Muškarci
SAGLEDAJTE OPCIJE

Opet ste dobili nogu? Možda je problem u vama

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Znamo da je jednostavnije vjerovati kako su sve žene lude: ne razumiju vas, ne znaju što žele itd. No možda ste upravo razlog vašeg neuspjeha vi sami. Ne radi se o tome da ste… više »

NISMO ISTI

Muški organizam traži drugačiju medicinsku skrb od ženskog

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Muškarci se razbolijevaju drukčije od žena, a zbog činjenice da razlike među spolovima imaju veliku ulogu u nizu bolesti, nameće se potreba za drukčijim pristupom liječenju koje bi… više »

TAKO LAKO

Naučite flertati i budite privlačniji

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

1. Svaki muškarac ima potencijala za flert - generalno, žene će prihvatiti flert ako se uradi na pravi način i ako niste primitivno napasni. Flertanje se može naučiti, a svi… više »

MATEMATIČKI PRECIZNO

Pronađena formula savršene supruge

objavljeno prije 9 godina

Prema tvrdnjama švicarskih znanstvenika matematička formula za savršenu suprugu postoji, a parovi koji se pridržavaju njihove 'ljubavne jednadžbe' trebali bi imati dug i iznimno… više »

DVA STUPNJA PREVIŠE

Sauna nije dobra za mušku plodnost

objavljeno prije 9 godina

Prečesti odlasci u saunu nikako nisu dobri za muškarce, bar kad je njihova plodnost u pitanju. Tri mjeseca redovitih posjeta saunama može povisiti temperaturu u testisima i prepoloviti… više »

LOKACIJA IGRA ULOGU

Kamo je odvesti na prvi spoj?

objavljeno prije 9 godina

Dakle, potrebno vam je mjesto gdje možete normalno razgovarati, ali s druge strane ne osjećate pritisak da stalno morate održavati razgovor. Generalno, mjesta koja su vam bila zabavna kao… više »

TIPS & TRICKS

10 načina kako privući bilo koju ženu

objavljeno prije 9 godina

10. Budite originalni - malo je žena koje nisu izvedene na večeru barem 100 puta. Stoga budite originalni i zabavni, predložite stvari i aktivnosti koje još nije probala. Na taj način… više »

OPREZ! VRUĆE!

Izabrane najseksipilnije žene svijeta

objavljeno prije 9 godina

Najpoznatiji svjetski časopis za muškarce Playboy i ove je godine objavio popis najseksipilnijih poznatih žena svijeta. Kandidatknije je, kako bi sve bilo po propisima, još… više »

OČITO JE

8 razloga zašto žene varaju

objavljeno prije 9 godina

Prema jednoj američkoj studiji, 14 posto udanih žena prevarilo je barem jednom, u usporedbi s 22 posto oženjenih muškaraca. Pogledajte koji su osam najčešćih razloga radi čega… više »

JESTE LI SIGURNI?

10 razloga zašto se ne oženiti

objavljeno prije 9 godina

10. U braku će se zapustiti - žene dobiju kilograme nakon rađanja, no nedavna studija provedena na Sveučilištu Queensland potvrđuje da čak i žene koje nemaju djecu dobiju višak… više »

STIGAO JE I TAJ DAN

Muškarci pred ogledalom provode više vremena od žena

objavljeno prije 9 godina

Jedna od najpoznatijih karakteristika muškaraca je to što ženama prigovaraju zbog količine vremena koja im je potrebna da se spreme za izlazak, ali taj period je kako se čini… više »

KORISTAN EFEKT

Sunčanje pojačava muški libido

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Vitalni sastojak tijelo proizvodi nakon izlaganja suncu, a može ga se dobiti i iz ribljeg ulja i mesa. Istraživači sa Medicinskog sveučilišta u Grazu otkrili su da muškarci s… više »

PLASTIČNA STATISTIKA

Sve više se traži korekcija muških dojki

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Broj takvih operacija porastao je s 323 u 2008. na 581 prošle godine, što je porast od 80 posto, navodi Britanska udruga plastičnih kirurga. Za to se može djelomično okriviti… više »

GENIJALAN IZUM

Teletransporter rješava sve muške probleme

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Razne reklame za piva podsjećaju muškarce na njihov omiljeni napitak i bude želju za zabavom i druženjem, ali time samo produbljuju njihov problem - žene koje od svojih partnera… više »

IZGLED JE BITAN

Sve više muškaraca koristi žensku kozmetiku

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Sve veći broj muškaraca potajno koristi žensku kozmetiku, sve u cilju kako bi bolje izgledali. Pincete su među najpopularnijim stvarima koje muškarci posuđuju, a slijedi ih… više »

skrolaj na vrh