« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 6 dana i 2 sata
NOVOSTI

Nova ljetna kolekcija u Pepcu

trendi odjeća za cijelu obitelj već je stigla u hrvatske trgovine

Nova linija odjeće
Nova linija odjeće (Arhiva)
Više o

odjeća

,

Pepco

,

trendi odjeća

Bliži se ljeto i visoke temperature, a znamo gdje pronaći jedinstvenu ljetnu kolekciju odjeće za cijelu obitelj. Preko 50 trendi komada koji se ističu visokom kvalitetom u kombinaciji sa super cijenom mogu se pronaći u Pepco trgovinama. U ponudi je odjeća od prirodnih materijala - savršena opcija za vruće ljetne dane.

Ljetna moda za sve

Kako kombinirati udobnost, kvalitetu i atraktivne cijene s najnovijim modnim trendovima? Za žene su popularni muslin setovi ovogodišnji ljetni hit, a uz njih, prozračne haljine, suknje i hlače su komadi koje ćete poželjeti u svom ormaru. Muške ležerne košulje, kratke hlače i udobne majice savršeno odgovaraju ovogodišnjim trendovima, a najmlađi će moći bezbrižno uživati u igri u šarenim i udobnim komadima. S cijenama već od 4,5 EUR, ova kolekcija je savršena za svaki džep.

Ljeto je savršeno za svijetle nijanse i prozračne, lagane tkanine u kojima se osjećamo ugodno i ležerno. U ljetnoj kolekciji, od čak 50 trendi komada, fokus je na prirodnoj jednostavnosti - odjeća od vrhunskih tkanina poput pamuka, lana, viskoze, muslin pamuka ili popelina idealne su za svakodnevno nošenje, gradske prostore, ljetne izlete i plažu. Ponuda je raznolika u pogledu veličina i korištenih tkanina, kako bi svi pronašli nešto za sebe tijekom najtoplijih dana.

Zadovoljstvo kupaca je naš ključni prioritet

Pepco se u svojoj ponudi fokusira na niske, konkurentne cijene, što omogućuje cijeloj obitelji da osvježi garderobu bez prevelike brige o budžetu. Nova kolekcija nudi visoku kvalitetu po pristupačnim cijenama kako bi svi mogli priuštiti modernu i praktičnu odjeću za ljeto.

- Naš posao je zadovoljiti potrošače, stoga stvaramo proizvode koji kombiniraju stil, kvalitetu i konkurentne cijene. Želimo da naša odjeća bude u skladu s trendovima, ali i udobna i pristupačna za sve. Naša nova ljetna kolekcija već je lansirana u Pepco trgovinama i bit će redovito nadopunjavana tijekom cijele sezone - dodaje Agnieszka Jaworska, komercijalna direktorica Pepco grupe.***

21.06.2024. 18:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh