« Život
objavljeno prije 4 dana
WOW

Uživajte u tišini i ljepoti

Privatne brodske ture iz Splita do čarobnih Paklinskih otoka, najboljeg mjesta na svijetu

Uzmite si brod...
Uzmite si brod... (Arhiva)
Više o

Split

,

jedrenje

,

Paklinski otoci

Hrvatska dalmatinska obala dragulj je Jadranskog mora, nudi zadivljujući spoj prirodne ljepote, povijesnog šarma i kristalno čistog mora. Među svojim brojnim bogatstvima Pakleni otoci ističu se kao idilična destinacija za one koji traže mir i intimni spoj s prirodom. Privatne ture brodom od Splita do Paklenih otoka pružaju jedinstvenu priliku da pobjegnete od gužve.

U čemu su čari privatnih izleta?

Za razliku od grupnih organiziranih i putovanja od po 20-30 ljudi, privatni izleti donose brojne prednosti koje će neminovno poboljšati cjelokupni doživljaj. Ako se odlučite za privatne brodske ture, plan izleta se može djelomično prilagoditi vama prema vašim preferencijama i interesima.

Jedan od najčarobnijih aspekata privatnog izleta brodom na Paklene otoke je osjećaj vedrine koji donosi. Daleko je od vreve turističkih središta, tako da se možete istinski povezati s prirodom i cijeniti jednostavne užitke na moru. Nježno zapljuskivanje valova o brod, šum borova na povjetarcu i povremeni zov morske ptice stvaraju umirujuću simfoniju koja smiruje um i pomlađuje duh.

Istražite Hvar

Grad Hvar je mjesto koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svaki posjetitelj ovog drevnog grada sigurno će pronaći svoj djelić mira i čarolije koje ovo mjesto tako velikodušno nudi. Hvar je okružen Paklenim otocima - skupom od 14 netaknutih otoka i najljepšim dijelom cijele hrvatske rivijere s uvalom Palmižana. Rezervirajte vaše mjesto na privatnoj turi broda Condor Yachting i uživajte u tišini i ljepoti koja vam se nudi kao na dlanu.

Istražite ovo omiljeno odredište za odmor također poznato po osam stoljeća staroj arhitekturi i prvom javnom kazalištu u Europi izgrađenom u središtu grada. Tvrđava Fortica gleda na zaljev i čuva sigurnost grada. Uživajte u slobodnom vremenu istražujući svaki pedalj ovog prekrasnog grada, doživite uvid u lokalni život i kušajte izvrsnu domaću hranu.

Bol je najstariji grad uz obalu otoka i poznat je po svojim zapanjujućim bijelim kamenim zgradama izrađenim od kamena korištenog u izgradnji Dioklecijanove palače u obližnjem Splitu. Prema dogovoru i planu posjetit ćete jednu od najpoznatijih hrvatskih plaža - plažu Zlatni rat (također poznatu kao Zlatna kapa ili plaža Rog). Poznata je po stalno promjenjivom obliku kojeg oblikuju jadranske struje i povjetarac.

Hvar je poznat po svojoj stjenovitoj obali na kojoj vas čekaju skrivene plaže i špilje, dok ljeti njegova polja lavande daju posebno ljubičastu boju. Za najbolji pogled na Hvar i okolicu popnite se na brdo Sv. Nikole i uživajte u prekrasnoj panorami.

Čarolija tišine i ljepote Paklenih otoka

Da se malo odmorite od vrućine, otplovit ćete do Paklenih otoka. Ovdje ćete puno slobodnog vremena za istraživanje skrivenih uvala i ronjenje u kristalno čistom moru prije nego što nastavite vaš izlet do sljedeće atrakcije.

Nevjerojatna zbirka od četrnaest netaknutih otoka koji privlače svojim skrivenim plažama, pustim lagunama i uvalama najljepši su dio cijele hrvatske rivijere. Guste borove šume avršen su ambijent za najbolji odmor.

I na samom kraju put će vas odvesti do Milne, slikovitog ribarskog mjesta velikom prirodnom lukom. Ne zaboravite se diviti prekrasnom krajoliku i mirnoj atmosferi koja će ovaj izlet na kraju dana učiniti najmirnijim. Vrijeme je da se oprostite od otoka i vratite se u Split, razmišljajući o sjećanjima na savršen dan koji ste proveli Condor Yachting u otkrivanju blaga Jadranskog mora.

Privatne ture brodom od Splita do Paklenih otoka pružaju jedinstvenu priliku da doživite prirodnu ljepotu i mir ovog zadivljujućeg arhipelaga. Bilo da tražite vodene aktivnosti i avanture, želite se samo opuštati i uživati ili kombinaciju i jednog i drugog, ove ture nude vam mogućnost za istraživanje najzanimljivijih odredišta u Hrvatskoj. Prigrlite tišinu i uživajte u prirodnim ljepotama

14.06.2024. 13:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh