Muškarci
ZAPAMTITE :)

5 stvari koje neodoljivo privlače žene

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Što je ženama privlačno - to bi htio znati svaki muškarac, no univerzalnog odgovora na to ipak nema... no, sve kako je u digitalno doba sve teže pronaći partnericu,… više »

ZNATE LI?

Što neodoljivo privlači žene?

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Muškarci stalno muku muče s odgovorima na glavno pitanje - kako privući žene, a rješenje je zapravo prilično jednostavno. Istraživanje objavljeno u stručnom časopisu… više »

SAVJETI :)

4 načina za impresioniranje žena

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Svaki muškarac koji ima potrebe za družicom želi impresionirati damu za koju mu je pobuđen interes. No, rijetki tek to i uspijevaju. Donosimo vam četiri elegantna džentlmenska načina… više »

ZNATE LI?

Kakvi muškarci su materijal za brak?

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Muškarci se stalno žale da ne razumiju žene, pa tako ni njihove ideje o braku i zajednici, a pogotovo što bi to oni trebali imati kako bi postali - poželjna partija. Stručnjaci… više »

SRAM IH BILO :)

3 ženske tajne koje muškarci uvijek izlanu frendovima

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Muškarce prati glas da čuvaju tajne bolje od žena, no to jednostavno nije istina - gotovo svaki muškarac rado će s prijateljima podijeliti stvari zbog kojih bi se njegovoj… više »

LOOL

Muškarci se boje... evo i čega

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Muškarci se uglavnom diče svojom hrabrošću, no to zapravo nije baš tako - i oni imaju strahove, štoviše, bilo bi najbolje reći da se boje jednako kao i… više »

ZNATE LI?

Zašto vam draga krade odjeću?

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Žene se jednostavno obožavaju obući u široke košulje, majice ili veste svojih dečkiju u kojima se osjećaju najudobnije, bar taku kažu. No, da ne ispadne da su žene… više »

EH, DA...

Muškarcima otkucava biološki sat?

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Ženski biološki sat stalna je tema članaka, ali novija istraživanja pokazuju da ni muškarci nisu imuni na odbrojavanje iz prirode te da ne bi trebali odlagati… više »

ZNATE LI?

Što vam treba za izdržljivost... u krevetu

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Da sjedilački način života loše djeluje na zdravlje, to vjerojatno znaju i oni najokorjeliji ljenivci koji ne dižu pozadinu iz fotelje ni pod razno, što ih u većini slučajeva ne… više »

HE HE

Brada ili bradica, pitanje je sad...

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Muška dilema oko brijanja nije laka - postoje dvije krajnosti, bradonje i uvijek glatko izbrijani, a ima i ona manjina kojoj se baš ne da pretjerano brijati pa uvijek kad ih… više »

EH, DA... :)

5 karakteristika uspješnih zavodnika

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Zavođenje spada u kategoriju umjetnosti, ako pitamo muškarce kojima to ide od ruke i koji ni u ludilu ne žele odati svoje tajne, a ostatak jačeg spola smatra ga - magijom.… više »

SAVJETI

Kako pronaći ljubav svog života?

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Muškarci koji traže ljubav svog života trude se maksimalno - brinu za izgled, odjeću, ponašanje... i opet im ne ide uvijek. Ako spadate u takve, evo dobre vijesti za vas -… više »

ZAPAMTITE!

Muške karakteristike koje žene obožavaju

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Odanost, iskrenost i nježnost najdraže su kvalitete muškaraca u ženskim očima, pa ne čudi da to muškarci baš i ne znaju.  Koje su ostale... ? Godine - upravo zbog… više »

ZNAKOVI

Kako znati da je volite više nego ona vas

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Za ljubav je potrebno dvoje, to stoji, no "količina ljubavi" nije uvijek jednaka. Vrlo se često netko od dvoje prije i bolje zaljubi od onog drugoga. I kako ta vaša veza raste,… više »

ZNATE LI?

Kakvi se muškarci zapravo traže?

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Žene imaju neke, ponekad neobjašnjive, kriterije za odabir životnog partnera koji će nerijetko iznenaditi i njihove najbolje prijateljice, a znanstvenici vjeruju da su proniknuli… više »

skrolaj na vrh