Muškarci
ZAPAMTITE!

Muške karakteristike koje žene obožavaju

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Odanost, iskrenost i nježnost najdraže su kvalitete muškaraca u ženskim očima, pa ne čudi da to muškarci baš i ne znaju.  Koje su ostale... ? Godine - upravo zbog… više »

ZNAKOVI

Kako znati da je volite više nego ona vas

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Za ljubav je potrebno dvoje, to stoji, no "količina ljubavi" nije uvijek jednaka. Vrlo se često netko od dvoje prije i bolje zaljubi od onog drugoga. I kako ta vaša veza raste,… više »

ZNATE LI?

Kakvi se muškarci zapravo traže?

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Žene imaju neke, ponekad neobjašnjive, kriterije za odabir životnog partnera koji će nerijetko iznenaditi i njihove najbolje prijateljice, a znanstvenici vjeruju da su proniknuli… više »

IZBJEGNITE IH :)

5 najčešćih muških pogrešaka na prvom spoju

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Muškarci vole prve spojeve, naročito zbog toga što se mogu poovno "izmisliti" i predstaviti u boljem svjetlu nego prvi put... no, kad smo već kod toga, vrijedi se prisjetiti… više »

ZNATE LI?

Muške karakteristike koje su privlačne ženama

objavljeno prije 5 mjeseci

Muškarci se žele svidjeti ženama, to je sto posto sigurno, a za to su spremni u nekim situacijama napraviti i nevjerojatne stvari... No, ako pitate stručnjake, tajna privlačnosti je… više »

ZAPAMTITE!

7 osobina sjajne partnerice

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Savršena partnerica baš i ne postoji - jednako kao i savršen partner, uostalom. No, nitko to ne prihvaća odmah na početku već kreće u potragu... i često zaluta u mračne… više »

MA DA?

Što ženama diže tlak u krevetu?

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Koliko ste se puta probudili ujutro, a vaša draga vas je gledala kao da ste joj upravo ubili omiljenog kućnog ljubimca i bacili svu šminku u smeće pogreškom? A sinoć je… više »

ZNATE LI?

Kad su muškarci najprivlačniji ženama?

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Muškarci bi dali sve da znaju što je to ženama privlačno i kad imaju najveće šanse kod njih, no rješenje je na pomolu - studija iz magazina Science Advances… više »

HE HE

Što žene privlači na muškarcima... zapravo?

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Nema univerzalnog odgovora na pitanje što je ženama privlačno, a pronalazak partnerice u digitalno doba postaje sve teže i za muškarce. Međutim, znanstvenici su im odlučili… više »

ZNATE LI?

Kako prirodnim putem možete ubrzati rast brade

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

U većini slučajeva najbolje je pustiti bradu da raste i redovito je njegovati, držati čistom i hidratiziranom, a ona će rasti svojim najprirodnijim (zdravim) tempom.… više »

ZAPAMTITE :)

Bokserice su pravi odabir za muškarce

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Muškarcima koji žele postati očevi na staromodan način preporučuje se nošenje što'komotnijeg donjeg rublja, poput bokserica jer preuske gaće 'ubijaju' spermije, pokazali… više »

EH, DA... :)

7 stvari o kojima muškarci lažu

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Žene se bore s kompleksima, i to tolika da gotovo da i ne postoji žena koja se ne bori barem s jednim koji joj je glavna preokupacija. Ipak, ako mislite da su muškarci imuni na te… više »

ZANIMLJIVO!

Zašto je toliko muškaraca samaca?

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Muškarci samci obično se doživljavaju na dva potpuno oprečna načina - ili kao nepopravljivi zavodnici (manjina) ili kao ogorčeni ženomrsci (većina). Trećih, onih koji jednostavno nisu… više »

ZNATE LI?

Kako pravi gospodin impresionira damu? Ovako!

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Što gospodin, kavalir, džentlmen zapravo jest? Što on simbolizira kao takav, što predstavlja? Što muškarca čini gospodinom? Uljudnost, poniznost, odlučnost,… više »

SAVJETI

Kako zavesti ženu - bez i jedne riječi?

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Pažnje vrijedan muškarac se prije svakog izlaska pripremi i savršeno izvježba za većinu potencijalnih situacija koje ga očekuju tijekom većeri. Definira si cilj. A on je skoro… više »

skrolaj na vrh