« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
TEST VREMENA

Znakovi da će vaša žena izgledati dobro i za 20 godina

Ljepota prolazi s godinama i to je nažalost istina, posebice za žene. Stres, brige, posao, djeca, znaju ostaviti ozbiljne posljedice na izgled

Kako će vam žena izgledati za ... xy godina
Kako će vam žena izgledati za ... xy godina (Shutterstock)
Više o

žene

,

izgled

,

starija dob

No, vaša djevojka je sve što želite od partnerice: pametna, sa smislom za humor i tijelom za grijeh. Razmišljate da ozakonite vašu vezu i vidite se s njom do kraja života. Ipak postoji jedna stvar: želite biti sigurni da će izgledati dobro i nakon desetak i više godina. Srećom postoje suptilni znakovi koji vam mogu reći da će njezin izgled izdržati test vremena.

1. Majka joj izgleda dobro - mnogi vjeruju da se ženski izgled u nekim godinama može procijeniti po izgledu njezine majke. Ako joj majka u starijoj dobi i dalje izgleda dobro, imate sreće. Genetika tu ima veliku ulogu, ali naravno nije presudna. Ako joj majka i nije u najboljem izdanju, još uvijek postoji nada, jer možda se ona neće htjeti zapustiti i vodit će brigu o sebi i u kasnijim godinama.

2. Sve njezine prijateljice su atraktivne - ovo je još jedan znak da će izgledati dobro za 20 godina. Žene su ponekad poput klonova koji svi govore istim jezikom. Budimo iskreni, ovo možemo reći za bilo kojeg pripadnika neke grupe. Dobra je stvar to što će je prijateljice poticati da izgleda bolje, jer srećom, sve one dijele savjete o ljepoti i kozmetici. Radi se naravno i o natjecanju. Niti jedna žena ne želi izgledati manje atraktivno u svojem krugu prijatelja.

3. Razmišlja o plastičnoj kirurgiji - svjesna je činjenice da je ljepota prolazna, te je slobodnog duha i liberalnih stavova, naravno i financijskih mogućnosti. Ako prihvaća da joj je i plastična kirurgija opcija, možete biti sigurni da će i u starijoj dobi dobro izgledati.

4. Nije se mnogo promijenila otkad ste se upoznali - premda ima neke loše navike, ona izgleda jednako kao i na fotografijama s maturalne večere. Ako imate sreće, to znači da su najbolje godine pred vama. Neke žene jednostavno izgledaju bolje s godinama. Genetika ovdje opet igra ključnu ulogu.

5. Uvijek je vodila računa o sebi - briga za tijelo i izgled nije strana vašoj ženi. Također izbjegava stvari i aktivnosti koje bi se mogle odraziti na njezinu ljepotu u kasnijim godinama. Vodi brigu o koži, ne prži se na suncu i dovoljno se odmara. Uz to si ponekad priušti i manikuru, masažu i slično. Hrani se zdravo i pije mnogo tekućine, a tijelovježba joj također nije mrska. Dovoljno da znate kako će sačuvati dobar izgled i za 20 godina.

28.04.2012. 22:40:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Dorito
  28.04.2012. 23:29
  Jedan od glupljih članaka.
 2. avatar
  Dostava pića
  29.04.2012. 02:25
  Majko joj dobro izgleda, ali je zmaj. Znači li to da će i moja žena biti zmaj?
 3. avatar
  D_Gandalf
  29.04.2012. 09:02
  Dostava pića; RUN
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh