Život nema prethodne stranice
COOL

Hisense lokalno predstavio sjajne stvari

objavljeno prije 4 sata i 14 minuta

Hisense, kao jedna od vodećih tvrtki za potrošačku elektroniku, lokalno je na velikom eventu u Zagrebu premijerno predstavila najnoviju linije kuhinjskih uređaja koji su od nedavno… više »

COOL

Garmin obilježava Globalni dan trčanja

objavljeno prije 6 sati i 14 minuta

Garmin obilježava Globalni dan trčanja s potkrijepljenim podacima u to kako trčanje jača um i tijelo, kao i metrikama poput prosječne udaljenosti po trčanju i tempu po kilometru. Od boljih… više »

HEHE

Seksi igračke - više od zabave

objavljeno prije 23 sata i 13 minuta

Seksi igračke postaju sve popularniji dio modernih intimnih odnosa, nudeći niz prednosti koje idu daleko izvan same zabave. U ovom članku ćemo istražiti različite vrste seksi igračaka,… više »

EHHH...

Idu li Hrvati na more (ako ga sami nemaju?)

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Rezultati istraživanja MasterIndex, koje je za Mastercard u Hrvatskoj provela agencija Improve, otkrivaju optimistične planove građana Hrvatske za putovanja unutar zemlje, ali i šire.… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
KHM KHM <(

Činjenice o seksu koje treba znati

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Dakle, seks vas zanima - zate napamet sve poze Kama Sutre i pročitali ste 50 nijansi sive samo da vidite jesu li vas spomenuli unutra? U tom slučaju možda i znate da su muškarci koji… više »

SEXY ;)

Seks i sladoled: dva užitka u jednom

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Kada razmišljamo o stvarima koje nam donose zadovoljstvo, seks i sladoled su često na vrhu popisa. Iako na prvi pogled mogu djelovati kao potpuno nepovezane teme, oba imaju duboke… više »

EH, DA...

Žene stalno boluju, ali muškarci ranije umiru

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

"Žene stalno kukaju da su nešto bolesne: sad je 'bole me križa', sad je 'boli me glava', a ako nije to, onda je 'pusti me,ja sam u depresiji'. A muškarci šute - i… više »

SAVJETI

Sve što ste željeli znati o G točki (ili možda niste?)

objavljeno prije 3 dana i 23 sata

G točka, poznata i kao Grafenbergova točka, već desetljećima intrigira i znanstvenike i javnost. Smještena na prednjem zidu vagine, nekoliko centimetara unutar ulaza, G točka navodno… više »

COOL

Umjetna inteligencija za turiste

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

"Htio bih krenuti na izlet biciklom. Put treba trajati najviše tri sata, a mojoj djeci dati i mogućnosti da se igraju uz put. Na kraju bismo htjeli pojesti dobar sladoled."… više »

ZANIMLJIVO

Tko će vas najčešće prevariti?

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Američka tvrtka Best Buy, posebno njen brend Geek Squad, i div e-trgovine Amazon najčešće bivaju korišteni za pokušaje prijevare usmjerene na potrošače u… više »

COOL

Kako napraviti savršene fotke?

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Težnja za savršenom portretnom fotografijom ukazuje na činjenicu da su europski pametni telefoni prepuni neiskorištenih i neželjenih fotografija. Čak 75 % Europljana okine… više »

SAVJETI

Top 6 razloga zašto kupiti novi Huawei Watch Fit 3 pametni sat

objavljeno prije 5 dana i 8 sati

HUAWEI Watch Fit 3 pametni sat od nedavno je dostupan na lokalnom tržištu, a svi kupci ovog uređaja na dar dobivaju FreeBuds SE 2 bežične slušalice. Ponuda traje do 3.6. ili do… više »

COOL

Huawei Watch 4 Space Edition

objavljeno prije 6 dana i 7 sati

Nakon prvog koraka po Mjesecu, čovječanstvo je krenulo u svoje najznačajnije razdoblje znanstvenih inovacija s pogledom usmjerenim prema zvijezdama. I dok su se sateliti lansirali i… više »

TREBA ZNATI!

Što je menstrualna stigma i kako utječe na žene i djevojčice?

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

Menstrualna stigma može zvučati kao nešto nepravedno, ali zapravo može imati ozbiljne posljedice. Budući da se može manifestirati na različite načine, od kojih mnogi dovode do smanjene… više »

ODRŽIV ODMOR

9 odredišta iz snova za održiviji odmor 2024.

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Izvješće Booking.coma o održivim putovanjima za 2024.* otkriva da prakse održivosti prilikom putovanja nadahnjuju 67 % globalnih putnika na veću održivost u svakodnevnom životu. A uz… više »

skrolaj na vrh