Lifestlye AUTO
ZNATE LI?

Nije pravo vrijeme za prodaju automobila

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Vrijeme prodaje automobila ovisi o nekoliko faktora kao što su vrsta vozila, lokacija i trenutačna situacija na tržištu. Međutim, odabir pravog doba godine također vam može… više »

CES

Goodyear na CES-u

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Na svom izložbenom prostoru na sajmu Consumer Electronic Show - CES - Goodyear se ove godine fokusira na napredne oblike mobilnosti kao što su inteligencija guma, virtualni… više »

STVARNO?

Koje boje žele vozači?

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Vozači imaju različite preferencije kada se radi o bojama njihovih automobila, često pod utjecajem osobnog ukusa i kulturalnih faktora. Tvrtka za obradu podataka o automobilima carVertical… više »

EH, DA...

Koji su automobili najviše oštećivani prošle godine

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Nedavno istraživanje koje je provela tvrtka za obradu podataka o automobilima carVertical otkrilo je najčešće oštećene automobile u Hrvatskoj, a prvo mjesto na popisu zauzela su… više »

GOODYEAR

Goodyear u skladu s trendovima vožnje

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Početkom 2024. godine Goodyear će na proizvodima početi koristiti novu oznaku EV-Ready. Ta će oznaka biti postavljena na bočnu stijenku svih novih zamjenskih guma za osobna vozila, a vozačima… više »

EH, DA...

Stalni problemi s polovnim automobilima

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Tržište rabljenih automobila u Hrvatskoj suočava se s problemima transparentnosti budući da mnoga vozila imaju izmijenjenu kilometražu. Posljednje istraživanje carVerticala otkrilo je… više »

STVARNO?

Gdje bi trebli kupiti rabljeni auto?

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

Europsko tržište rabljenih automobila daleko je od transparentnog jer mnoga vozila imaju vraćenu kilometražu i skrivena oštećenja. Iako se situacija razlikuje od države do… više »

STVARNO?

Smeđa vozila najčešće sudjeluju u nesrećama

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Iako većina ljudi misli da je sudjelovanje u prometnoj nesreći stvar loše sreće, najnovije istraživanje tvrtke za obradu podataka o automobilima carVertical pokazuje suprotno. Čini se… više »

SIGURNA VOŽNJA

Pet savjeta za sigurniju i odgovorniju vožnju

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Cestovni promet i mobilnost ključne su karakteristike današnjeg suvremenog društva, no njegove prednosti često prate visoki troškovi donoseći, osim nepoželjnog ljudskog… više »

STVARNO?

Zimska vožnja plaši vozače

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Zimska je sezona pred vratima, a s njom i brojni izazovi na cesti. Najnovije Goodyearovo istraživanje pokazalo je kako se mnogi vozači zimi osjećaju nesigurnima i zabrinutima za upravljačem.… više »

EH, DA... :)

Svaki peti Porsche star do 5 godina ima lažiranu kilometražu u Hrvatskoj

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Studija ruši mit: Novi automobili također mogu imati vraćenu kilometražu Na hrvatskom tržištu rabljenih vozila, velika je potražnja za automobilima starosti između 3 i 5 godina.… više »

SAVJETI

Rizično je kupiti stari auto

objavljeno prije 10 mjeseci

Kilometraža automobila vjerojatno je prva stvar koju kupci primijete prilikom traženja rabljenog vozila. Ipak ukupan broj prijeđenih kilometara može biti pokazatelj razine istrošenosti… više »

SAVJETI

Trebate privatni prijevoz? Evo ideje...

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

 Dodatne usluge poput one povremenog prijevoza postaju neizostavni dio ponude vezane za modernu turističku i prijevozničku industriju te doprinose općem gospodarskom prosperitetu.… više »

SAVJETI

Problemi s uvezenim automobilima

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

Svaki dvanaesti rabljeni automobil u Hrvatskoj ima vraćenu kilometražu, što znači da vrijedi manje od svoje tražene cijene. Međutim, šanse za dobivanje vozila s izmijenjenim… više »

SAVJETI

Kako dobro kupiti polovan automobil?

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Kupnja rabljenog automobila uvijek nosi rizik jer može biti teško utvrditi je li vozilo dobro održavano. Međutim, poznavanje nekih stvari o automobilima i korištenje zapisa o… više »

skrolaj na vrh