« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
OLALA

Kakav treba biti savršen muškarac

Savršen muškarac trebao bi biti spoj najboljih osobina nekoliko europskih nacija, tvrde žene na portalu za upoznavanje Match.com

Savršen muškarac je kombinacija raznih europskih nacija
Savršen muškarac je kombinacija raznih europskih nacija (Shutterstock)
Više o

ljubaznost

,

savršeni muškarac

,

karakteristike

,

smisao za humor

,

probitačnost

,

smisao za modu

Savršen muškarac je ideal koji je teško dostižan, a pripadnici jačeg spola nakon ovog će imati još više problema u svojim naporima da se što više svide ženama, jer karakteristike koje su dale članice portala za upoznavanje Match.com stvarno nije jednostavno ispuniti.

Kad se gleda površnije, savršen muškarac je spoj tri poznate osobe, britanskog nogometaša Davida Beckhama, poznatog po savršenom tijela, njemačkog glumca Michaela Fassbendera koji je slavu, osim glumačkih sposobnostima stekao i veličinom svog penisa, a za lice je zadužen francuska zvijezda Gaspard Ulliel.

No, kad se raščlane sve potrebne karakteristike savršenog muškarca, dolazimo do nevjerojatnog spoja karakteristika raznih europskih nacija. Tako savršen muškarac treba imati njemačku spretnost s novcem, talijanski smisao za modu, francusku ljubaznost i britanski smisao za humor.

Uz to, trebao bi brinuti o svom zdravlju kao Šveđani, a bilo bi dobro i da pleše kao Španjolci. Pa, ako se vidite u toj kombinaciji, blago vama.

18.05.2014. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    19.05.2014. 08:22
    Mora imat kurčinu ko zmaj.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh