Život
DOLAZI NA JESEN

Sve što trebate znati o novom iOS 6

objavljeno prije 12 godina

Tražite li sustav koji podržava najmodernije mobilne novotarije, tada vas danas najavljeni Appleov operativni sustav iOS 6 nipošto neće razočarati, piše Mashable. Na Apple… više »

TOP LISTA GRADOVA

London će ove godine privući najviše turista

objavljeno prije 12 godina

Globalni indeks turističkih gradova koji svake godine donosi kartična kuća MasterCard predviđa da će glavni grad Velike Britanije ove godine privući najviše turista, ispred… više »

NA PRAGU CJEPIVA?

Otkriven tajni ubojica HIV-a

objavljeno prije 12 godina

Američki su znanstvenici u nedjelju objavili kako su pronašli ključni djelić slagalice koja bi mogla objasniti zašto mali broj ljudi zaraženih HIV-om imaju prirodnu sposobnost… više »

LAKŠI ŽIVOT

Par trikova koji će vam olakšati svakodnevni život

objavljeno prije 12 godina

Ako je "vrijeme novac", a svi znamo da većina nas nema ni jedno ni drugo, onda bi se za početak trebali riješiti svakodnevnih iritantnih prepreka koje ne samo da nam oduzimaju… više »

PAD AKTIVNOSTI KORISNIKA

Facebook vam je previše dosadan? Niste jedini

objavljeno prije 12 godina

Prošli tjedan je Erick Jackson, osnivač investicijske tvrtke Ironfire Capitals, prognozirao kako će Facebook do 2020. godine potpuno nestati jer se neće moći prilagoditi trendovima i… više »

PREVENCIJA

Jedite polagano, bit ćete zdraviji

objavljeno prije 12 godina

Svi smo se našli u situacijama kad je trebalo u sebe na brzaka ubaciti što više hrane i krenuti negdje gdje nam se žuri, bila to stvarna žurba ili ne. Vjerojatno se… više »

ISTINA

Mitovi o ćelavosti koje trebate zaboraviti

objavljeno prije 12 godina

Ćelavost je jedna od onih stvari koju se svi srame priznati. Jutra se provode proučavajući bujnost grive na glavi mužjaka, psovke lete, pitanja poput "zašto mi rastu dlake iz nosa i… više »

RUŽNA NAVIKA?

Grickanje noktiju smanjuje stres

objavljeno prije 12 godina

Izgriženi nokti često se smatraju znakom nervoze, lošom navikom na koju nas upozoravaju od djetinjstva. Na toj je navici razvijena cijela industrija umjetnih noktiju. Ipak, kako je… više »

BACK TO ... PAST!

Kako se žene trebaju skidati pred muževima

objavljeno prije 12 godina

Momci s Madisona vratili su nas u neko čudno doba kad su svi pušili, lokali od ranog jutra i tretirali žene kao kućne ljubimce, a to se događalo pred samo malo više od četrdeset… više »

TAIKONAUTI

Kina lansira novu letjelicu s ljudskom posadom

objavljeno prije 12 godina

Kina će sredinom lipnja lansirati svemirsku letjelicu s ljudskom posadom koja će u orbiti oko Zemlje izvesti prvo spajanje s orbitalnim modulom u povijesti kineskog svemirskog programa,… više »

GENIJALNO

Čarobnim kuglama protiv minskih polja

objavljeno prije 12 godina

Promatran iz daljine objekt djeluje poput kakvog divovskog zrelog maslačka. No kada se malo bolje pogleda, upada u oči da je neobična kugla sačinjena od 170 "ticala" od bambusovih stabljika… više »

PROMAKNUĆE

Poslovi u kojima se lako napreduje odlični su za zdravlje

objavljeno prije 12 godina

Svi znamo da s promaknućem dolazi veća odgovornost, ali i veća moć i više novaca, no novo istraživanje pokazalo je da penjanje po korporativnoj ljestvici ima i pozitivan efekt na… više »

NET

Što sve sajtovi koje posjećujete bilježe o vama

objavljeno prije 12 godina

Neki oblici bilježenja informacija i praćenja aktivnosti korisnika na internetskim su stranicama očiti. Primjerice, kada se logirate na neku stranicu, ona će „znati" tko ste i odakle… više »

FIX

Internet je nova droga

objavljeno prije 12 godina

Klaus je u jednom trenutku jednostavno izgubio kontakt s vanjskim svijetom. "Stopio" se s internetom. Prvi put se s računarskom mrežom susreo krajem devedesetih. Otvorio je svoju e-mail… više »

ELVIS IS BACK!

Elvis Presley će uskrsnuti - digitalno

objavljeno prije 12 godina

Elvis Presley, preminuli kralj rock'n'rolla, virtualno će uskrsnuti poput holograma pokojnog repera Tupaca Shakura, objavila je u četvrtak produkcijska kuća Digital Domain Media Group.… više »

skrolaj na vrh