« Hi-tech
objavljeno prije 16 dana i 6 sati
COOL

Hisense lokalno predstavio sjajne stvari

Novi kuhinjski uređaji tehnološkog diva redefiniraju pojam efikasnosti u kuhinji

Dobre neke stvarčice ;)
Dobre neke stvarčice ;) (Hisense)
Više o

kuhinja

,

učinkovitost

,

Hisense

Hisense, kao jedna od vodećih tvrtki za potrošačku elektroniku, lokalno je na velikom eventu u Zagrebu premijerno predstavila najnoviju linije kuhinjskih uređaja koji su od nedavno dostupni i na hrvatskom tržištu. Kroz besprijekorni miks inovativnih prezentacija, interaktivnih kulinarskih demonstracija i vrhunske zabave pod palicom svima omiljenih televizijskih lica - voditelja Joška Lokasa te celebrity chefova Damira Tomljanovića, Melkiora Bašića i Stjepana Vukadina, događaj je potvrdio Hisenseovu predanost pomicanju granica inovacija i stvaranju visokokvalitetnih proizvoda za sve potrošače.

Globalno prepoznat kao sinonim za impresivne televizije, Hisense već dugi niz godina lokalnim potrošačima dovodi široku ponudu malih kućanskih uređaja, perilica i sušilica rublja, klima uređaja i hladnjaka proizvedenih u Europi, dok je s ovim lansiranjem ponuda lokalno obogaćena inovativnim i besprijekorno dizajniranim pećnicama, pločama za kuhanje i perilicama posuđa.

Na novosti u ponudi, kao i globalna partnerstva ovom se prilikom osvrnuo i Damir Dražetić, generalni manager HISENSE Europe za Hrvatsku i Sloveniju: "Jako nas veseli proširenje ponude branda Hisense na hrvatskom tržištu koje se na najbolji način vremenski spojilo s našim trećim uzastopnim sponzorstvom Europskog nogometnog prvenstva, EURO 2024. Na to smo zapravo i posebno ponosni. Sportski marketing, kao i održiva inovacija i tehnološki razvoj ključni su elementi u rastu Hisensea te izgradnji prepoznatljivosti branda diljem svijeta. Hisense je zabilježio gotovo udvostručene brojke u kategoriji ''svijest o robnoj marki'' u proteklih pet godina'', što je potvrda ulaganja i razvojne strategije na globalnoj razini, dok nova lansiranja na lokalnim tržištima pridonose dostupnosti naših visokokvalitetnih uređaja svim zainteresiranim potrošačima."

Hisense ugradbene pećnice s Wi-Fi opcijom nude napredna tehnološka rješenja za svakodnevni život i putem aplikacije ConnectLife omogućuju kontrolu procesa kuhanja putem pametnog telefona ili tableta. Korisnici mogu daljinski pratiti i kontrolirati proces kuhanja, primati obavijesti, prethodno zagrijati pećnicu, poslati postavke recepta pećnici i uveliko si olakšati kuhanje u užurbanom tempu života. Elegantna crna vanjska strana pećnice podiže estetski dojam svake kuhinje, dok dva unutrašnja svjetla omogućuju praćenje pečenja bez otvaranja vrata. Ove višenamjenske pećnice nude brojne programe za pečenje, uključujući i perjanicu funkcija Pizza Mode Pro koja osigurava 40% brže pečenje u odnosu na standardne pizza programe, a kao rezultat dolazi savršeno hrskava korica u samo 3 minute i 30 sekundi. Pećnice nude i funkciju AirFry za zdravo prženje na zrak te EvenBake tehnologiju za ravnomjerno pečenje. Uz 22 automatska programa i funkciju PreheatAssist, Hisense pećnica olakšava pripremu jela, a pirolitičko samočišćenje čini održavanje jednostavnim. Dodatne značajke uključuju Fast Preheat za brzo zagrijavanje, Frozen Food Mode za pripremu smrznutih jela te Multiphase Cooking za kuhanje, pečenje i grillanje u jednom. Hisense inovativne ploče za kuhanje s ugrađenom napom donose novu razinu udobnosti i praktičnosti u kuhinju. Sofisticirana i prostrana indukcijska ploča jednostavno se ugrađuje u ravnini radne ploče, dok se uz značajku AutoStart ugrađena napa automatski aktivira prilikom uključivanja, osiguravajući prostor bez dima, pare i neugodnih mirisa. Funkcija Boost omogućuje povećanje brzine ventilatora nape pritiskom na gumb, učinkovito uklanjajući više dima i mirisa te poboljšavajući kvalitetu zraka u prostoru. Ploča ima dvostruku fleksibilnu zonu - Super Zone za kuhanje, koja omogućuje spajanje dviju zona u jednu veliku površinu, idealnu za veće lonce i tave. Lako čistivi filteri i posuda za prikupljanje tekućine, koji se mogu prati u perilici posuđa, dodatno olakšavaju održavanje. Uz funkciju Gentle Melt, osigurano je lagano otapanje hrane na stalnoj temperaturi od 42°C, dok RapidBoil osigurava brzo zagrijavanje vode. Moderan TIMER omogućuje jednostavno podešavanje vremena kuhanja, a funkcija Touch Control pruža intuitivno upravljanje.

Više informacija o lansiranim kuhinjskim uređajima, kao i drugim proizvodima tvrtke Hisense možete pronaći na web stranici branda.

05.06.2024. 15:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh