Muškarci
prvi spoj hrana
NEPISANA PRAVILA

Kakvu poruku šaljete odabirom hrane na prvom spoju?

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Možda nećete jesti već na prvom spoju, ali kad-tad ćete otići na večeru s novim partnerom, odnosno partnericom. Romantična večera pravi je klasik kada je riječ o početku veze. Vjerojatno… više »

ZA BOLJI SEKS

Izliječite impotenciju uz par udisaja

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Novi uređaj nalik na inhalator za astmu mogao bi postati popularan kod muškaraca s erekcijskom disfunkcijom. Inhalator koji bi omogučio erekciju muškarcu u samo deset minuta… više »

SVAKI DESETI

I očevi pate od poslijeporođajne depresije

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Nisu samo majke podložne poslijeporođajnoj depresiji, jer je novom američkom studijom ustanovljeno da isti problem zahvaća i deset posto očeva. Istraživači medicinskog fakulteta Eastern… više »

NEMAR

Muškarci previše zanemaruju svoje zdravlje

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Muškarci su skloniji zanemarivanju svoga zdravlja od žena, objavio je Frank Sommer, profesor odjela za muško zdravlje na sveučilišnom medicinskom centru u Hamburgu.… više »

BEZ KOMPLIKACIJA

Ultrazvuk kao nova kontracepcija za muškarce

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Ako se potvrde preliminarni rezultati, terapeutska primjena ultrazvuka na testise 10 do 15 minuta mogla bi osigurati zaštitu do 6 mjeseci. Dr. James Tsuruta koji je vodio istraživanje… više »

OPREZ!

Jeste li omega muškarac?

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Kako biste bili sigurni spadate li u ovu kategoriju, provjerite pet znakova koji govore jeste li omega muškarac. 1. Vaša kolekcija stripova vaš je identitet - omega… više »

SVAKAKO IZBJEGAVATI

Muške frizure koje žene ne podnose

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Loša frizura učinit će da vas žene izbjegavaju poput virusa H1N1. Kako bi vam pomogli u vašim nastojanjima da impresionirate suprotni spol, donosimo vam listu frizura koje žene… više »

EKOLOŠKA LJUBAV

Ekološki osviještene žene privlačnije od plavuša

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Želi li privući muškarca, današnja Amerikanka mora poštovati okoliš, ako je vjerovati anketi koja je pokazala da bi svaki drugi Amerikanac odbacio ženu koja… više »

OKRIVITE SVOJEG OCA

Prerana ejakulacija ima genetske uzroke?

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Istraživači su otkrili da muškarci koji prebrzo završe posao vjerojatno imaju neke genetske predispozicije. Naime,  takvi subjekti nose defekt u genu koji oslobađa dopamin,… više »

BIG APPLE

Muškarci najbolje žive u New Yorku

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

New York je najbolji grad za život muškaraca, i na profesionalnom i na osobnom planu, rezultati su istraživanja internetskog portala za muškarce Askmen.com. U istraživanju su… više »

OPROSTI DRAGA...

Ispričajte se ponekad ženi, može joj produžiti život

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Naime, istraživači su otkrili da žene koje prime ispriku proživljavaju manje stresa i imaju manje štetnih posljedica za srce. Navode kako se puls žene tada vraća u normalu čak 20 posto… više »

IMAJTE NA UMU

Modni promašaji koje svaki muškarac mora zaobići

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Prihvatite ovo: vaš izgled mnogo govori o vama. Predrasuda koja je podložna subjektivnom mišljenju? Možda. Jednostavan način kako bi se međusobno kategorizirali? Definitivno… više »

ISTRAŽIVANJE POTVRDILO

Previše Coca-cole uzrokuje neplodnost kod muškaraca

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Coca-cola, najpoznatije i najraširenije bezalkoholno piće na svijetu koje dnevno piju milijuni, u velikim količinama može biti odgovorno za neplodnost kod muškaraca, pokazali su… više »

SAGLEDAJTE OPCIJE

Opet ste dobili nogu? Možda je problem u vama

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Znamo da je jednostavnije vjerovati kako su sve žene lude: ne razumiju vas, ne znaju što žele itd. No možda ste upravo razlog vašeg neuspjeha vi sami. Ne radi se o tome da ste… više »

NISMO ISTI

Muški organizam traži drugačiju medicinsku skrb od ženskog

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Muškarci se razbolijevaju drukčije od žena, a zbog činjenice da razlike među spolovima imaju veliku ulogu u nizu bolesti, nameće se potreba za drukčijim pristupom liječenju koje bi… više »

skrolaj na vrh