Lifestyle STANOVANJE
PRELISTAJTE

IKEA katalog za Hrvatsku je hit

objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci

IKEA katalog desetljećima je omiljeno štivo hrvatskih građana, a sada smo napokon dočekali da ga možemo prolistati na hrvatskom jeziku, s aktualnim cijenama. Online IKEA katalog… više »

ZA UGODAN AMBIJENT

Četiri boje koje baš svaki dom mora imati

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Pogled na zapuštene zidove tjera vas u očaj? Imate još dovoljno vremena za pokret i pravac u kupovinu boja. Budite hrabri i dozvolite si malo igre s bojama.  Bijeli… više »

DREAMCATCHER

Hvatači snova za ljepši stan i san

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Hvatači snova iliti dreamcatcheri zanimljivi su ukrasi svakog prostora, a njihova svrha je, prema legendama, hvatanje ružnih snova.  Izradom dreamcatchera bave se i Ćurke, interesantan… više »

SAVJETI

Pravila za uredan i čist dom

objavljeno prije 10 godina

Uredan dom san je svake domaćice, a bez obzira na sve, to i nije tako velik problem kako se čini na prvi pogled. Ako se držite ovih savjeta, bit će vam dovoljno malo više od pola sata… više »

WOW!

Ploveći grad postaje kineska stvarnost?

objavljeno prije 10 godina

Ploveći grad fascinacija je arhitekata i dizajnera londonske tvrtke AT Design Office, a njihovi su se futuristički planovi dovoljno svidjeli velikoj kineskoj investicijskoj tvrtki China… više »

SAVJETI

Pokažite se u ... blagovaonici

objavljeno prije 10 godina

Odabirom hrane koju iznosite na stol, ali i stilom uređenja blagovaonice o sebi govorite i više nego što se na prvi pogled čini. Pravilan odabir namještaja, stola i… više »

SAVJETI

Sačuvajte namještaj jednostavnim trikovima

objavljeno prije 10 godina

Produljiti rok trajanja namještaja i očuvati njegov izgled u ova krizna vremena jedna je od stvari kojoj bi trebalo posvetiti dosta pažnje. Sve su popularniji trikovi kojima su se… više »

INVAZIJA

Kinezi kupuju stanove na Manhattanu više od Rusa

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Rusi su godinama bili najčešći strani kupci stanova na Manhattanu, no sada su prvi Kinezi koji iskorištavaju pad interesa ruskih kupaca, čija je aktivnost pala nakon izbijanja… više »

SAZNAJEMO

Energetskom obnovom doma do smanjenih računa

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Izolacija Multiporom je odlično rješenje Zainteresirala Vas je mogućnost da svoj dom učinite energetski efikasnim? Evo nekoliko pravila koja treba poštivati. Dobra vanjska… više »

SAVJETI

Renovirajte kupaonicu – neka bude lijepa i praktična

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Pod mlazom tople vode nestaje svaka negativna misao i loši osjećaji prikupljeni tijekom dana. Slažete li se? A ako je kupaonica ugodna, funkcionalna i uređena po Vašem ukusu,… više »

SAVJETI

Kako se učinkovito riješiti prašine u kući

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Prašina izaziva alergije i svakako se treba potruditi ukloniti je što je više moguće iz kuće, no rijetki taj posao rade baš onako kako treba. U tom ćete slučaju… više »

SAVJETI

Feng shui za dom koji privlači sreću i uspjeh

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Stigla nam je kineska godina drvenog Konja, pa nije zgorega nabrojati što za takve situacije kaže Feng shui, drevna kineska vještina uređenja prostora kako bi energije u njemu… više »

BOKART

Osvojite print na staklu Bokarta po svom dizajnu

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Print na staklu je najnovija tehnologija koja vam omogućava da u potpunosti izrazite vašu kreativnost i prilagodite izgled stakla vašim željama i prostoru. Print može biti… više »

MAŠTI NA VOLJU

Jednostavni trikovi za blagdanski ugođaj u vašem domu

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Ukrašavanje vašeg stana ili kuće za božićne blagdane ne mora biti naporno, ne morate uložiti puno vremena, a ne morate ni potrošiti cijelo bogatstvo. Mnogo upotrebljivih… više »

NOVE IDEJE

Stvorite blagdanski ugođaj u svom domu

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Ulazimo u zadnji mjesec u godini, bliže se blagdani i želite za sebe, svoju obitelj i prijatelje, stvoriti okruženje u kojem ćete se s užitkom odmoriti ili organizirati druženja. U nastavku… više »

skrolaj na vrh