Lifestyle STANOVANJE
WOW!

Ploveći grad postaje kineska stvarnost?

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Ploveći grad fascinacija je arhitekata i dizajnera londonske tvrtke AT Design Office, a njihovi su se futuristički planovi dovoljno svidjeli velikoj kineskoj investicijskoj tvrtki China… više »

SAVJETI

Pokažite se u ... blagovaonici

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Odabirom hrane koju iznosite na stol, ali i stilom uređenja blagovaonice o sebi govorite i više nego što se na prvi pogled čini. Pravilan odabir namještaja, stola i… više »

SAVJETI

Sačuvajte namještaj jednostavnim trikovima

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Produljiti rok trajanja namještaja i očuvati njegov izgled u ova krizna vremena jedna je od stvari kojoj bi trebalo posvetiti dosta pažnje. Sve su popularniji trikovi kojima su se… više »

INVAZIJA

Kinezi kupuju stanove na Manhattanu više od Rusa

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Rusi su godinama bili najčešći strani kupci stanova na Manhattanu, no sada su prvi Kinezi koji iskorištavaju pad interesa ruskih kupaca, čija je aktivnost pala nakon izbijanja… više »

SAZNAJEMO

Energetskom obnovom doma do smanjenih računa

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Izolacija Multiporom je odlično rješenje Zainteresirala Vas je mogućnost da svoj dom učinite energetski efikasnim? Evo nekoliko pravila koja treba poštivati. Dobra vanjska… više »

SAVJETI

Renovirajte kupaonicu – neka bude lijepa i praktična

objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci

Pod mlazom tople vode nestaje svaka negativna misao i loši osjećaji prikupljeni tijekom dana. Slažete li se? A ako je kupaonica ugodna, funkcionalna i uređena po Vašem ukusu,… više »

SAVJETI

Kako se učinkovito riješiti prašine u kući

objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci

Prašina izaziva alergije i svakako se treba potruditi ukloniti je što je više moguće iz kuće, no rijetki taj posao rade baš onako kako treba. U tom ćete slučaju… više »

SAVJETI

Feng shui za dom koji privlači sreću i uspjeh

objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci

Stigla nam je kineska godina drvenog Konja, pa nije zgorega nabrojati što za takve situacije kaže Feng shui, drevna kineska vještina uređenja prostora kako bi energije u njemu… više »

BOKART

Osvojite print na staklu Bokarta po svom dizajnu

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

Print na staklu je najnovija tehnologija koja vam omogućava da u potpunosti izrazite vašu kreativnost i prilagodite izgled stakla vašim željama i prostoru. Print može biti… više »

MAŠTI NA VOLJU

Jednostavni trikovi za blagdanski ugođaj u vašem domu

objavljeno prije 6 godina

Ukrašavanje vašeg stana ili kuće za božićne blagdane ne mora biti naporno, ne morate uložiti puno vremena, a ne morate ni potrošiti cijelo bogatstvo. Mnogo upotrebljivih… više »

NOVE IDEJE

Stvorite blagdanski ugođaj u svom domu

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Ulazimo u zadnji mjesec u godini, bliže se blagdani i želite za sebe, svoju obitelj i prijatelje, stvoriti okruženje u kojem ćete se s užitkom odmoriti ili organizirati druženja. U nastavku… više »

SAVJETI

Osnovna pravila feng shuija

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Feng shui, drevna kineska vještina harmonizacije prostora doprla je odavno i do naših krajeva, no kako zvuči komplicirano i zahtjevno, rijetki se odlučuju primjeniti ova pravila… više »

EH, DA ...

Što sve trebate izbaciti iz kuće

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Kad čistimo kuću od stvari kojima je prošao rok trajanja, obično počistimo hladnjak, smočnicu i kutije s lijekovima, pa zadovoljni obavljenim sjednemo pred računalo ili televizor. No,… više »

SAVJETI

Na što trebate pripaziti prilikom kupnje prozora?

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Savjeti za kupovinu prozora mogu vam biti od pomoći, jer pravilan odabir će od vašeg doma napraviti vrlo ugodno mjesto za život. Za početak, obratite pažnju na toplinsku izolaciju… više »

COOL

Sobne biljke koje čiste zrak

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Zimski dani napunit će zrak u prostorijama u kojima boravimo raznim štetnim tvarima, jer se u tom godišnjem dobu rijetko kvalitetno prozračuje. Kako ne biste osjetili… više »

skrolaj na vrh