Život
EH, DA... :)

Kako znati da ste u dobroj vezi?

objavljeno prije 5 dana i 6 sati

Kvaliteta veze puno je važnija od količine seksa, primjerice, a o tome  jako puno govori mogućnost da s partnerom razgovarate potpuno iskreno o apsolutno svemu. U istraživanju su… više »

BURAAZ :)

420 - danas je dan omiljene biljke

objavljeno prije 5 dana i 8 sati

Dan marihuane svake se godine obilježava 20. travnja, što ste vjerojatno već negdje čuli. No, jeste li se ikada zapitali zašto baš taj datum i kakve veze… više »

STVARNO?

Umjetne inteligencije uskoro će pisati - sve!

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Futurolozi već neko vrijeme upozoravaju kako će inteligentni strojevi u budućnosti velikim dijelom obavljati poslove u nizu profesija, uključujući i novinarsku, a da takva predviđanja nisu… više »

NAGRADE

Proglašeni pobjednici natjecanja Sony World Photography Awards 2019.

objavljeno prije 5 dana i 16 sati

Svjetska organizacija za fotografiju proglasila je pobjednike prestižnog natjecanja Sony World Photography Awards 2019. Laskava titula Fotografa godine u okviru Profesionalnog natjecanja,… više »

SAVJETI :)

Pisanice - kako ih skuhati i obojati

objavljeno prije 5 dana i 17 sati

Pisanice su jedan od glavnih simbola Uskrsa, no nije ih baš jednostavno pripremiti kako se misli. Za početak, treba ih pravilno skuhati kako bi bile pogodne za bojanje, a tu ćemo… više »

HE HE

Najjednostavniji recept za više seksa

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Ljuta hrana nije za svakoga - rijetki je stvarno vole, mnogi se pretvaraju da im je to baš ono pravo, a većina će izbečiti oči i popiti par čaša bilo čega kad nalete na ljuto.… više »

EHHH...

Zašto je loše otići gladan u krevet?

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Večera je onaj obrok koji se najčešće preskače, pa se posljedično ode u krevet gladan... neki ne mogu zaspati pa se ipak dignu i malo brste po frižideru, no većina ipak uspije zaspati.… više »

EHHH...

Čitanje pri dnu ljestvice omiljene zabave roditelja i djece

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

Tek 5% roditelja u Hrvatskoj kaže kako im je čitanje omiljena zabava s djetetom, a 11% roditelja u Hrvatskoj ne kupi ili posudi niti jednu knjigu za svoje dijete tijekom godine. Rezultati su… više »

COOL

Napokon uočena HeH+, prva molekula formirana u svemiru

objavljeno prije 6 dana i 13 sati

Znanstvenici su objavili da su prvi put u svemiru otkrili mitsku česticu nazvanu HeH+ koja bi mogla biti prva molekula formirana u svemiru i koja je označila "rađanje kemije". Prema… više »

COOL

5 browsera na izbor korisnicima Androida

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

Google i surfanje po Internetu na meti su stalnona meti regulatora širom svijeta jer se osuđuje favoriziranje njihovog Chrome preglednika, baš kao što se i proganja… više »

STVARNO?

Seks je ženama sve gori?

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Seks nije uvijek ugodno iskustvo, štoviše, novo je istraživanje pokazalo da bi se o tome trebalo otvoreno i javno govoroti. Naime ,rezultati istraživanja koje je… više »

WOW!

Zaljubljenost ženama mijenja gene

objavljeno prije 7 dana i 6 sati

Zaljubljenost - jedan od najljepših osjećaja koje čovjek može iskusiti, vječna inspiracija umjetnicima svih vrsta... a koliko je moćno potvrđuje i nedavno američko istraživanje koje je… više »

ZNATE LI?

Uskrs - što znače dani velikog tjedna

objavljeno prije 7 dana i 11 sati

Uskrs je, uz Božić, najveći i najdulji kršćanski praznik, pa nije loše malo obnoviti gradivo, pogotovo ako baš niste bili redovni na vjeronauku... Veliki četvrtak -… više »

DOĐITE

Tuhi Land - nova vodena atrakcija u Termama Tuhelj

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

Još jedna nova vodena atrakcija otvara se na Vodenom planetu Terma Tuhelj! Tuhi Land postat će omiljeno mjesto zabave za klince. Vodeni planet doživljava pravi „splash" redizajn… više »

NAPOKON

Tamni način rada omogućen svima u Messengeru

objavljeno prije 7 dana i 16 sati

Tamni način rada stigao je u Facebookov Messenger još prošle godine, no samo na malom broju tržišta i tek nekim korisnicima.  Oduševljenje testiranih… više »

skrolaj na vrh