« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 7 dana i 13 sati
COOL

Kožovštine: Slučaj kreme za urlanje

La Roche-Posay već godinama iznimno aktivno u suradnji s vodećim dermatolozima i stručnjacima upozorava na važnost zaštite kože od sunca i brizi za zdravlje

Uglavnom, nabavite dobru kremu ;)
Uglavnom, nabavite dobru kremu ;) (Arhiva)
Više o

La Roche-Posay

,

Anthelios

Renomirani brend La Roche-Posay te kultna linija Anthelios proizvoda za zaštitu kože od sunca i ove sezone su u fokusu. Osim što nudi proizvode za zaštitu kože od sunca s najvećim SPF 50+, u Anthelios liniji mogu se pronaći i proizvodi za različite tipove kože prilagođene za sve, posebno za djecu.

La Roche-Posay Anthelios DERMO PEDIATRICS proizvodi učinkovito štite osjetljivu dječju kožu od UVA, UVB te ultra dugih UVA zraka uz pomoć najučinkovitijeg UV filtera Mexoryl 400 i formule koja je otporna na znoj, vodu i pijesak. Anthelios UV MUNE 400 DERMO - PEDIATRICS nova linija za djecu dolazi u obliku nevidljivog spreja za tijelo, hidratantnog mlijeka za tijelo te laganog fluida za lice kako djeca ne bi imala osjećaj težine i masnoće na tijelu, a samo apliciranje je sada lakše i ugodnije. Ovi su proizvodi također namijenjeni za osjetljivu kožu i kožu sklonu atopiji.

La Roche-Posay već godinama iznimno aktivno u suradnji s vodećim dermatolozima i stručnjacima upozorava na važnost zaštite kože od sunca i brizi za zdravlje, stoga je podržao svjetski priznatu doktoricu dermatologinju Tamaru Lazić Strugar, u izdanju njezine knjige dječjih priča „Kožodovštine". Potaknuta profesionalnim iskustvom u dermatologiji, kći poznatog hrvatskog fotografa Jadrana Lazića, objavila je serijal grafičkih novela koje kroz svoj sadržaj uče djecu o važnosti zaštite kože od sunca. Ova strip - slikovnica približava važne životne odgovornosti mladima i uči ih o brizi za vlastito zdravlje.

"Slučaj kreme za urlanje" prvi je nastavak vragolaste strip-pustolovine koja stavlja upravo naglasak na savjete o zaštiti kože od sunca. Razlog tome je, kako navodi autorica dermatologinja, rak kože koji je najčešća vrsta raka na svijetu, a nezaštićenost od sunca u dječjoj dobi je jedan od najvažnijih uzroka ove bolesti kada odrastu. U nastavku serijala "Kožodovštine" autorica obrađuje i temu ekcema, akni i bradavica u nadi kako će time nadahnuti mlade da počnu brinuti o svojoj koži već od ranih dana života.

Kao i dr. Lazić Strugar i La Roche-Posay prepoznaje važnost odgovornog ponašanja, pogotovo kada je u pitanju sunce i vrući ljetni dani. Zaštita kože od sunca na prvom je mjestu na listi najvažnijih stvari prilikom boravka na suncu, što ovaj brend i pokušava približiti svojim korisnicima. Kada su u pitanju djeca, zaštita kože od sunca mora biti još važnija obzirom je dječja koža osjetljivija, a djeca su sama po sebi nestašna, stoga im mi moramo biti podsjetnik da se štite.

19.06.2024. 15:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh