Muškarci
ČEKANJE IZLUĐUJE

Spoj je prošao, ali ona se ne javlja. U čemu je problem?

objavljeno prije 8 godina

Žene su eksperti analiziranja muškog ponašanja i u situacijama kao što je vaša (dakle, nije Vam se više javila nakon spoja) prvo što čine je to da… više »

5 SATI TJEDNO

Muškarci koji često voze bicikl riskiraju probleme sa spermom

objavljeno prije 8 godina

Muškarci koji najmanje pet sati tjedno provedu vozeći bicikl imaju manje spermija nego oni koji to ne čine, tvrde američki znanstvenici sa sveučilišta u Bostonu.… više »

75 DO 95

Stariji muškarci žele više seksa

objavljeno prije 8 godina

Iako imaju mnoge zdravstvene probleme, muškarce starije od 75 godina i dalje jako zanima seks, pokazalo je istraživanje provedeno na Sveučilištu Zapadna Australija i objavljeno… više »

MANJE LAŽU

Oženjeni muškarci su pristojniji i bolji

objavljeno prije 8 godina

Oženjeni muškarci su pristojniji i bolji jer im brak pomaže da poprave ponašanje, pokazala je američka studija. Alexandra Burt i njezini kolege sa Sveučilišta u… više »

SVE ZA LJUBAV

Naporni filmovi koje muškarci podnose samo zbog žena

objavljeno prije 8 godina

Muškarci mrze sladunjave, kičaste i dosadne filmove, ali su ipak s vremena na vrijeme spremni zbog ljubavi pogledati romantičnu komediju ili veliku ljubavnu dramu. Zlobnici bi rekli da… više »

IZVOR ŽIVOTA

Tajni život spermija

objavljeno prije 8 godina

Pogledajte 12 činjenica koje bi vas mogle iznenaditi. 1. Spermiji se proizvode u testisima i treba im 10 tjedana da sa sazriju. 2. Zreli spermiji mogu čekati do 2 tjedna u području koje se… više »

ZA DEČKE

Pet pitanja za prvi spoj

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Prvi spoj u nekim slučajevima može biti neugodan, može se dogoditi da će na kraju večeri svatko sjediti na svom kraju stola u neugodnoj tišina. Ukoliko vam se to dogodilo ili mislite… više »

PERITE RUKE

Šoping muškarce čini impotentnima?

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Znanstvenici upozoravaju da je šoping vrlo loš za muško zdravlje i plodnost. Naime, otkriveno je da se na računima koje dobivamo u trgovinama i trgovačkim centrima može… više »

99:1

Muškarci također mogu oboljeti od raka dojke

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Muškarci također mogu oboljeti od raka dojke, pokazalo je istraživanje provedeno na Artemis Health institutu u indijskom gradu Gurgaonu. Muškarcima se u grudima također mogu… više »

muška menopauza

I muškarci prolaze kroz klimakterij

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Iako se o tome u javnosti puno ne govori, muškarci također na prijelazu između dva životna razdoblja prolaze kroz "ludovanje" hormona. Medicinski rječnikom nazvana Klimakterium virile,… više »

EVERYBODY HURTS

10 pjesama koje će rasplakati i muškarce

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Britanska udruga glazbenika PRS for Music provela je istraživanje i sastavila popis od deset pjesama koje mogu rasplakati i muškarce, a prvo mjesto je uvjerljivo zauzela "Everybody… više »

DA, DA

Muškarce privlače žene s dugim rukama

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Za razliku od uvriježenog mišljenja, muškarce na ženama ne privlače najviše duge noge ili bujne grudi. Naime, istraživanje znanstvenika sa Sveučilišta South Wales… više »

PODIVLJALI HORMONI

Muškarci nabijeni testosteronima loši su šefovi

objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Visoka razina testosterona kod osoba na rukovodećim pozicijama može imati negativne posljedice na poduzeća, jer su testosteronom nabijeni menadžeri skloniji lošim poslovnim potezima,… više »

OSNOVE FUNKCIONIRANJA

Što svaki muškarac mora znati o ženskom mozgu?

objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Ne postoji takva stvar poput uniseks mozga, tvrde neuropsihijatri. Pogledajte što svaki muškarac mora znati o ženskom mozgu. Žena prolazi dva puta kroz adolescenciju - nitko to… više »

PRILIKA ŽIVOTA

Snimite reklamu za Nokiu N8 s Pamelom Anderson

objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Broj prodanih iPhonea u svim inačicama penje se u neslućene visine, Googleov Android polako preuzima primat operacijskog sustava pametnih telefona, a Nokia želi zadržati prvo mjesto u svijetu… više »

skrolaj na vrh