Glazba
NAJAVE

IDEM rasprodao Vintage mjesec i pol dana unaprijed

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

IDEM, autor albuma „POYY", jednog od najuzbudljivijih regionalnih izdanja godine rasprodao je koncert u Vintage Industrial Baru gotovo mjesec i pol dana prije održavanja! Stoga je dodan… više »

HALLOWEEN

Halloween partijanje po gradu

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Halloween party je po cijelom gradu, može se i birati gdje biste radije otišli. No, za to trebate biti informirani, a tu smo mi da vam uskočimo i riješimo probem. Uglavnom te… više »

NAJAVE

Silente će na stadionu Šalata odsvirati najveći koncert karijere

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Sa željom da nagrade najvjernije fanove koji su mjesecima unaprijed kupili ulaznice za obljetničke koncerte, samo ove subote i nedjelje, 28. i 29. listopada, u Tvornici kulture će se moći… više »

GLAZBA

15 izuzetnih umjetnika nominirano za nagradu Music Moves Europe 2024

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Dugoočekivane Music Moves Europe 2024 nagrade s ponosom predstavljaju 15 izvanrednih artista koji su nominirani za ovo prestižno priznanje. Slaveći izvanredne talente koji se pojavljuju na… više »

KONCERTI

Željko Bebek velikim koncertom u Areni Zagreb proslavio 50 godina karijere

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Željko Bebek, jedan od najvećih pop-rock pjevača s ovih prostora, sinoć je u zagrebačkoj Areni održao slavljenički koncert povodom 50 godina respektabilne glazbene karijere. Kako i sam kaže… više »

NAJAVE

ANTENAT svira Zagreb

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

U četvrtak 02. studenog ne propusti najpoznatiji nepoznati bend zagrebačkog undergrounda - Antenat!! Njihovu živahnu glazbenu fuziju nemoguće je ignorirati na plesnom podiju. Kombiniraju… više »

NAJAVE

Twilight Halloween 2023

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Tradicionalni i ujedno jedan od prvih u svoje vrijeme i največih Halloween partya na ovim prostorima Twilight Halloween Party održati će se ove godine u subotu  31.10.2022. i to na sam… više »

INMUSIC #16

The Smashing Pumpkins premijerno u Hrvatskoj na INmusic festivalu #16!

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

The Smashing Pumpkins jedan su od ključnih glazbenih sastava koji su obilježili zvuk grungea i devedesetih svojom jedinstvenom mješavinom psihodelije, heavy metal rifova, art rocka,… više »

NAJAVE

Naxatras i Drone Hunter danas u Močvari

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Nezgodni varaždinski instrumentalisti Drone Hunter pridružit će se grčkim psihodeličarima Naxatras na velikom stoner veselju koje se sprema ovaj petak (27.10.) u Močvari. To će ujedno biti i… više »

NAJAVE

King Krule donosi Space Heavy turneju u Zagreb

objavljeno prije 6 mjeseci

Dosadašnja serija nastupa profilirala je set listu od dvadesetak pjesama u trajanju dužem od dva sata. King Krule - "Seaforth" S obzirom na promociju aktualnog albuma „Space… više »

NAJAVE

Kosheen u Boogaloou 8. 12.

objavljeno prije 6 mjeseci

Kosheen, kojeg čine troje glazbenika - Markee Substance, Darren Decoder i Sian Evans oformljen je 1999.godine u Bristolu. Svoj prvijenac „Resist", koji je poharao britanske i europske… više »

INMUSIC #16

The National prvo veliko ime INmusic festivala #16

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

The National su bez sumnje miljenici hrvatske koncertne publike koja svoju dugu i vjernu ljubav prema bendu aktivno demonstrira od njihovog prvog i već mitskog nastupa u KSETu 2004. godine.… više »

NAJAVE

Buč Kesidi rasprodali 4 koncerta u Saxu

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Grupa Buč Kesidi već je rasprodala 4 od 7 koncerata koje će početkom prosinca odsvirati u zagrebačkom klubu Sax. U ponudi je još ostalo manje od 40% ulaznica za svirke u ponedjeljak… više »

NAJAVE

U Močvaru večeras stižu Panzerfaust i Afsky

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Svi ljubitelji crnoga metala dolaze na svoje ovu subotu (21.10.) u Močvari. Tu će se u sklopu europske "WORLDS BEYOND ALL RECKONING" turneje ukazati kanadski blackeri Panzerfaust, a kao… više »

NAJAVE

Buža i Smrdljivi Martini za kraj studenog u Tvornici kulture

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Buža i Smrdljivi Martini popet će se na stage Tvornice kulture posljednjeg četvrtka u mjesecu, 30. studenog 2023. godine, te zagrijati zagrebačku publiku. Zanimljiva će se kombinacija mladih… više »

skrolaj na vrh