Putovanja
SAN O BOLJIM VREMENIMA

Drugo lice Afganistana - raj za skijaše i netaknuta priroda

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Piste su prekrivene svježim snijegom, a sunčan dan otkriva svu snagu i ljepotu okolnih planina. Međutim, raj za skijaše nalazi se u središtu ratne zone, u Afganistanu o kojem… više »

LONELY PLANET:

Top putovanja - gradovi koji će obilježiti 2011.

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Poznati turistički vodič Lonely Planet složio je popis turističkih destinacija na koje posebno treba obratiti pozornost 2011. godine. Na popisu se nalaze već popularni stari znanci poput New… više »

BIG APPLE

Central Park - zelena oaza u smogu New Yorka

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

S 8,4 milijuna stanovnika i gustoćom naseljenosti od 10.500 ljudi po metru kvadratnom, New York je doista metropola koja nikad ne spava. Ulicama Manhattana svakodnevno vozi oko 12.000 taksija… više »

LOŠA REKLAMA

Hotel u Las Vegasu spržio vlastite goste

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Turisti u Las Vegasu moraju se nositi s visokim temperaturama pa osvježenje traže u kockarnicama ili bazenima luksuznih hotela. Potonje može završiti s teškim opeklinama kao… više »

SEX SELLS

Diskriminacija - hotel zapošljava samo plavuše

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Na Maldivima se otvara hotel u kojem će raditi isključivo plavuše, bilo na recepciji ili u restoranu, piše BBC. Na "plavo" osoblje odlučili su se vlasnici litvanske kompanije… više »

PRAVA ATRAKCIJA

Tajanstveni i uzbudljivi labirinti

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Labirinti su tajanstveni i uzbudljivi. Puni pravih i pogrešnih putova. Privlače pozornost gdje god bili te su neizostavni u uređenju raskošnih vrtova vila i dvoraca. Pogledajte… više »

MUZIKA DO DASKE

Otvara se otkačeni hotel za glazbenike

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

U hotelu nhow koji se u studenom otvara u Berlinu sve je podređeno glazbi. Ukoliko gost poželi gitaru u sobi, posluga će mu je vrlo rado donijeti, a na upit je moguće dobiti pojačalo,… više »

DISNEYLAND

Disney gradi treći tematski park u Francuskoj

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Euro Disney, matična tvrtka operatera zabavnih parkova Disneyland Paris, potpisat će u srijedu sporazum s francuskim vlastima o produljenju koncesije za vođenje postojeća dva tematska parka u… više »

UZ OBALU

Paramount Pictures gradi veliki zabavni park u Španjolskoj

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

"Paramount Pictures" je priopćio da je postignut sporazum o otvaranju njihovog prvog tematskog parka u Europi, u Španjolskoj, trećoj po redu najposjećenijoj zemlji na svijetu. U… više »

PLATIVA TIŠINA

Uživajte u miru na iznajmljenom otoku, ima i povoljnih ponuda

objavljeno prije 14 godina

Volite tišinu, mir i samoću? Unajmite si otok. Online izdanje britanskog Timesa prikupio je informacije o najrazličitijim otocima diljem svijeta koje je moguće iznajmiti. Postoje… više »

MAGIČNA FORMULA

Avionske karte najjeftinije su 8 tjedana prije leta

objavljeno prije 14 godina

Čini se da smo konačno dobili odgovor na pitanje kada kupiti najpovoljnije avionske karte. Matematičari su, naime, pronašli magičnu formulu kojom se može točno izračunati vrijeme… više »

THE GUARDIAN:

Dubrovnik među najboljim jesenskim destinacijama

objavljeno prije 14 godina

Dubrovnik je četvrta najpoželjnija destinacija u posezoni prema poznatom britanskom časopisu The Guardian, priopćila je danas Turistička zajednica grada Dubrovnika. Kako je napisala novinarka… više »

100 GODINA

Dogovoreno krstarenje istom rutom kojom je plovio Titanik

objavljeno prije 14 godina

U travnju 2012., kada se navršava stogodišnjica potonuća Titanika, jedan će prekooceanski putnički brod, na kojemu će se nalaziti i članovi obitelji žrtava brodoloma, krenuti na… više »

ZABAVA U ZRAKU

Putnicima u zrakoplovu podijelili iPadove

objavljeno prije 14 godina

Luksuzni hoteli iPadove gostima nude u sobama, restorani ih koriste umjesto klasičnih menija, a popularni tablet Applea počele su koristiti i aviokompanije za proširenje svoje usluge.… više »

ODMOR ZA DUŠU I TIJELO

Pogledajte najljepše europske plaže

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Ako još niste odlučili na koju plažu ćete rasprostrijeti svoju ručnik ovu godinu, evo nekoliko prekrasnih prijedloga. 1. Navagio plaža (Zakynthos, Grčka) - na morski raj otoka… više »

skrolaj na vrh