« Muškarci
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
TAKE IT EASY

Što žene ne žele prije seksa

Prije svakog narednog poteza važno je da procijenite situaciju i njeno raspoloženje kako bi vam večer završila na najbolji mogući način - u naručju divne žene

Prvi spoj može biti koban ako se ne odradi dobro
Prvi spoj može biti koban ako se ne odradi dobro (Deviantart)
Više o

sex

,

žene

,

seks

,

veze

,

predigra

,

ljubavni odnosi

,

uvod u seks

Znali vi to ili ne, većina žena ima svoje određene norme i principe vezane za početak veze i prve spojeve. Umjesto da ih saznate na neugodan način, pročitajte članak i otkrijte ono što su mnogi neznalice saznali prije vas.

Glazba. Ona je jedan od glavnih pokretača zbivanja u sobi i jedan od ključnih čimbenika koji uvjetuju u kojem obliku će nastaviti daljnje druženje date večeri. Izbjegavajte pretjerano ženskaste stvari (Madonna, Miley Cyrus, Avril Lavigne...) i nipošto nemojte puštati glazbu i pjesme koje imaju izravne seksualne konotacije i tekstove.

Isključite telefon. Vjerovali ili ne, postoje ljudi koji se bez problema tijekom seksa javljaju na telefon. Možda im je to fora, ali koje su šanse da će opet ići u krevet s osobom koja je bila s njima u tom trenutku? Osim toga, slični neočekivani prekidi samo će vam poremetiti tempo, a  ako vas zove majka i vi se javite, vrlo je vjerojatno da ćete ostati sami u postelji.

Malo nježnosti. Iako mislite da će grebanje, stiskanje štipanje i slične aktivnosti provođene po grudima, stražnjici i ostalim dijelovima tijela djevojke uzburkati strasti, varate se. Bolje je biti opreznim. Ne vole sve djevojke da im strgate odjeću. Prvo krenite polako, a kako se povećava strast, osjetit ćete je li spremna za malo žešću predigru.

Moljakanje. Većina žena ima jasno postavljene granice o tome koliko je daleko spremna ići, no, muškarci im mogu „pomoći" da se predomisle. Na kraju izlaska ili večeri strastveno je poljubite i oborite je s nogu. Tad će možda razmisliti o tome da vas pozove u svoj stan ili da krene s vama do vašega.  Ako nije zainteresirana za nastavak večeri, nemojte moljakati. Budete li je preklinjali za bilo što, nikad više nećete imati priliku za izlazak s njom. Nikad!

Žurba. Ženama je potrebno više vremena da bi se osjećale seksi i da bi se prepustile trenutku. Većina njih voli da ih se ljubi, miluje i mazi. A isto tako im je potrebno više vremena da postignu orgazam. Uzmite dovoljno vremena da se posvetite isključivo njima. Ako ju ne zadovoljavate, može joj postati dosadno ili će biti isfrustrirana, a onda će vas otpiliti.

Nema gledanja na sat. Vidi stavku iznad.

Ljubljenje. Nije važno koliko ste zgodni, nabildani, obdareni i slično, ako se ljubite kao som. U slučaju da nije impresionirana vašim poljupcima vrlo je vjerojatno da nećete dalje od njih ni dogurati. Kontrolirajte jezik. Ne ližite joj zube, bradu, obraze, čelo i ne trpajte joj jezik u grlo. I pazite na zadah.

Pričam ti priču. Svaka žena voli komplimente, ali budite umjereni. Ako pretjerate, može pomisliti da je razgovor umjetan i usiljen, odnosno da niste iskreni. Budite prirodni. Osim toga, ne postavljajte glupava pitanja kao što su „Sviđa li ti se kako se ljubim?", „Je li ti ugodan moj dodir?" i sl. Njene reakcije će vam same reći što misli o vama.

Ruke k sebi kad nije raspoložena. Muškarci koji su prenapadni i nestrpljivi, a naročito bezobzirni bez problema odbiju od sebe svaku ženu. Ne budite takvi. Ako joj se ne da, ne da joj se i pregrmite to. Nemojte joj sipati alkohol, puštati glazbu ugasiti svjetlo i gurati ruku u gaćice. Samo će vas početi smatrati napaljenim likom koji nema veze s vezom.

Traženje dozvole. Većina djevojaka voli muškarce koji su poduzetni. Zato je nemojte pitati za dozvolu za svaku malu sitnicu. Ispast ćete slabima i šonjama. „Mogu li te poljubiti" najgluplje je moguće pitanje na kraju spoja. Bolje izanalizirajte situaciju - ako procijenite da je raspoložena, poljubite je bez pitanja.

14.03.2012. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh