Lifestlye MODA&STIL nema prethodne stranice
DR. HAUSCHKA

Ljetna preporuka za hidratiziranu i nahranjenu kožu

objavljeno prije 2 dana

Ljeto je vrijeme kada, više no ikada, želimo izgledati i osjećati se svježe i blistavo. No, topli vremenski uvjeti i izloženost suncu mogu izazvati razne izazove za našu kožu.… više »

COOL

Uživajte u ujednačenoj i blistavoj koži

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Velik broj žena bori se s manjkom samopouzdanja zbog neujednačene boje kože i tamnih mrlja na svome licu te skrivaju svoju prirodnu ljepotu pod slojevima teške šminke. NIVEA… više »

COOL

Ultimativni ljetni proizvod

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Lijepa i zdrava kosa zahtijeva više od dobrog šampona i regeneratora - potreban joj je kompletan režim njege koji uključuje hidrataciju, dubinsko hranjenje i kvalitetnu… više »

NOVOSTI

Nova ljetna kolekcija u Pepcu

objavljeno prije 7 dana

Bliži se ljeto i visoke temperature, a znamo gdje pronaći jedinstvenu ljetnu kolekciju odjeće za cijelu obitelj. Preko 50 trendi komada koji se ističu visokom kvalitetom u kombinaciji sa… više »

COOL

Kožovštine: Slučaj kreme za urlanje

objavljeno prije 9 dana i 3 sata

Renomirani brend La Roche-Posay te kultna linija Anthelios proizvoda za zaštitu kože od sunca i ove sezone su u fokusu. Osim što nudi proizvode za zaštitu kože od sunca s… više »

SAVJETI

Kako ukloniti uvenule cvjetove pelargonije_

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Pelargonije su pravo cvjetno čudo, a uz pravilnu njegu, oduševljavat će vas neiscrpnim cvatom od proljeća do jeseni. Potrebno im je mnogo sunca, topline, vode i hranjivih tvari kako bi… više »

MMMM ;)

Koji su ljetni parfemi najbolji_

objavljeno prije 12 dana i 3 sata

Parfemi (Eau de Parfum) za najtoplije i najsunčanije godišnje doba nikako nisu najbolji izbor pa stoga ljeti radije birajte laganije varijante poput toaletnih (Eau de Toilette),… više »

COOL

Uživajte i ovog ljeta u svakoj zraci sunca uz NIVEA SUN novitete

objavljeno prije 22 dana

Kada bi vas netko pitao da navedete tri stvari koje vas podsjećaju na ljeto, koje bi to bile? Za jednu smo sigurni - omiljeni SPF. Da, to je taj miris koji nas odmah teleportira na omiljenu… više »

ZANIMLJIVO

Uz GLYCOSTOP tehnologiju reci DA šećeru i zbogom borama

objavljeno prije 29 dana

Čokolada može biti znak ljubavi, utjeha i prijatelj koji nas nikad neće iznevjeriti. No, jeste li znali da nečije preferencije čokolade mogu puno reći o njihovom karakteru? Ljubitelje… više »

SAVJETI

Gospođe, dame, žene - kakav ruž imate na poslu

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Crveni ruž, koji simbolizira ženstvenost i putenost, nosiv je u svim prigodama, ali pod određenim pravilima, kažu ljudi. Ipak, ispravno odabrana nijansa crvenog ruža - ona koja odgovara boji… više »

SAVJETI

Prednosti mineralne šminke

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

I vizažisti i dermatolozi hvale efekt make-upa bez sintetičkih sastojaka, s kvalitetama koje koža voli. Upravo zato ćemo navesti neke od razloga zašto je mineralna šminka bolji… više »

EH, DA...

Odjeća nije uvijek zdrava...

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Kemikalije u sintetičkim tkaninama nisu najbolje za našu kožu. Evo što nošenje tkanina poput poliestera, rajona ili spandexa može učiniti našem zdravlju,… više »

OLIVAL

Olival predstavlja kolekciju simpatičnog naziva MOMMY

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Nedvojbeno je kako je trudnoća posebno razdoblje u ženinom životu. Beskrajna sreća jer u njezin život stiže voljeno malo biće, ali i razdoblje kada tijelo doživljava veliku promjenu i kada… više »

COOL

Reci DA reciklaži i osvoji omiljenu NIVEA kremu

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Osvježite svoju rutinu ljepote na ekološki način s legendarnom NIVEA kremom koja je upravo podigla svoje standarde održivosti! Sada je dostupna u limenci koja je izrađena od čak 80%… više »

COOL

Zašto je glina odlična stvar za kožu?

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Maska od gline izvlači nečistoće iz začepljenih pora, upija višak sebuma, potiče mikrocirkulaciju, omekšava kožu, ublažava akne, vraća sjaj sivoj i umornoj koži.  Popis… više »

skrolaj na vrh