Lifestyle STANOVANJE
EH, DA ...

Što sve trebate izbaciti iz kuće

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Kad čistimo kuću od stvari kojima je prošao rok trajanja, obično počistimo hladnjak, smočnicu i kutije s lijekovima, pa zadovoljni obavljenim sjednemo pred računalo ili televizor. No,… više »

SAVJETI

Na što trebate pripaziti prilikom kupnje prozora?

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Savjeti za kupovinu prozora mogu vam biti od pomoći, jer pravilan odabir će od vašeg doma napraviti vrlo ugodno mjesto za život. Za početak, obratite pažnju na toplinsku izolaciju… više »

COOL

Sobne biljke koje čiste zrak

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Zimski dani napunit će zrak u prostorijama u kojima boravimo raznim štetnim tvarima, jer se u tom godišnjem dobu rijetko kvalitetno prozračuje. Kako ne biste osjetili… više »

COOL

Kako odabrati prave boje za svoj dom

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

Odabir boja u domu stvar je koja se ne može prepustiti slučaju ili trenutnom raspoloženju, već se radi o procesu u kojem morate nekim unutarnjim osjećajem odlučiti koja je prava boja zidova i… više »

CRVENO

Raspoloženje ovisi i o boji noćnog osvjetljenja

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

Svjetlo po noći ne bi trebalo gorjeti, zaključak je nekoliko prethodnih istraživanja, no ovo koje su proveli na Sveučilištu Ohio dalo je drugačije rezultate, navodeći da je boja… više »

SAVJETI

Kako izabrati najbolji jastuk

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

Nemirno spavate, budite se umorni i osjećate se kao da vas je netko pregazio? Vjerojatno imate loš jastuk, kažu kiropraktičari i dodaju kako ćete se pravilnim odabirom jastuka buditi… više »

DOMAĆA PAMET

Nord Produkt predstavio javnosti i mobilne kućice većih dimenzija

objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci

Hrvatski proizvođač opreme za interijere Nord Produkt nastavio je s novitetima u segmentu proizvodnje mobilnih kućica i predstavio javnosti veću kućicu dimenzija 8 x 4 metra. U usporedbi s… više »

ZZZZ

Strategija dobrog sna

objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci

Današnji nametnuti nam životni tempo od našeg tijela iziskuje ponekad više od običnog napora. stoga trebamo znati kako svoje tijelo regenerirati u vremnu koje je… više »

FENG SHUI

Privucite novac Feng shuijem

objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci

Feng shui bavi se protokom energija i njihovim utjecajem na život. Prema Feng shuiju, glavno područje stana povezano s novcem je najjužniji ugao, no jednako tako svaka prostorija ima svoje… više »

TIPS & TRICKS

5 načina na koje možete brzo i jeftino urediti dom

objavljeno prije 7 godina

1. Počistite - nemojte čekati goste da se riješite hrpe nepotrebnih stvari u domu za koje niste bili sigurni trebaju li vam. Izbacite ih sada, ili nađite mjesto za njih ako baš… više »

SAVJETI

Kako odabrati pravi madrac za sebe?

objavljeno prije 7 godina

U novije vrijeme proizvodnja madraca uglavnom je usmjerena prema jezgrama od pjena. Poslije gotovo sto godina dominacije opruga, razvoj tehnologije i novih pjenastih materijala gurnuo je… više »

BOJE

Žuta boja je i dalje u modi

objavljeno prije 7 godina

Boje zidova jedan su najvažnijih dijelova uređenja stana, a pokazuje se da neke boje jednostavno ne mogu izaći iz mode. To su zaključili stručnjaci iz Duluxa, jednog od najvećih svjetskih… više »

ENERGIJE

Feng shui savjeti za svaki dan

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Feng shui, drevna kineska vještina uređenja prostora u skladu s prirodnim protokom energija može vam itekako pomoći u svakodnevnom životu, kako biste se u vlastitom prostoru osjećali… više »

MLJAC?!

Grickanje pred televizorom je put u pakao debljine

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Omiljeni zalogajčići uz televizor ili računalo pred sobom koštaju vaš unosa kalorija većeg i preko 25 posto od normalnog i potrenog, pokazalo je istraživanje provedeno na… više »

VRLO KORSINO

Biljke koje će pomoći vašem zdravlju čisteći zrak

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Zrak u zatorenim prostorima može biti čak pet puta onečišćeniji zrak od onog vanjskog. Priroda se pobrinula da nam pronađe rješenje za taj problem. Postoje, naime bilje koje se… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh