« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
"MACHO" FRAJERI

Evo što se dogodi kad muškarci ne čitaju upute

Kao što prosječnom frajeru ne pada na pamet stati i pitati za smjer, tako im je ispod časti i čitanje bilo kakvih uputa za korištenje. Pogledajte kako to završi

Fotografija vijesti
Više o

muškarci i žene

,

muškarci

,

muško zdravlje

Tipična muška nesklonost traženju bilo kakve pomoći mnoge je muškarce u povijesti koštala čak i vlastitih života, a čini se kako ni ove nove generacije nisu iz svega toga ništa naučile.

Kao što prosječnom frajeru ne pada na pamet stati i pitati za smjer, tako im je ispod časti i čitanje bilo kakvih uputa za korištenje. I dok im takav stav još i može proći kad su kojekakve tehnološke igračke u pitanju, stvari postaju puno ozbiljnije kad je korištenje agresivnih kemijskih proizvoda na koži u pitanju.

Iako je uklanjanje nepoželjnih dlačica nešto s čim prosječna žena nauči živjeti još od ranih dana puberteta i ne pravi od toga veliki problem, muškarci su u ovaj „biznis" ušli tek nedavno i nije im trebalo predugo da od cijele stvari naprave ogromnu dramu.

U potrazi za perfektno glatkom kožom neki od njih su posegnuli za najnovijom Veet gelom za muškarce, ali im, sudeći prema komentarima na Amazonovoj stranici proizvoda, nije palo na pamet pročitati bilo kakvo uputstvo za korištenje ili upozorenje.

Iako proizvođač više nego jasno navodi kako se gel smije koristiti samo na području leđa, prsa, ruku i nogu, velika većina njih koristila ga je da ukloni dlake s privatnih područja, zbog čega sad moraju snositi posljedice.

„Testisa koje sam poznavao i obožavao sad više nema", piše Andrew. „Zamijenilo ih ne nešto što sad liči na kestene i što me nevjerojatno jako boli svaki put kad ih pokušam taknuti ili staviti komad odjeće preko njih", tvrdi.

Zanimljivo, tuba od 200 mililitara oglašavana je kao jedan od najprodavanijih Amazonovih proizvoda u toj kategoriji, a za sedamdesetak kuna obećava svakom muškarcu da će ga riješiti nepoželjnih dlaka, ali na vrlo precizno oređenim dijelovima tijela, među kojima nisu genitalije.

„Sad mi je tek jasno kakvu bol osjećaju žene dok rađaju. Siguran sam da je ovo 11 puta bolnije", rekao je jedan od macho muškaraca koji očigledno nije pročitao upute. Objektivnost na djelu, ne sumnjamo.

20.04.2012. 08:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh