« Hi-tech
objavljeno prije 4 dana i 3 sata
SAVJETI

Kako razmišljati o zdravlju i fitnessu uz FIT 3 pametni sat

Kako HUAWEI WATCH FIT 3 redefinira način na koji razmišljate o zdravlju i fitnessu

HUAWEI WATCH FIT 3
HUAWEI WATCH FIT 3 (Huawei)
Više o

zdravlje

,

pametni sat

,

HUAWEI WATCH FIT 3

Ravnoteža i zdrav način života obilježje je modernog življenja, posebno izraženo među mlađom demografijom. Oni ne traže samo dobru fitness spremu već slijede znanstveno utemeljen pristup zdravlju, pritom ne zapostavljajući svoj individualni stilski izražaj.

Huawei je nedavno lansirao HUAWEI WATCH FIT 3 - moderan pametni sat usmjeren na zdravlje i dizajniran koji se neprimjetno integrira u život korisnika, naglašavajući svoju ulogu u upravljanju fitnessom. Nova generacija serije WATCH FIT donosi sveobuhvatnu nadogradnju kvadratnog, interaktivnog dizajna i materijala izrade, kohezivno inovirajući elemente dizajna pametnog sata kroz koncept nazvan "Fashion Squared".

HUAWEI WATCH FIT 3 redefinira zdravlje, fitness i modu sa značajkama koje mogu poboljšati način na koji potrošači obavljaju svoju dnevnu rutinu i tako postaje prikladan suputnik za potrošače koji traže uravnotežen i zdrav stil života.

Poboljšano iskustvo fitnessa i tjelovježbe

Glavno obilježje uravnoteženog i aktivnog načina života je dosljednost, a kako bi korisnici ostali motivirani, HUAWEI WATCH FIT 3 dolazi s poboljšanim mogućnostima praćenja aktivnosti.

Zdrav život također znači biti svjestan svojih razina aktivnosti, bilo da se radi o minimalnom trošenju kalorija pri svakodnevnom kretanju ili o intenzivnom treningu prema zadanim fitness ciljevima. Jedno takvo poboljšanje daje značajka Activity Ring. Bazirana na znanstvenom istraživanju, ova značajka donosi nadograđeni algoritam izračuna, pružajući korisnicima sveobuhvatno i točno razumijevanje njihovih dnevnih aktivnosti. Novi izazovi i medalje motiviraju korisnike do njihovih ciljeva, potičući ih da odu izvan svoje zone komfora.

HUAWEI WATCH FIT 3 ide dalje od klasičnog praćenja kalorija s potpuno novim pametnim sugestijama koje pomažu u postizanju ciljeva sagorijevanja istih. Kada korisnici trebaju pomoć za postizanje svojih ciljeva kretanja, sat će inteligentno preporučiti vrstu i trajanje vježbanja na temelju korisnikovih navika vježbanja i vremenskih uvjeta. Koristeći vitalne pokazatelje kao što su trendovi kalorija u smislu unosa, metaboličkog sagorijevanja i sagorijevanja tijekom vježbanja, HUAWEI WATCH FIT 3 generira personalizirane planove za usmjeravanje napretka i postavljanje ciljeva za nadolazeći tjedan.

Imati uravnotežen način života znači paziti i što unosimo hranom. Budući da mnogi slijede mantru 'Ono si što jedeš', ljudi su sve svjesniji kvalitete i količina hrane koju konzumiraju. Stay Fit aplikacija, kao pomoćnik za upravljanje težinom na jednom mjestu, čini praćenje kalorija lakšim nego ikad. HUAWEI WATCH FIT 3 poboljšava upravljanje kalorijama s novo nadograđenom bibliotekom hrane koja pokriva podatke o sastojcima, jelima i pakiranoj hrani iz više od 50 zemalja diljem svijeta, ukupno preko milijun stavki. Podržavajući pretraživanja na službenim jezicima dotičnih zemalja, omogućuje precizno bilježenje nutritivnih podataka o hrani, uključujući kalorije, proteine, ugljikohidrate, masti, minerale, vitamine i druge informacije. Koristeći točnu metodu izračuna koju je razvio Huawei, sat uzima u obzir kalorijski unos na temelju unosa korisnika u aplikaciji HUAWEI Health, sinkronizirajući podatke o hranjivim tvarima kao što su ugljikohidrati, masti i proteini za analizu hranjivih tvari.

Uz brojanje kalorija, praćenje kalorijskog deficita i planove kontrole tjelesne težine, HUAWEI WATCH FIT 3 pomaže u postizanju zdravstvenih ciljeva. Upozorenje o kalorijama prati korisnike kroz dan, prikazujući trenutni unos kalorija u odnosu na postavljeni cilj u čistom i intuitivnom sučelju.

Kada je riječ o fitnessu, HUAWEI WATCH FIT 3 blista sa svojim sportskim načinima rada. Uz 5 novih načina rada kao što su nogomet, košarka, padel, e-sportovi i trčanje na stazi, donosi ukupno 100+ sportskih načina rada. Za trkače koji često treniraju na stazama za trčanje, novi način rada Track Run može precizno zabilježiti rutu trčanja korisnika s ugrađenim jednopojasnim čipom za pozicioniranje visoke preciznosti s pet sustava. Trkači mogu podijeliti svoju omiljenu rutu sa svojim kolegama trkačima, motivirajući i izazivajući jedni druge da pređu svoje granice.

Kako bi vježbanje bilo ugodnije, HUAWEI WATCH FIT 3 dolazi sa audio i animiranim fitness vodstvom u 8 načina vježbanja kao što su trčanje na stazi, trčanje na otvorenom, trčanje u zatvorenom i više. Animacije zagrijavanja i istezanja dolaze s audio uputama, čineći vježbanje istinskim užitkom.

Redefiniranje zdravstvenog menadžmenta

Kada je u pitanju upravljanje zdravljem, HUAWEI WATCH FIT 3 dolazi s mnoštvom novih značajki koje donose sveobuhvatnu zdravstvenu monitoriku koja se integrira sa stilom života.

Za korisnike kojima je stalo do kvalitetnog sna, potpuno novi HUAWEI TruSleepTM 4.0 kao znanstveno utemeljeni uređaj za praćenje spavanja, donosi sveobuhvatne nadogradnje kako bi pružio opsežnu brigu za san nudeći potpunije podatke koji korisnicima pomažu da dobiju jasniju sliku svog statusa spavanja. Jedan od čimbenika nezadovoljavajuće kvalitete sna su prekidi disanja tijekom spavanja. Kako bi ih otkrio, HUAWEI WATCH FIT 3 opremljen je Sleep Breathing Awarenessom koji pomaže korisnicima da otkriju razinu rizika kako bi mogli proaktivno upravljati svojim zdravljem spavanja i rano identificirati rizike. Sat također daje personalizirane prijedloge za poboljšanje sna, što uvelike pomaže korisnicima koji žele unaprijediti svoju rutinu spavanja.

Za kvalitetno praćenje zdravlja, HUAWEI WATCH FIT 3 opremljen je nadograđenom tehnologijom praćenja indikatora zdravlja HUAWEI TruSeenTM 5.5, koja donosi preciznu i učinkovitu analizu vježbanja i svakodnevnog zdravstvenog stanja na inteligentan i znanstveno utemeljen način.

Iskorištavajući snagu AI algoritama, HUAWEI TruSeenTM 5.5 poboljšava podatke očitane iz stvarnih optičkih očitanja senzora, što sada uključuje i online funkciju samoučenja samog uređaja, optimizirajući mogućnosti praćenja u scenarijima slabog signala.

Zdravlje srca jedna je od ključnih briga velikog broja korisnika jer su kardiovaskularne bolesti vodeća globalna prijetnja zdravlju. Kako bi korisnici bili mirni, značajka analize pulsnog vala aritmije u HUAWEI WATCH FIT 3, radeći zajedno s PPG senzorom visokih performansi, može precizno identificirati rizik od aritmije.

Kada je riječ o zdravlju žena, HUAWEI WATCH FIT 3 nudi sveobuhvatan sustav brige s naprednim značajkama upravljanja menstrualnim ciklusom. Sadrži prikaz kalendara za praćenje ciklusa, alat za bilježenje pojedinačnih simptoma ciklusa te integrira podatke o ciklusu sa zapisima aktivnosti kako bi ponudio zdravstvene trendove i prilagođene prijedloge za vježbanje.

HUAWEI WATCH FIT 3 uklapa se u svakodnevni stil života

HUAWEI WATCH FIT 3 neophodan je svakodnevni suputnik, koji se bez napora integrira u životni stil korisnika s do 10 dana trajanja baterije s jednim punjenjem i brzim punjenjem koje napaja uređaj za cijeli dan u samo 10 minuta. Korisnici HUAWEI Watch Fit 3 pametnog sata spomenuti uređaj mogu jednostavno spojiti s bilo kojim Huawei uređajem, poput Pura 70 Pro pametnog telefona, ali i sa svim ostalim Android i iOS uređajima. Sat dolazi s funkcijom Bluetooth poziva i izvanmrežnom reprodukcijom glazbe te se tako nameće kao uređaj za besprijekorno povezivanje i zabavu. Uzimajući u obzir sve njegove karakteristike, HUAWEI WATCH FIT 3 više je od običnog pametnog sata - to je alat koji poboljšava upravljanje zdravljem i fitness putovanje te kroz spoj povezivosti, zabave i praktičnosti, postaje izvrsnim izborom za integraciju sofisticirane tehnologije u svakodnevni život.

Novi proizvodi tvrtke Huawei

HUAWEI WATCH FIT 3, najnoviji predstavnik popularne WATCH FIT serije pametnih satova, dostupan je na lokalnom tržištu u tri boje i po preporučenoj cijeni od 169 do 189 eura, ovisno o modelu.

Dostupan u crnoj i bijeloj boji, HUAWEI Pura 70 Pro dolazi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.199,00 eura, a kupiti ga možete već danas kod odabranih Huawei partnera. Pametni sat HUAWEI WATCH GT 4 od 41mm u zelenoj boji dostupan je na lokalnom tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 279 eura, dok je cijena HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition pametnog sata 699 eura.

14.06.2024. 10:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh