« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana
ODLIČNO!

5 razloga zašto naručiti kuhinju preko interneta

Prilikom kupnje u trgovini nerijetko se dogodi da zbog velikog izbora previdimo odgovarajuću kuhinju te sam odlazak u trgovinu često troši naše dragocjeno vrijeme

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

internet

,

kuhinje

,

naručivanje

,

Salon namještaja Furnitura

Danas na tržištu postoji široka ponuda namještaja zbog čega se pri kupnji kuhinja susrećemo s raznim faktorima koji utječu na naš izbor. Prilikom kupnje u trgovini nerijetko se dogodi da zbog velikog izbora previdimo odgovarajuću kuhinju te sam odlazak u trgovinu često troši naše dragocjeno vrijeme.

S druge strane, kupnja kuhinje putem interneta uštedjet će vam vrijeme i omogućiti širi i lakši uvid u ponudu te specifikacije namještaja i besplatno personalizirano stručno savjetovanje. Jedan od najpopularnijih online trgovaca namještaja kod nas je Salon namještaja Furnitura.

Kuhinja EVERGREEN

Prednosti kupnje kuhinje preko interneta?

1. Lakši pregled ponude i pretraga kvalitetnih rješenja.

U online trgovini Furnitura cjelokupna ponuda namještaja izložena je na pregledan i kupcu pristupačan način. Uz pomoć filtara i potkategorija lako možete pronaći upravo ono što vam treba bez trošenja svog dragocjenog vremena. Uz činjenicu da možete jednostavno pregledati veliki izbor kuhinja, a da se ne umorite, vaša će kupnja na kraju biti i racionalnija.

Kuhinja RIVA

2. Značajna ušteda vremena i energije

Dugotrajno hodanje po salonima namještaja je prošlost. Na internetskoj stranici furnitura.hr možete obaviti kupnju klikom i to iz udobnosti svog naslonjača. Za pomoć i savjete uvijek se možete obratiti njihovom ljubaznom i stručnom timu koji će vas besplatno savjetovati i pomoći vam pri odabiru.

3. Optimalan omjer kvalitete i cijene

Nabavite kvalitetne proizvode po cijenama koje su prihvatljive za vaš novčanik. Kupnjom putem interneta dobivate više za svoj novac, jer imate bolji uvid u ponudu po promotivnim cijenama. Osim toga Furnitura garantira najbolje cijene na sve artikle. Kupnja kuhinje putem interneta također se isplati jer online trgovci posluju s nižim troškovima, što znači da ćete na internetu pronaći puno realnije cijene kuhinja i ostalog namještaja.

Kuhinja MODERN

4. Savjetovanje putem interneta

Online savjetovanje puno je produktivnije, jer se prodavač može tijekom komunikacije u potpunosti posvetiti kupcu, putem telefona (099 35 71 680), e-maila ili kontakt obrasca. Nema nepotrebnog čekanja i žurbe. Dobar online trgovac, kao što je Furnitura, nastoji maksimizirati iskustvo kupnje od početka do kraja kupovnog procesa te tako kupcu olakšati kupnju. Zadovoljstvo kupca je na prvom mjestu.

Kuhinja TARA

5. Najniže cijene, jednostavan i brz proces kupnje i dostave, kupnja bez rizika

Online trgovac Furnitura za sav namještaj garantira najnižu cijenu u Hrvatskoj. Cijene dostave kreću se od 6,50 €, a za narudžbe iznad 650 € dostava je besplatna. Takodžer imaju kupci mogućnost reklamacije proizvoda u roku od 15 dana od isporuke i povrat novca. Furniturine kuhinje i ostali namještaj moguće je dostaviti bilo gdje u Hrvatskoj u roku od 1-3 dana.  

Kuhinja HIGHLINE

Stručni tim Furniture vas očekuje

Salon namještaja Furnitura omogućuje jednostavnu i pouzdanu kupnju kvalitetnih kuhinja i ostalog namještaja putem interneta uz podršku prodajnih savjetnika. Furnitura već godinama jamči 100 % najnižu cijenu u Hrvatskoj i jedan je od najpouzdanijih trgovaca sa širokim izborom kvalitetnog namještaja. 2014. i 2015. godine dobila je STL značku za najpouzdanijeg trgovca, a čak tri puta je proglašena online trgovcem godine (2012., 2013., 2018.).

Kuhinja LINEA

 U Furnituri čeka vas njihov stručno osposobljen tim koji će za svakoga pronaći najbolje rješenje i dati vam detaljan savjet prije kupovine. Za dobar savjet, odličnu ideju ili informaciju o ponudi koja se svakodnevno osvježava dostupni su putem broja telefona: 099 35 71 680 ili e-mail adrese: info@furnitura.hr.

U Furnituri ćete pronaći sljedeću ponudu kuhinja:

  • kuhinje po mjeri,

  • mini kuhinje,

  • kuhinjske blokove,

  • moderne kuhinje,

  • kutne kuhinje,

  • kuhinje s otokom,

  • rustikalne kuhinje,

  • i druge

te najpopularnije i najkvalitetnije brendove kao što su Jela, Colombini, BRW i Stolkar.

Već danas provjerite sve kuhinje koje su trenutno na akciji!

Kada kupujete svoju novu kuhinju, povjerite svoje snove i želje salonu namještaja Furnitura!

08.09.2023. 08:29:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    08.09.2023. 09:49
    bolje svjetlije kuhinje
  2. avatar
    armando
    08.09.2023. 09:49
    bolje svjetlije kuhinje
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh