Putovanja
svi vole kišu

U Maleziji besplatno noćenje po kiši

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Ljetovalište Tanjog, u vlasništvu grupacije YTL Hotels, na istočnoj malezijskoj obali, pokreće kampanju uoči kišnog razdoblja koje traje od prosinca do veljače.… više »

uživanje bez granica

Terme Olimia - raj za hedoniste

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Prošlog vikenda imali smo priliku posjetiti Terme Olimia u malom slovenskom mjestu Podčetrtek nedaleko od graničnog prijelaza Bistrica ob Sotli kod Kumrovca. Iako je zimsko vrijeme i… više »

Readers' Choice Award

Dalmatinski otoci izabrani među najljepše europske otoke

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Američko izdanje magazina Reader's Digest pozvalo je svoje čitatelje da odaberu najljepši europski otok. Ukupno 25.008 čitatelja ocijenilo je tako različite otoke prema kvaliteti… više »

mašala

Irak će biti hit na turističkoj karti svijeta?

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Zaboravite na Irak kao ratnu zonu, već ga zamislite kao zemlju ribe na roštilju i povijesnih znamenitosti. ''Ne očekujemo prepune avione turista sljedeće godine. Ali sigurnosna… više »

Lonely Planet

Noćni život najbolji u Beogradu

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Beograd je stavljen na čelno mjesto ljestvice raznovrsnog noćnog života, posebice zbog bogate ponude restorana, barova i klubova u četvrti Skadarlija i na dunavskim i savskim splavima, ali i… više »

Ljubav je u zraku..

5 najboljih destinacija za medeni mjesec

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

5. Grčka - ako uživate u prekrasnom plavom nebu i pješčanim plažama, no volite se usput i kulturno uzdizati, Grčka je idealna za vas. Dok ste tamo možete uživati u izletima brodom te… više »

Hong kong

Najviši hotel na svijetu u zgradi sa 118 katova

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Lanac luksuznih hotela Ritz-Carlton otvara 2010. u Hong Kongu najviši hotel na svijetu sa 118 katova, doznaje se iz lokalnih medija. Hotel sa šest zvjezdica zaposjest će gornjih… više »

sad je prilika

Najjeftiniji gradovi Europe za nezaboravno putovanje

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Cijene hotelskog smještaja pale su po cijeloj Europi. Prema izračunu stručnjaka, HPI odnosno Hotel Price Index, pokazuje da dvokrevetne sobe u prosjeku koštaju 24% manje nego… više »

na 50 metara

Spektakularne večere i vjenčanja pod oblacima

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Dinner in the Sky, koncept koji gradovima diljem svijeta nudi gastronomski doživljaj pod oblacima, održava se na stolu koji je kranom podignut 50 metara iznad zemlje. Ogromna dizalica… više »

svjetski putnik

Proputovao 37 zemalja s jednom funtom u džepu

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

36-godišnji Keiichi Iwasaki krenuo je prije 8 godina na biciklističku turu po Japanu, ali toliko mu se svidjelo da je uskočio na trajekt za Južnu Koreju i završio biciklirajući… više »

Tko ima - ima

Za bogate turiste nema krize

objavljeno prije 15 godina

Upravo su vlasnici istih ponosno objavili da ih globalna ekonomska kriza nije dotaknula te da za svoje luksuzne apartmane bez problema mogu tražiti i 45.600 eura po noćenju, što je 10%… više »

Gay is okay

Rio postaje raj za homoseksualce

objavljeno prije 15 godina

Rio de Janeiro se u utrci za titulu gay destinacije nalazi s još pet svjetskih turističkih metropola - Barcelonom, Buenos Airesom, Londonom, Montrealom i Sydneyem. Gradove kandidate… više »

mladi rekorder

17-godišnjak sam oplovio svijet

objavljeno prije 15 godina

Mike Perham je u četvrtak oko 11.00 sati po srednjoeuropskome vremenu prošao ispod Cap Lizarda, najjužnije točke Engleske, objavili su njegova ekipa i obalna straža, i tako je… više »

Svijet poludio za hrvatskim najseksi plažama

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Dubrovačka plaža Banje, Lokrum, Zlatni rat, Nin i Palmižana u četvrtak su bili glavne zvijezde jednosatne emisije "Bridgetine najseksi plaže - Hrvatska", programa turističke… više »

turizam

Hrvatska je Toskana od prije 50 godina

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Motovunska konoba Mondo je najbolji mali restoran do kojeg možda nikada nećete doći, no ona nudi doživljaj jela kakav bi trebao biti u 'Starome svijetu', piše u nedjelju u svom… više »

skrolaj na vrh