Muškarci
PROBLEMI

Što kad muškarci ne mogu začeti djecu?

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

„Dugo smo pokušavali, ali jednostavno nije išlo." To je vjerojatno rečenica koju liječnici često čuju kada im parovi dođu na pregled ili savjetovanje jer žena ne može… više »

MOLIM?

Muškarci postaju sve neinteligentniji i naginju desno...

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Svaki treći intervjuirani muškarac smatra naime da je povremeno nasilje nad ženama u redu. 34 posto je izjavilo da su ponekad napadali žene "da bi im ulili poštovanje". U ožujku… više »

KLAĐENJE

Događajima uživo postalo je nemoguće odoljeti: 3 najbolja sporta za klađenje uživo

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Klađenje uživo poraslo je u popularnosti. Sportske kladionice sada mogu pružiti široku paletu sportskih događaja tijekom dana zahvaljujući tehnološkom napretku, pružajući… više »

OPA!

Gay cruise po Dalmaciji

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Iznimno uspješna slovenska poduzetnica Milena Pleško (50) već godinama povezuje samce i mnogima je pomogla svojim kreativnim #relationship pristupima i tehnikama da u svoje… više »

FORA :)

Muškarci bi se trebali šminkati s razlogom

objavljeno prije 1 godinu

Muškarci su, uobičajeno, muškarci - ne pada im na kraj pameti malo se našminkati, tako da se to ne vidi... a zapravo bi to trebali koristiti svakog dana jer bolje… više »

ZNATE LI ;)

Zašto su bolji viši muškarci?

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Kad se misli na zgodnog muškarca, uvijek se govori o visokom muškarcu... ne nužno dvometrašu, ali da bude viši od ostalih. E sad, je li to zato što se tako… više »

Foto: Pexels
MLJAC

Zašto muškarci trebaju jesti bademe

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Redovita konzumacija badema može pomoći u smanjenju postprandijalne glikemije i inzulinemije te imati povoljan učinak na hormonalne reakcije i reakcije apetita, smanjujući glad i želju za… više »

gripa prehlada bolest mu
ZANIMLJIVO

Muškarci i prehlada... o čemu se tu radi?

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Mnogi se zbog toga pitaju doživljavaju li muškarci prehladu i temperaturu na drugačiji način nego žene. Zbog njihovog pokazivanja patnje koju trpe, čini se kao da proživljavaju… više »

MOVEMBER

Movember je završio, što smo naučili?

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Brkati studeni, poznatiji i kao Movember, mjesec je u kojem se zdravstveni fokus stavlja na osvještavanje javnosti o zaštiti zdravlja muškaraca. To je doba godine kada u… više »

SAVJETI

Tri najčešće tegobe muškaraca

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Stručnjaci u Velikoj Britaniji objavili su izvješće o zdravlju muškaraca analizirajući bolesti koje su najrasprostranjenije u svjetskoj muškoj populaciji. Oralne… više »

UPS?

Zašto je muškarcima starenje problematično

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

Genetika je zeznuta stvar - previše toga može krenutli ukrivo, a na žalost se to i događa - a posebno muškarcima. Naime, krivo slovo, pogrešno kopiranje, sve to s… više »

STVARNO?

Muškarci, volite li pametne žene?

objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci

Često vidimo da žene glume da su manje pametne nego što jesu kako bi privukle muškarca. Niste jedini, ako ste ovo primijetili. Istraživači su još 2015. u jednoj studiji… više »

ZNATE LI?

Muškarci brže ćelave ako su marljivi

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Izgubili ste kosu? Izgleda da ste radili previše, kažu to južnokorejski stručnjaci. Prema njihovom istraživanju, previše posla može djelovati pogubno na mušku kosu, ma… više »

DAN OČEVA

Kako se Dan očeva slavi u svijetu?

objavljeno prije 2 godine

Dan očeva je baš danas, a ovaj je datum u Hrvatskoj izabran zbog blagdana sv. Josipa, Isusova oca. Još 1908. godine, u Sjedinjenim Američkim Državama, obilježen je prvi Dan… više »

EH, DA... :)

Što sve muškarci rade pogrešno?

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Muškarci gledaju na svijet različito od žena, što nije niti čudno niti zbunjujuće, no svejedno radi probleme kad takav pogled na svijet uzrokuje različite prioritete - a to onda… više »

skrolaj na vrh