Varilux banner
Lifestyle STANOVANJE
COOL

Čišćenje kuće kao - zabavna igra?

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Čišćenje kuće obično je prva stvar na popisu stvari koje se rade vikendom, a ako vam je već dosta tlake, postoji način da čišćenje postane lakše i zabavnije - pretvorite… više »

BLJAK

5 najprljavijih stvari u domu

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Ako se pitate koja je stvar koju svakodnevno koristimo i najprljavija, razmišljajte o onim objektima ili mjestima koje zanemarujemo kod čišćenja: Daske za rezanje -… više »

ZAPAMTITE :)

5 savjeta za čist i uredan dom

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Uredan dom, a još ktome i čist, san je svake zaposlene žene, tu dvojbe nema. S uobičajenom duplom dnevnom šihtom - jedna u firmi, druga u kući, vremena za pospremanje i… više »

ZNATE LI?

Koliko čist treba biti naš dom?

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Čistoća je pola zdravlja, svi se sjećamo te uzrečice od malih nogu, no znate li što je druga polovica? Neki kažu - nečistoća, koja je svugdje oko nas, a znanstvenici tvrde da je i… više »

SAVJETI :)

Božićni Feng Shui

objavljeno prije 10 mjeseci

Božić i Feng Shui dva su pojma koja na prvu možete smatrati nespojivim, no ipak - možda se ipak mogu povezati na dobrobit svih koji se tek spremaju u kupnju dekoracija, svijeća, drvca,… više »

SAVJETI :)

Boje u uredu daju energiju, ali mogu i nervozu

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Boje imaju velik utjecaj na radnu atmosferu i produktivnost, a uz to će njihov izbor utjecati i na emocije, ponašanje i poslovne ciljeve, stoga dobro pripazite u kakvom uredu radite.… više »

SAZNAJEMO

Cijena kuće podrazumijeva i potrošnju energije

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Novac investitora jest jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji faktor u gradnji. Uz njega se vežu sve karakteristike objekta i okoliša. Zato cijena gradnje obiteljske kuće ovisi… više »

SAVJETI

Kako se spasiti nereda u kući

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Uredan dom nije samo šminka, već i potreba - nered u kuću unosi lošu energiju i paralizira odnose, pa nije svejedno na što vam liči kuća. Stoga, evo par sjajnih savjeta… više »

SAVJETI

Kako sam napraviti svoj adventski vjenčić

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Adventski vjenčić na ulaznim vratima kuće ili stana i na blagdanskom stolu uvodi nas polako u božićno raspoloženje, kada se kroz četiri nedjelje spremamo za blagdan… više »

UKRASI

Cvijeće koje uspijeva i na minusima

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Zima se prepoznaje i po praznim teglama na balkonima, no postoji dovoljno vrsti cvijeća koje su otporne na mraz da možete i tijekom zimskih mjeseci imati svoju cvjetnu oazu. Primjerice,… više »

SAVJETI

Što se pere svaki tjedan, a što svakih par mjeseci

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Čist i uredan dom je užitak za gledanje, no jednako tako je i zdravo okruženje u kojem možete opušteno boraviti. No, u ovom ubrzanom tempu života nije lako organizirati sve što… više »

SAVJETI

Halloween - kako ukrasiti stan?

objavljeno prije 11 mjeseci i 22 dana

Halloween je i u našim krajevima sve popularniji, a u skladu s tim ukrašavaju se i domovi, pa evo nekoliko dobrih savjeta kako se ubaciti u duh Noći vještica i… više »

NABAVITE

Tri kućne biljke koje preporučuje NASA

objavljeno prije 11 mjeseci i 26 dana

Biljke nisu samo lijepe - neke od njih savršeno se bore protiv raznih muka tipa nesanice, prehlade ili napetosti u prsima, a sve zahvaljujući mogućnosti pročišćavanja zraka,… više »

SAVJETI

Feng shui - biljke koje privlače novac

objavljeno prije 1 godinu

Feng shui najviše govori o atmosferi koju treba stvoriti u domu raznim dovitljivim trikovima uređenja, no i tu (kao uostalom i u svemu) možemo razgovarati o najvažnijoj stvari - novcu.… više »

PRIPAZITE

6 biljaka koje ne smijete držati u kući

objavljeno prije 1 godinu

Biljke čine dom ugodnijim, a i pročišćavaju zrak te pozitivno utječu na zdravlje ukućana. No, treba biti oprezan ukoliko među ukućanima ima malene djece. Naime, neke biljke su izrazito… više »

Varilux banner
skrolaj na vrh