Lifestyle STANOVANJE
COOL

Sobne biljke koje čiste zrak

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Zimski dani napunit će zrak u prostorijama u kojima boravimo raznim štetnim tvarima, jer se u tom godišnjem dobu rijetko kvalitetno prozračuje. Kako ne biste osjetili… više »

COOL

Kako odabrati prave boje za svoj dom

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Odabir boja u domu stvar je koja se ne može prepustiti slučaju ili trenutnom raspoloženju, već se radi o procesu u kojem morate nekim unutarnjim osjećajem odlučiti koja je prava boja zidova i… više »

CRVENO

Raspoloženje ovisi i o boji noćnog osvjetljenja

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Svjetlo po noći ne bi trebalo gorjeti, zaključak je nekoliko prethodnih istraživanja, no ovo koje su proveli na Sveučilištu Ohio dalo je drugačije rezultate, navodeći da je boja… više »

SAVJETI

Kako izabrati najbolji jastuk

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Nemirno spavate, budite se umorni i osjećate se kao da vas je netko pregazio? Vjerojatno imate loš jastuk, kažu kiropraktičari i dodaju kako ćete se pravilnim odabirom jastuka buditi… više »

DOMAĆA PAMET

Nord Produkt predstavio javnosti i mobilne kućice većih dimenzija

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Hrvatski proizvođač opreme za interijere Nord Produkt nastavio je s novitetima u segmentu proizvodnje mobilnih kućica i predstavio javnosti veću kućicu dimenzija 8 x 4 metra. U usporedbi s… više »

ZZZZ

Strategija dobrog sna

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Današnji nametnuti nam životni tempo od našeg tijela iziskuje ponekad više od običnog napora. stoga trebamo znati kako svoje tijelo regenerirati u vremnu koje je… više »

FENG SHUI

Privucite novac Feng shuijem

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

Feng shui bavi se protokom energija i njihovim utjecajem na život. Prema Feng shuiju, glavno područje stana povezano s novcem je najjužniji ugao, no jednako tako svaka prostorija ima svoje… više »

TIPS & TRICKS

5 načina na koje možete brzo i jeftino urediti dom

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

1. Počistite - nemojte čekati goste da se riješite hrpe nepotrebnih stvari u domu za koje niste bili sigurni trebaju li vam. Izbacite ih sada, ili nađite mjesto za njih ako baš… više »

SAVJETI

Kako odabrati pravi madrac za sebe?

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

U novije vrijeme proizvodnja madraca uglavnom je usmjerena prema jezgrama od pjena. Poslije gotovo sto godina dominacije opruga, razvoj tehnologije i novih pjenastih materijala gurnuo je… više »

BOJE

Žuta boja je i dalje u modi

objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci

Boje zidova jedan su najvažnijih dijelova uređenja stana, a pokazuje se da neke boje jednostavno ne mogu izaći iz mode. To su zaključili stručnjaci iz Duluxa, jednog od najvećih svjetskih… više »

ENERGIJE

Feng shui savjeti za svaki dan

objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci

Feng shui, drevna kineska vještina uređenja prostora u skladu s prirodnim protokom energija može vam itekako pomoći u svakodnevnom životu, kako biste se u vlastitom prostoru osjećali… više »

MLJAC?!

Grickanje pred televizorom je put u pakao debljine

objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci

Omiljeni zalogajčići uz televizor ili računalo pred sobom koštaju vaš unosa kalorija većeg i preko 25 posto od normalnog i potrenog, pokazalo je istraživanje provedeno na… više »

VRLO KORSINO

Biljke koje će pomoći vašem zdravlju čisteći zrak

objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci

Zrak u zatorenim prostorima može biti čak pet puta onečišćeniji zrak od onog vanjskog. Priroda se pobrinula da nam pronađe rješenje za taj problem. Postoje, naime bilje koje se… više »

PLANSKI

Uredite interijer i izbjegnite glavobolju

objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci

Prazan prostor. Napokon vlastiti stan. Što dalje? Ideje naviru. Mislimo da znamo što i kako, no od ideje do realizacije često je dugačak put i često nam taj proces može… više »

ČUVANJE HRANE

Rok trajanja namirnica u hladnjaku i zamrzivaču

objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci

Zamrznutu hranu možete bezbrižno pohraniti koliko god želite, ali je moguće da promijeni okus nakon vremena istaknutog na popisu u nastavku. Najviše opreza traže mesnati i mliječni… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh