Lifestyle STANOVANJE
ZZZZ

Strategija dobrog sna

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Današnji nametnuti nam životni tempo od našeg tijela iziskuje ponekad više od običnog napora. stoga trebamo znati kako svoje tijelo regenerirati u vremnu koje je… više »

FENG SHUI

Privucite novac Feng shuijem

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Feng shui bavi se protokom energija i njihovim utjecajem na život. Prema Feng shuiju, glavno područje stana povezano s novcem je najjužniji ugao, no jednako tako svaka prostorija ima svoje… više »

TIPS & TRICKS

5 načina na koje možete brzo i jeftino urediti dom

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

1. Počistite - nemojte čekati goste da se riješite hrpe nepotrebnih stvari u domu za koje niste bili sigurni trebaju li vam. Izbacite ih sada, ili nađite mjesto za njih ako baš… više »

SAVJETI

Kako odabrati pravi madrac za sebe?

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

U novije vrijeme proizvodnja madraca uglavnom je usmjerena prema jezgrama od pjena. Poslije gotovo sto godina dominacije opruga, razvoj tehnologije i novih pjenastih materijala gurnuo je… više »

BOJE

Žuta boja je i dalje u modi

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Boje zidova jedan su najvažnijih dijelova uređenja stana, a pokazuje se da neke boje jednostavno ne mogu izaći iz mode. To su zaključili stručnjaci iz Duluxa, jednog od najvećih svjetskih… više »

ENERGIJE

Feng shui savjeti za svaki dan

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Feng shui, drevna kineska vještina uređenja prostora u skladu s prirodnim protokom energija može vam itekako pomoći u svakodnevnom životu, kako biste se u vlastitom prostoru osjećali… više »

MLJAC?!

Grickanje pred televizorom je put u pakao debljine

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Omiljeni zalogajčići uz televizor ili računalo pred sobom koštaju vaš unosa kalorija većeg i preko 25 posto od normalnog i potrenog, pokazalo je istraživanje provedeno na… više »

VRLO KORSINO

Biljke koje će pomoći vašem zdravlju čisteći zrak

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Zrak u zatorenim prostorima može biti čak pet puta onečišćeniji zrak od onog vanjskog. Priroda se pobrinula da nam pronađe rješenje za taj problem. Postoje, naime bilje koje se… više »

PLANSKI

Uredite interijer i izbjegnite glavobolju

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Prazan prostor. Napokon vlastiti stan. Što dalje? Ideje naviru. Mislimo da znamo što i kako, no od ideje do realizacije često je dugačak put i često nam taj proces može… više »

ČUVANJE HRANE

Rok trajanja namirnica u hladnjaku i zamrzivaču

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Zamrznutu hranu možete bezbrižno pohraniti koliko god želite, ali je moguće da promijeni okus nakon vremena istaknutog na popisu u nastavku. Najviše opreza traže mesnati i mliječni… više »

SNAGA BILJAKA

Biljke za sreću, ljubav, prijateljstvo, snagu i zdravlje

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Biljni svijet oko nas prepun je biljaka s 'čudotvornim' moćima. Zaboravljene legende i knjige otkrivaju nam zanimljive priče o skrivenoj namjeni biljaka s kojima se svakodnevno susrećemo.… više »

SRAM IH BILO :)

Najomraženiji kućanski poslovi

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Koliko vam se puta dogodilo da dođete kući s posla, a sve je u sobi ili kuhinji razbacano unakolo, dok vaš partner s umornim osmijehom milo pita ne bi ste li vi dovršili posao… više »

SUPER!

Biljke koje osvježavaju zrak

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

Grijanje, pušenje i kuhanje su kombinacija koja u zimsko doba otežava disanje u stanovima, koji se zbog hladnoća rijetko provjetravaju i zrak je ustajao, težak i suh. Kako bi… više »

BLUE ...

Plavi interijeri za dobar san

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

Naš bi život bez plave boje bio nezamisliv. Ona je dio ljudske prirode, jedna iz spektra boja što ga ljudsko oko vidi. U našem je svijetu toliko sve plavo da i kada bi… više »

ASTROLOGIJA ZA STAN

Uredite stan prema horoskopskim znakovima

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

Način na koji uređujemo vlastita četiri zida zapravo je odraz naše ličnosti, tvrdi Uwe Linke, autor knjige o psihologiji stanovanja (Die Psychologie des Wohnens). Pritom veliku ulogu… više »

skrolaj na vrh