Muškarci
OPA :)

Što žene zapravo traže kod muškaraca?

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Što je ženama ključno na muškarcu - je li u pitanju izgled, odličan smisao za humor ili karizma? Sve to može igrati ulogu biranju partnera, ali te stvari nisu… više »

SAVJETI

Kako sačuvati zdravlje prostate

objavljeno prije 4 mjeseca

Svaki muškarac treba brinuti o svojoj prostati, redovito ići na preglede, rekreirati se i kvalitetno jesti kako bi žlijezda koja proizvodi sjemenu tekućinu dugo bila u funkciji… više »

STVARNO?

Gdje leži privlačnost zauzetih muškaraca?

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Oženjeni ili muškarci u ozbiljnim vezama stvarno imaju ono nešto što ih često ženama čini privlačnijima od slobodnih. Jedna od posljednjih studija koja se bavila… više »

ZNATE LI?

Kakve grudi vole koji muškarci?

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Grudi su većini muškarcima jedan od glavnih fetiša, pa vrijedi ona da će svake grudi naći svog obožavatelja, ma kakve bile. No, sad imamo i egzaktne podatke - ispitali su kakve… više »

SAVJETI

Par savjeta za dobar izgled muškarca

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Koliko god slobodni bili, ta sloboda ne treba ići na štetu drugome. Da bismo se držali osnovnih kodeksa pristojnosti potrebno je znati i koju garderobu je prikladno obući u kojoj… više »

STVARNO?

Muške su suze krokodilske...

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Muškarci ne plaču... barem ih tako uče od malih nogu, ne samo u našoj kulturi već širom svijeta, na užas njihovih majki i ostatka normalnog pučanstva...  Jer, tu… više »

FRAJERI

Kako jednostavno izgledati dobro?

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Vaša odjeća odaje informacije o vama, točnije vaš stil ponekad može biti ogledalo vašeg karaktera. Za mnoge muškarce odabir odjeće nije lagan zadatak i… više »

EH, DA... :)

5 problema muškaraca u seksu...

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Muški spolni organi podložni su velikom broju akutnih oboljenja koja vrlo lako mogu postati kronična u slučaju da se ne liječe. Između ostalog, bolesti mokraćnog sustava u… više »

DA?!

Što žene primjećuju na muškarcima na prvom spoju?

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Prvi spoj nije baš trenutak u kojem će se žena zaljubiti, no zato će sigurno pozorno promotriti i muškarca kako bi procijenila želi li s njim izaći i na drugi... pa da vidimo… više »

ZNATE LI?

Zašto muškarci puštaju brade?

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Kada zamijetimo da neki muškarac pazi na svoj izgled, mogli bismo olako zaključiti da samo traži partnericu. No najnovije istraživanje pokazuje da su brade, bar djelomično,… više »

HE HE

Što spašava neprivlačne muškarce

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Vjerojatno želite misliti kako nije sve u izgledu i da možete privući suprotni spol svojom duhovitošću i kreativnošću, a ne samo fizičkim izgledom. I to… više »

Za naše dečke koji svakodnevno riskiraju život bez potrebne opreme
ZNATE LI?

10 najprivlačnijih muških poslova

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Žene su potvrdile najstariji klišej: vatrogasac je zasjeo na tron najprivlačnijih zanimanja. Odmah nakon zaštitnički nastrojenog i hrabrog posla slijedi uloga… više »

DA?!

Visoki muškarci su pravi izbor... ili ipak ne?

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Visoki muškarci u prednosti su pred nižima jer se žene u njihovom društvu osjećaju zaštićenije, no znanost kaže da je to pogrešno i da su zapravo niži… više »

EH, DA... :)

Što muškarce najviše brine?

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Muškarcima se obično od malih nogu govori da budu čvršći i ne pokazuju emocije, a to zapravo ostavlja negativne posljedice. Tvrtka Harry's jedna je od onih koji… više »

MA DA?

Žene mogu prepoznati nevjerne muškarce?

objavljeno prije 7 mjeseci

Znanstvenici su utvrdili da žene mogu utvrditi je li vjerojatno da će muškarac biti nevjeran samo gledajući u njegovo lice, ali muškarci ne posjeduju te sposobnosti da… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh