Lifestyle
SAZNAJEMO

Uz Reebok Forever Floatride Energy tenisice, trčanje više nikada neće biti isto

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Reebok vas poziva da iskusite trčanje uz njihove nove Reebok Forever Floatride Energy tenisice uz koje ćete i uz intenzivni trening doživjeti lakoću koraka i potpuni povrat energije. Svjetski… više »

Požurite! / Pixabay
SAVJETI

Koliko zapravo trebamo hodati?

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Zdrav život podrazumijeva i tjelesnu aktivnost uz zdravu prehranu, a u poplavi raznih sustava vježbanja kao da smo zaboravili na osnove - hodanje kao aktivnost koja je izuzetno korisna i… više »

STVARNO?

Suplementi će nas - razboljeti?!

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

Znamo da našem tijelu svakoga dana treba dovoljna količina vitamina i minerala, jer takav unos smanjuje rizik od pojave brojnih zdravstvenih problema, no u organizam ih… više »

MA DA?

Kreativnost se jača - šalicom čaja

objavljeno prije 11 dana

Kreativnost nam ponekad jednostavno odluta i zaboravi se vratiti, a u takvim trenucima obično mislimo da smo umorni i posežemo za novom šalicom kave, no izgleda da bi trebali zapravo… više »

STVARNO?

Meditacija pomlađuje mozak

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Meditacija može smanjiti stres, depresiju, tjeskobu, bol i nesanicu te generalno povećava kvalitetu života, no izgleda da osim toga i pomlađuje mozak!  U prvoj studiji pratila… više »

SAVJETI

Evo zašto trebate raditi ono što volite

objavljeno prije 11 dana i 5 sati

Posao bi trebao biti veselje, to će vam reći svatko, od školovanih psihijatara i psihologa pa sve do raznoraznih "gurua" i "motivacijskih govornika", no svi znamo i da to nije lako… više »

MA DA?

Osobnost prema - kavi koju pijete

objavljeno prije 11 dana i 7 sati

Kava može puno reći o našoj osobnosti ljudima koji je s nama piju - dovoljno je pogledati što smo naručili i puno toga postat će jasno.... Cappuccino - sofisticirani likovi… više »

SAZNAJEMO

Prvi certificirani cjeloviti organski dodaci prehrani bez sintetskih sastojaka

objavljeno prije 11 dana i 7 sati

"Vjerujemo da su sintetički ili izolirani vitamini stvar prošlosti", izjavio je Roy Jongens, osnivač i inovator Royal Green branda dodataka prehrani za svog nedavnog posjeta Zagrebu.… više »

ZNAKOVI

Kako znati jeste li kvalitetno spavali?

objavljeno prije 11 dana i 9 sati

Kvalitetan san znači da ste određeni dio noći proveli u dubokom snu, preciznije trećoj ili četvrtoj fazi sna koja se naziva delta faza. Delta faza je najdublja razina… više »

LOOL

Kako popraviti svoje pamćenje? Strujom!

objavljeno prije 12 dana

Elektrostimulacijom mozga moguće je poboljšati mentalne rezultate starijih ljudi i približiti ih onima kakve postižu osobe u dobi od 20 do 30 godina, pokazala je studija američkih… više »

COOL

Smisao za humor je znak inteligencije

objavljeno prije 12 dana i 3 sata

Shvatiti humor ponekad nije jednostavan zadatak, jer zahtijeva složeno razmišljanje i višeslojno razumijevanje situacija. Za vidjeti humor u nezanimljivoj situaciji potrebna je… više »

ZNATE LI?

10 namirnica koje nas pomlađuju

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Kolagen, ključni protein koji podupire strukturu kože što je vrlo važno za mladolik izgled nalazi se ispod prvog sloja kože... no, kako starimo tijelo ga proizvodi manje,… više »

SAVJETI

Kako imati sretan život?

objavljeno prije 12 dana i 9 sati

Sretan život cilj je svakog od nas, a jedna od osnovnih stvari je pozitivan pristup. Kako bi imali pozitivniji život trebate razmišljati pozitivno i pozitivne stvari će vam se početi… više »

PRIPAZITE

Hrana od koje ubrzano starimo

objavljeno prije 13 dana

Starenje kože posljedica je, osim samih godina, dva prilično različita čimbenika - sunca i glikotoksina, preciznije završnih produkata glikozilacije. No, dobra je vijest da na oba… više »

EH, DA... :)

Što se na tijelu mijenja s godinama?

objavljeno prije 13 dana i 3 sata

S godinama, tijekom starenja naš organizam trpi različite promjene. Dok svi možemo primijetiti kako naša kosa sjedi tijekom starenja, i dobivamo bore, neke promjene na… više »

skrolaj na vrh