Muškarci
ZNALI SMO :)

Muškarci sazrijevaju puno kasnije

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Sigurno ste ne jednom čuli da ljudi govore kako se muškarci, čak i u odrasloj dobi, i dalje ponašaju poput djece. Neki također vjeruju da kad su u pitanju parovi, upravo žene… više »

EH, DA... :)

Muškarci su narcisoidniji od žena

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Muškarci su narcisoidniji od žena, pokazala je analiza američkih znanstvenika nakon što su proučili podatke iz 355 znanstvenih članaka, disertacija i tehničkih priručnika u… više »

EHHH...

Muška navika koja izluđuje žene

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Neovisno je li riječ o avanturi za jednu noć ili potencijalnoj vezi, većina žena se složila da im se nikako ne sviđa kada je muškarac neuredan jer ih to odmah navodi da se zapitaju o… više »

OPA :)

Što žene zapravo traže kod muškaraca?

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Što je ženama ključno na muškarcu - je li u pitanju izgled, odličan smisao za humor ili karizma? Sve to može igrati ulogu biranju partnera, ali te stvari nisu… više »

SAVJETI

Kako sačuvati zdravlje prostate

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

Svaki muškarac treba brinuti o svojoj prostati, redovito ići na preglede, rekreirati se i kvalitetno jesti kako bi žlijezda koja proizvodi sjemenu tekućinu dugo bila u funkciji… više »

STVARNO?

Gdje leži privlačnost zauzetih muškaraca?

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Oženjeni ili muškarci u ozbiljnim vezama stvarno imaju ono nešto što ih često ženama čini privlačnijima od slobodnih. Jedna od posljednjih studija koja se bavila… više »

ZNATE LI?

Kakve grudi vole koji muškarci?

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Grudi su većini muškarcima jedan od glavnih fetiša, pa vrijedi ona da će svake grudi naći svog obožavatelja, ma kakve bile. No, sad imamo i egzaktne podatke - ispitali su kakve… više »

SAVJETI

Par savjeta za dobar izgled muškarca

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Koliko god slobodni bili, ta sloboda ne treba ići na štetu drugome. Da bismo se držali osnovnih kodeksa pristojnosti potrebno je znati i koju garderobu je prikladno obući u kojoj… više »

STVARNO?

Muške su suze krokodilske...

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Muškarci ne plaču... barem ih tako uče od malih nogu, ne samo u našoj kulturi već širom svijeta, na užas njihovih majki i ostatka normalnog pučanstva...  Jer, tu… više »

FRAJERI

Kako jednostavno izgledati dobro?

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Vaša odjeća odaje informacije o vama, točnije vaš stil ponekad može biti ogledalo vašeg karaktera. Za mnoge muškarce odabir odjeće nije lagan zadatak i… više »

EH, DA... :)

5 problema muškaraca u seksu...

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Muški spolni organi podložni su velikom broju akutnih oboljenja koja vrlo lako mogu postati kronična u slučaju da se ne liječe. Između ostalog, bolesti mokraćnog sustava u… više »

DA?!

Što žene primjećuju na muškarcima na prvom spoju?

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Prvi spoj nije baš trenutak u kojem će se žena zaljubiti, no zato će sigurno pozorno promotriti i muškarca kako bi procijenila želi li s njim izaći i na drugi... pa da vidimo… više »

ZNATE LI?

Zašto muškarci puštaju brade?

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Kada zamijetimo da neki muškarac pazi na svoj izgled, mogli bismo olako zaključiti da samo traži partnericu. No najnovije istraživanje pokazuje da su brade, bar djelomično,… više »

HE HE

Što spašava neprivlačne muškarce

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Vjerojatno želite misliti kako nije sve u izgledu i da možete privući suprotni spol svojom duhovitošću i kreativnošću, a ne samo fizičkim izgledom. I to… više »

Za naše dečke koji svakodnevno riskiraju život bez potrebne opreme
ZNATE LI?

10 najprivlačnijih muških poslova

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Žene su potvrdile najstariji klišej: vatrogasac je zasjeo na tron najprivlačnijih zanimanja. Odmah nakon zaštitnički nastrojenog i hrabrog posla slijedi uloga… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh