« Seks
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
MMM, DRAGA ...

Kako vratiti uzbuđenje u krevet

Ako ste upali u rutinu među plahtama i treba vam nešto da vas malo razdrma, poslušajte ove savjete

Ima i boljih načina
Ima i boljih načina (Arhiva)
Više o

seks

,

romantika

,

predigra

,

seksualne igračke

,

rutina

,

monotonija

,

novi seksualni raspored

Prije ili kasnije u svakom krevetu zavlada rutina i monotonija, pa čim se tako nešto prepozna, potrebno je reagirati kako seks ne bi postao odrađivanje obaveze.

Stoga, za početak, počnite seks shvaćati kao zabavu, uživajte u njemu i zabavljajte se. Zavedite partnera kad to ne očekuje, na nekom mjestu gdje to do sada niste radili, začinite sve dobrom atmosferom i povežite seks sa smijehom i užitkom. 

U svakom slučaju poradite na tome da predigra bude duža. Može početi već pred televizorom prije spavanja, a ako ste već u krevetu, nemojte odmah prelaziti na glavnu stvar već je pokušajte odgoditi što je više moguće, uživajući jedno u drugome. 

Svakako vrijedi probuditi romantiku, iskoristiti već zaboravljenu zajedničku glazbu, seksi rublje, svijeće, čašu vina ... Jesu stereotipi, ali djeluju, pa će romantika utjecati na jačanje bliskosti i međusobne želje. 

Rutinu je najbolje razbiti neočekivanim, pa započnite sa seksom u vrijeme kad to inače na radite, primjerice ujutro ili poslije ručka. 

Ako ništa od gornjeg ne upali, igračke će sigurno donijeti novo uzbuđenje. Nije nužno da se odmah bacite na 50 nijansi sive, za početak će biti dobri i novi neobični kondomi, možda kakav povez preko očiju ili vibrator.

Sve u svemu, krenite u nešto novo zajedno i bit će vam bolje.

24.04.2013. 23:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh