« Seks
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
MYTHBUSTERS

Što je prava istina o seksu

Mitovi o tome kako seks mora bit dug, čest i spontan sve više padaju u vodu

I quickie na kauču bolji je od ničega
I quickie na kauču bolji je od ničega (Arhiva)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

mitovi o seksu

Seks ima vjerojatno najviše mitskih priča na svijetu, a neke od njih su seksualni terapeuti demantirali za Fox News.

Tako su se za početak obrušili na spontani seks, jer užurbani stil života jednostavno ne omogućuje spontanost. Stoga, bez srama stavite seks u svoj životni raspored i ne opterećujte se time, poručuju terapeuti, jer ako čekate spontane trenutke, načekat ćete se.

Idealna količina seksa ne postoji, tvrde oni dalje. Priča o tome kako je tri puta tjedno idealno je bajka koju ćete teško ispuniti, pogotovo ako ste zaposleni ili imate djecu. Bitno je da seksa ima u vezi i da su oba partnera zadovoljna količinom, ma kakva ona bila.

Raspoloženost za seks je još jedan od mitova koje treba odbaciti kao lažne. Jednostavno je nemoguće da ste oboje uvijek zainteresirani ili nezainteresirani za seks. Svaki od partnera ima svoj bioritam i stvari koje mu više ili manje smetaju, stoga je zadatak zainteresiranijeg u tom trenutku napaljivanje partnera kako bi došlo do seksa.

Za kraj, mit o dugom i vatrenom seksu. To je svakako sjajna stvar, no u stvarnosti se događa toliko rijetko da bi ga trebalo zaštititi kao izumiruću vrstu. Brzinski seks može biti jednako dobar kao i "pravi", a naročito ako je rezultat istovremene želje oba partnera. Stoga, ako imate mogućnosti za quickie, nemojte je propustiti ni za živu glavu.

23.04.2013. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh