« Muškarci
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
BRANDIRANJE SEBE

Sedam gadgeta koji vas čine pametnijim

Ako vas baš i ne čine pametnijim, s njima izgledate opako ozbiljno i znalački, pa je i to dovoljno dobar razlog za kupovinu

Naravno, ne surfati po komadima nego burzovnim izvješćima
Naravno, ne surfati po komadima nego burzovnim izvješćima (Arhiva)
Više o

gadgeti

,

iPad

,

usb

,

Victorinox

Muški dio populacije redoviti slini na najnovije gadgete, a problema obično ima s pronalaženjem dobrih objašnjenja boljoj polovici zašto im baš treba ta stvarčica koju ona, naravno, ne bi nikad kupila da se nju pita.

Odlučili smo pomoći muškom dijelu čitateljstva portala i dati im dobre razloge zašto im trebaju gadgeti, čisto da mogu dragoj pokazati link na ovaj članak koji su složili kolege s ModernMan.com i reći: Srce, vidiš da pišu da tako izgledam pametniji ...

Dakle, krećemo:

1. iPad

Treba li reći išta više? Ova četiri slova jednostavno su se urezala u mozgove svih ljudi koji imaju pristup internetu, a vjerojatno i Bušmani hodaju Kalaharijem i traže neku poštenu 3G mrežu. Uz to, može stvarno biti koristan za bilježenje svega što trebate znati, a lagan je i stane u svaku poštenu mušku aktovku.

2. VictorInox Flash Laser 4GB

Švicarski nožić skromnijih dimenzija s USBom od 4 gige i laserskim pokazivačem. Cool ... Ima pritom i nož, škarice i turpiju koja je na vrhu i odvijač. Znači, bili u džungli na asfaltu ili pravoj, vi ste na konju.

3. Kenneth Cole Touch Screen Watch

Sat sa touch screenom? Halo? Tko ima tako male prste? Nema veze, izgleda opako dobro, čelično kućište, dobar ekran, kožni remen ... Kad izvedete onaj klasični pokret pogleda na sat ili nemarno odložite ruku na stol, svi će gledati u njega i misliti: ovaj je cool, definitivno.

4. Sony Vaio prijenosnik, serija Z

OK, već imate iPad ... No, ako stvarno mislite raditi ozbiljan posao, treba vam i prijenosno računalo. Zašto baš ovo? Zato što izgleda odlično (to je onaj dio gdje gradite imidž), a osim toga je opremljeno svim mogućim priključcima, lagano je i maleno, a moćno za poluditi. Naravno, košta ... ali i to je dio imidža

5. Livescribe Smartpen

Vjerojatno volite pisati bilješke na sastancima, ako ste stvarno poslovni lik. E, pa ova će spravica napraviti to umjesto vas, zapravo, vi ćete nešto kao pisati, a ona će to bilježiti u audio formatu?! Ludilo ... nema više črčkarija koje ne možete pročitati, lijepo nabijete slušalice i preslušate što je bilo. Jest da košta, ali ipak.

6. USB 4GB gumbi za manžete

Ne, nismo ludi. Da, imate opaki nožić u džepu i sve ostalo, ali ovo je previše cool da ne biste posjedovali. Naravno, ako imate 200 baksi viška ... Ako se furate na odijela, izgledat će dobro i biti korisna, a uvijek ih možete pokloniti nekom tko će na takvu gestu skidanja gumba s besprijekorne manžete koji je ujedno i USB otvoriti ladicu i dati vam sve što trebate ...

7. Slušalice Bose Quiet Comfort 15

Na poslu vam svi idu na živce? Ne volite slušati glazbu s gumbićima u ušima koje uvijek morate čupati van, pa oni fini silikonski umetci negdje nestanu? 300 baksi viška rješava vaš problem, jer ove slušalice ne propuštaju apsolutno ništa iz vanjskog svijeta prema vama ... Raj, nije li? Samo ih nemojte nositi dok se vozite biciklom na posao, iz razumljivih razloga.

 

06.05.2012. 20:31:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh