Lifestyle
ZAPAMTITE :)

10 savjeta za odgoj sretne i zdrave djece

objavljeno prije 27 dana i 3 sata

Odgoj djece vrlo je zahtjevan posao - dobijete novo biće bez uputa za uporabu i morate se snalaziti kako god znate i umijete. Upravo iz tog razloga, ponekad je roditeljima lakše… više »

HE HE

Kako se ukus u glazbi mijenja nakon tridesete

objavljeno prije 27 dana i 20 sati

Jeste li potomak onih roditelja koji iz dana u dan slušaju nekolicinu istih starih pjesama? Ako je tako, budite obazrivi, moguće je da si vaši roditelji ne mogu pomoći.… više »

ISPROBAJTE :)

5 načina kako se ujutro osjećati odmornije

objavljeno prije 27 dana i 23 sata

Zvuk budilice obično je jedan od najomraženijih zvukova koje možemo čuti. Osim ako nismo jutarnji tipovi koji jedva čekaju da se katapultiraju iz kreveta, najradije bismo se pravili da… više »

Eterično ulje
ZNATE LI?

Eteričnim uljima do bujne kose

objavljeno prije 28 dana i 1 sat

Ispadanje kose traumatično je iskustvo za svaku osobu, žene pogotovo, a pripravaka koji stvarno pomažu na tržištu baš i nema - stoga se najbolje okrenuti prirodi. Najbolji… više »

FORA :)

Zašto je super biti ljevak?

objavljeno prije 28 dana i 3 sata

Ljevake se još donedavno gledalo s podozrenjem, vjerovali se da su čudni i da s njima nešto nije u redu, pa su roditelji takve djece uglavno koristili prilično nasilne metode… više »

SAVJETI

Znakovi da ste na rubu psihičkog sloma

objavljeno prije 28 dana i 5 sati

Nismo svi isto mentalno jaki niti su pred svima nama isti izazovi. Stres nas može dovesti do psihičkog sloma, a ovo su znakovi koji pokazuju da vam se baš to dogodilo i da… više »

HRABRI? ILI... :)

4 razloga zašto je dobro spavati gol

objavljeno prije 28 dana i 17 sati

Vrijeme je da zatvorite vrata spavaće sobe i pokušate spavati goli. Ljeto je pravo godišnje doba da se počnete opuštati i privikavati tijelo na spavanac bez pidžame ili… više »

COOL

Zašto je trčanje tako dobro za nas?

objavljeno prije 28 dana i 23 sata

Trčanje ima mnoge korisne učinke na naše zdravlje - jača imunitet, skida kilograme, nabija kondiciju i povećava dobro raspoloženje. No, kako je pokazalo istraživanje provedeno na… više »

SAVJETI :)

Važnost dobrog dizajna interijera koji će zadiviti i inspirirati goste

objavljeno prije 29 dana

Dobar dizajn interijera u smještajnom objektu ključan je za privlačenje gostiju jer putnicima utječe na cijeli doživljaj godišnjeg odmora. Zapravo, novo istraživanje među gotovo… više »

STVARNO?

Dobro je biti - frustriran?!

objavljeno prije 29 dana i 1 sat

Frustrirani ste jer ništa ne ide onako kako ste zamislili? Vjerovali ili ne, frustracija i nije tako loša emocija, upravo suprotno - može nam biti od koristi. Do tog su saznanja… više »

ZANIMLJIVO

Kreme poslije sunčanja - dobra ili loša stvar?

objavljeno prije 29 dana i 3 sata

Pravilna zaštita kože od sunca važna je za očuvanje zdravlja naše kože, to znaju već i ptice na grani. Korištenje krema i ostalih sredstava za sunčanje, kao i krema… više »

SAVJETI

Loše prehrambene navike u ljetnim danima

objavljeno prije 29 dana i 5 sati

Istraživanja pokazuju poražavajuće rezultate prehrambenih navika Hrvata. Iako smo mediteranska zemlja prehranom naših sugrađana i dalje prevladava svinjetina, masni pečeni krumpir i… više »

JESTE LI ZNALI?

Vježbate mamurni? Ne bismo vam baš preporučili

objavljeno prije 29 dana i 23 sata

To je zadnje što bi mnogima palo na pamet onih jutra kad se samo želimo pokriti dekom po glavi i zaboraviti da svijet postoji, no ima i onih koji se ne daju tako lako. No jedna je… više »

ZAPAMTITE :)

Nepisana pravila ponašanja na nudističkoj plaži

objavljeno prije 1 mjesec

Ako planirate svoj odmor na nekoj vama znanoj nudističkoj plaži u našoj ili nekoj drugoj zemlji, ovo svakako imajte na umu... Držite razmak - nemojte se smjestiti u neposrednoj blizini… više »

ZAPAMTITE :)

5 savjeta za najbolji početak dana

objavljeno prije 1 mjesec

Neka jutra znaju bit teška - jedva se ustajemo iz kreveta, neda nam se na posao, ništa nam ne ide od ruke. Znanstvenici kažu da nije jednostavno popraviti i… više »

skrolaj na vrh
= { id: "a2f08c266", // ENGAGEMENT ZONE format: "0x0" };