« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
E, TO NE

Što muškarci ne vole u vezama

Naravno, najveći dio ovih stvari ne vole ni žene, pa vrijedi pročitati bez obzira na spol kako ne biste partneru išli na živce

Natezanje im ne odgovara
Natezanje im ne odgovara (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

natjecanje

,

manipulacija

,

moć

Muškarci imaju neki svoj način razmišljanja koji je ponekad ženama teško razumljiv, pa tako postoje i neke stvari koje jednostava ne vole u vezama, ma koliko bili zaljubljeni u svoju trenutnu partnericu.

Za početak, jedan mit koji je zapravo potpuno pogrešan - muškarci se ne vole natjecati sa ženama za nadmoć, a u to spada i visina primanja. Ako žena zarađuje više od njih, najvećem broju muškaraca bit će svejedno.

Ono što sigurno ne samo da ne vole, nego mrze iz dna duše su pokušaji da ih mijenjate. Oni misle da ste vi pristali na paket takav kakav je, no poznato je da neke žene imaju drugačiju logiku - gledaju potencijal za promjenu prema njihovim željama. Najčešće to ne funkcionira, tako da bi vrijedilo promijeniti pristup.

U tu kategoriju spada i manipuliranje, a tako shvaćaju suze kad za njih ne vide stvarnog razloga. Njima su emocije za pokazivanje naklonosti, a ne za pokušaj da se u nekim situacijama vaga nagne na žensku stranu.

Jednako tako, muškarci telefone koriste za poruke, surfanje i razgovore, no ne one beskrajne. OK, na početku veze ćete možda tako razgovarati satima, ali ne zadugo - oni će se potruditi da se vidite uživo.

I, za kraj, igra mačke i miša odgovara im samo neko vrijeme. Ako ste mu priznali da vam se sviđa, pa se onda najednom povučete, to će vam proći jednom. I nikada više. Barem ne s istim muškarcem.

28.05.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh