Muškarci
ISTRAŽIVANJE

Sijeda kosa mogla bi postati stvar prošlosti

objavljeno prije 13 godina

Na boju kose utječu stanice folikula u suradnji sa stanicama odgovornima za proizvodnju boje koje se zovu melanociti. Znanstvenici su nedavno otkrili i važan protein koji koordinira… više »

O UKUSIMA SE RASPRAVLJA

Koji oblik ženskog tijela vole muškarci u raznim dijelovima svijeta

objavljeno prije 13 godina

Bez namjere da podupru stereotipe i stvaraju predrasude, novinari portala B92 zaključili su da ipak postoje neki standardizirani ukusi o obliku i izgledu ženskih tijela u raznim dijelovima… više »

SPOLNI STEREOTIPI

Muškarci na sedmodnevni odmor ponesu tek 3 para donjeg rublja, a žene čak 10

objavljeno prije 13 godina

Muškarci misle da su tri para donjeg rublja sasvim dovoljna za sedmodnevni odmor, pokazuje istraživanje. Prosječan britanski muškarac smatra da je savršeno prihvatljivo… više »

MOĆ SUNCA

Želite postati otac? Prvo sunčanje, onda seks

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Svi muškarci koji planiraju imati djecu trebali bi malo više vremena provoditi na suncu jer to poboljšava kvalitetu sperme. Argumenti za to su čvrsti - u studiji… više »

CLOUD GIRLFRIEND

Nemate curu? Stvorite jednu lažnu na Facebooku

objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca

Ako vam je samački status već poprilično dugo objavljen na Facebooku, a nikako ga ne možete promijeniti nabolje iako to jako želite, rješenje nudi sam Internet. Servis za lažne… više »

POSJET LIJEČNIKU

Muškarac ste i napunili ste 30? Evo koje preglede trebate obaviti

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Dobili ste promaknuće, planirate odmor s boljom polovicom, upisali ste se na tečaj ronjenja, počastili ste se novim smartphoneom. Sve je spremno za vaš 30 rođendan. Međutim, jeste li… više »

TREND POMLAĐIVANJA

Sve više Amerikanaca poseže za estetskom kirurgijom

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Prema tom istraživanju operacije za uljepšavanje prosječno je koristilo dva posto više muških pacijenata 2010. u odnosu na godinu dana ranije, prenosi Hina. Ukupno je 1,1… više »

PROBLEMI S EREKCIJOM

Lijekovi protiv bolova potiču impotenciju

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Dugotrajno i često uzimanje lijekova protiv bolova potiče impotenciju, upozoravaju američki znanstvenici koji su proveli istraživanje na uzorku od 81.000 muškaraca u dobi od 45 do 69… više »

POGREŠKE I POHVALE

Jutro nakon strastvene noći: Kako zadržati partnera?

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Mnoge obečavajuće večeri upropaštene su zbog lošeg jutra. Ponašanje pod plahtama, a posebice ujutro, vašoj boljoj polovici mnogo govori o tome kakav ste… više »

ŠTO VALJA ZNATI

Mali savjeti za psihičku pripremu budućih očeva

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Do sada su vas brojni prijatelji i rodbina pokušali pripremiti za ovu važnu ulogu, dajući vam različite savjete. Rekli su vam kako djeca zahtijevaju financijske izdatke, savjetovali da… više »

Znakovi pažnje koji će joj izmamiti osmijeh na licu

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

U vezama uvijek su najvažnije male stvari - poklon, telefonski poziv, slatka iznenađenja. nema veze što se bliži Valentinovo jer svojoj dragoj trebate bilo kad staviti do znanja koliko… više »

PLJUSKA VEGETARIJANCIMA

Žene: Muškarci koji ne jedu meso su slabići

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Ipak, žene muškarce koji ne jedu meso doživljavaju kao slabiće, navodi novo istraživanje. Ovo se neće baš svidjeti pripadnicima jačega spola koji su se odrekli mesa zbog… više »

NA KOGA ŽENE PADAJU

Koja muška zanimanja su najviše seksi

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Dečki, ako želite da vas žene salijeću, evo o kojim profesijama biste trebali razmisliti prema portalu Intimatemedicine: 10. Fitnes trener Sati i sati koje fitnes trener provodi u teretani… više »

PRIJATELJSTVA

Zašto su muška prijateljstva posebna i što žene mogu od njih naučiti

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Muška prijateljstva su jedinstvena. Najbolji prijatelji međusobno si vjeruju, ne razgovaraju previše te unatoč prirodnom suparništvu ostaju u dobrim odnosima. Ženska… više »

TOP 10

Najmanje seksi muškarci 2010.

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Po uzoru na FHM-ov popis najmanje seksi žena godine, Boston Phoenix je svoje čitatelje pozvao da glasaju za muškarce koji se baš nisu proslavili po privlačnosti u 2010. Neki… više »

skrolaj na vrh