« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SAVJETI?!

Što muškarci žele da žene nauče od njih

Muška verzija svijeta razlikuje se prilično od one ženske, no kako ipak svi živimo u jednom, evo što treba znati o muškarcima kako bi ih se bolje razumjelo

Kako do manje svađa? Lako :)
Kako do manje svađa? Lako :) (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

razumijevanje

Već i vrapci na granama znaju koliko se muškarci i žene razlikuju, ponajviše kad im njihova draga pokušava nešto utuviti u glavu. No, ako pogledamo svijet s muške strane gledišta, to je prilično jednostavno mjesto, a jači spol je duboko uvjeren da ga žene vide kao komplicirano mjesto puno zamki.

Zato bi svaki muškarac rado objasnio svojoj dragoj kako svijet izgleda iz njegove perspektive i pritom joj dao do znanja što bi rado mijenjao u njenoj slici svijeta. 

Tako bi, primjerice, muškarci obožavali kad bi žene shvatile da sve u životu ima svoju logičnu stranu (osim ponekad, naravno), jer je to način na koji oni donose odluke. Žene u procesu odlučivanja uključuju faktore koji su muškarcima nezamislivi, pa tako i dolazi do nerazumijevanja. 

Emocije su još jedna od stvari koje bi muškarci rado vidjeli u smanjenom obliku, kao uostalom i tračanje. Treba li baš sve uzimati toliko srcu i biti tako ekspresivan pritom? Ako pitate muškarce, odgovor je čvrsto NE.

Jednako tako, ako intenzivno pokazujete da vam je do nečega stalo, kao žene, to ne znači da ste u to snažnije uključeni ili da je muško razmišljanje - logično i bez puno emocija - manje kvalitetno i važno. Muškarci vole kad njihove drage počnu život doživljavati malo ležernije i bez pretjeranih reakcija.

Smisao za humor jedna je od glavnih karakteristika žene koje neodoljivo privlače muškarce, pa i to da ste u stanju prihvatiti šalu na svoj račun, kažu muškarci. 

Za kraj, malo više realnosti ne bi škodilo. Da, svaka žena ima svoju viziju veze i braka, no nekad kule u zraku treba pustiti da se rasplinu i stati s obje noge na zemlju. Barem ako pitate muškarce ...

16.05.2014. 19:32:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh