Život
WOW

Uživajte u tišini i ljepoti

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Hrvatska dalmatinska obala dragulj je Jadranskog mora, nudi zadivljujući spoj prirodne ljepote, povijesnog šarma i kristalno čistog mora. Među svojim brojnim bogatstvima Pakleni otoci… više »

SAVJETI

Kako razmišljati o zdravlju i fitnessu uz FIT 3 pametni sat

objavljeno prije 9 dana i 10 sati

Ravnoteža i zdrav način života obilježje je modernog življenja, posebno izraženo među mlađom demografijom. Oni ne traže samo dobru fitness spremu već slijede znanstveno utemeljen pristup… više »

OPA :)

5 najvećih muških maštarija u seksu

objavljeno prije 10 dana

Dakle, muškarci i seks... stalna tema, stalna priča, ali i stalni snovi koji se ponavljaju. Idemo mi malo u detalje po tom pitaju... 1. Trojka Jedna od najčešćih muških… više »

EH, DA...

Ovisnost o društvenim mrežama

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Sredinom svibnja regulatori Europske unije objavili su kako će ispitati potencijalno izazivanje ovisnosti kod djece na društvenim mrežama Mete - Instagramu i Facebooku. Europska… više »

WOW

HONOR 200 serija - sjajna!

objavljeno prije 10 dana i 10 sati

HONOR, najbrže rastući brend pametnih telefona u Europi, predstavio je HONOR 200 seriju pametnih telefona na europskom događaju na prestižnom Longchamp hipodromu u Parizu. Na događaju s… više »

COOL

Huawei Photography Masterclass radionica

objavljeno prije 11 dana

Huawei će ovog lipnja održati niz Huawei Masterclass radionica kako bi korisnicima predstavili najzanimljivije funkcije Huawei pametnih uređaja te im pokazali kako putem pametnog telefona… više »

EURO 2024

Što kažu ankete, tko će biti pobjednik?

objavljeno prije 11 dana i 7 sati

Prvi dan jednog od najgledanijih sportskih događaja u svijetu obilježava se 14. lipnja. Želja da se najbolja momčad uspne na vrh na UEFA Europskom prvenstvu već je zaokupila maštu… više »

COOL

Top 50 Instagram lokacija u Hrvatskoj

objavljeno prije 11 dana i 12 sati

jeste li znali da se od 50 najpopularnijih Instagram lokacija u Hrvatskoj njih čak 8 nalazi u Zagrebu? Ili da 2. mjesto na našoj listi zauzima NP Krka s čak 606,278 mentiona? Hrvatska… više »

ZANIMLJIVO

Duboko ispod kože: Lichen Sclerosus

objavljeno prije 12 dana

Intimina donosi temu koja, iako često obavijena velom tajne, zaslužuje našu punu pozornost: lichen sclerosus. Intimina je posvećena podizanju svijesti o problemima intimnog zdravlja,… više »

TRAVEL PROUD

Kako LGBTQ+ putnici uzimaju putovanja u vlastite ruke

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Najnovije istraživanje Booking.com-a o LGBTQ+ putovanjima, koje se nadovezuje na misiju tvrtke da svima olakša istraživanje svijeta, pokazuje da se putnici i dalje suočavaju sa… više »

COOL

Crystal Armor Kunlun Glass staklo na Huawei Pura 70 Pro

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Studije pokazuju da je 50% slučajeva servisa pametnih telefona nakon prodaje obično povezano s napuknutim ili razbijenim zaslonima. Lagana pukotina na staklu često je dovoljna da zahtijeva… više »

NOGOMET

Žene i nogomet - opet

objavljeno prije 13 dana

Još nas nekoliko dana dijeli do početka Eura 2024. - stadioni diljem Njemačke bit će ispunjeni iščekivanjem uzbudljivih utakmica, zapanjujućih golova i nezaboravnih trenutaka.… više »

ZANIMLJIVO

Popularnost lutrije među sportašima u Hrvatskoj

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

U posljednje vrijeme, lutrijske igre privlače značajnu pažnju među sportašima širom Hrvatske. Najpopularnije su igre koje daju najbolje dobitke, poput Sve ili ništa. Kako… više »

AJOJ

Kondilomi ili spolne bradavice - o čemu se tu radi

objavljeno prije 14 dana

Kondilomi ili spolne bradavice predstavljaju izrasline na koži i/ili sluznici koje nastaju kao posljedica infekcije genitalnim humanim papiloma virusom (HPV). Genitalna HPV infekcija… više »

UPS!

Što nas plaši kod AI tehnologije?

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Istraživači iz vladinog i privatnog sektora zabrinuti su da bi američki protivnici mogli koristiti modele, koji pretražuju goleme količine teksta i slika za sažimanje informacija i… više »

skrolaj na vrh