Lifestyle
EHHH...

Znate li što su mikrostresori i što vam rade?

objavljeno prije 15 dana i 19 sati

Mikrostresori se ne mogu usporediti s "makrostresorima", poput primjerice jurnjave automobilom u kojemu prevozite trudnicu koja samo što nije rodila ili činjenice da se vozite… više »

SAVJETI

Joga za ublažavanje problema u menopauzi

objavljeno prije 15 dana i 20 sati

Joga se pokazala boljom od bilo kakvog liječenja kod smanjenja ukupnih simptoma menopauze, anksioznosti povezanih sa simptomima valunga i noćnim znojenjem te suhoće i boli u vagini… više »

SAVJETI

Zdrava hrana i vlakna

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

Naravno, kao što dobro znamo, namirnice koje jedemo sadrže različite hranjive i korisne tvari, a vlakna su nešto što ne bismo trebali izbjegavati jer imaju mnoge… više »

SAVJETI

Voće za apsolutno svaki dan

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Nutricionist James Vickers izdvojio je tri vrste voća koje bismo trebali jesti svaki dan, nutritivno su vrlo zdrave i hranjive te mogu značajno obogatiti prehranu. Banane - banane su… više »

MLJAC

Zdrava pizza kao odličan ručak

objavljeno prije 16 dana i 20 sati

Zdrava pizza predstavlja kreativan pristup klasičnom receptu, koristeći visokokvalitetne sastojke i kreativne kombinacije kako bi se postigao savršen spoj okusa i nutritivne… više »

STVARNO?

Gazirana voda i mršavljenje

objavljeno prije 17 dana i 1 sat

Tek toliko da znate - pijenje gazirane vode može učiniti da se duže osjećate siti i može pomoći da se hrana duže zadrži u vašem trbuhu. Hormon gladi grelin i hormon sitosti leptin… više »

SAVJETI

Smoothie koji skida kile

objavljeno prije 17 dana i 15 sati

Recept za smoothie je najbolji za mršavljenje... čini vam se nemoguće? Nije baš tako, naime, on je prepun je vitamina, minerala i antioksidansa, pomaže s gubitkom kilograma ili… više »

DETOX

Detox sa celerom nakon Uskrsnih blagdana

objavljeno prije 17 dana i 20 sati

Detoksikacija tijela postaje sve važniji, a celer se ističe kao ključni faktor u detoksikacijskim programima, posebno kada je riječ o poboljšanju probave i zdravlju crijeva. Celer je… više »

MLJAC

Začin za kavu koji je dobar za srce

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

Želite li jutarnju kavu učiniti još zdravijom za srce, dodajte u nju nešto cimeta u prahu. Neke studije su pokazale da cimet može sniziti razinu šećera u krvi kod osoba s… više »

SAVJETI

Evo zašto bi trebali manje piti

objavljeno prije 18 dana i 15 sati

Uglavnom, među ženama je rašireno mišljenje da nisu u opasnoti od srčanih problema sve do duboke starosti, ali ova studija ukazuje da su one koji piju veće količine alkohola u… više »

SAVJETI

Vježbate? Ostavite šminku doma!

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Stvar je vrlo jednostavna - prije nego što odete u teretanu, skinite šminku sa sebe i onda će vam koža biti zdrava... inače - neće. Naime, nakon testiranja učinaka… više »

KLOPA

Koliko ćete kila dobiti za Uskrs?

objavljeno prije 19 dana i 20 sati

Uskrs je vrijeme debljanja, naravno, jer se prepustimo uživanju u jelima koja nisu dio naše svakodnevne prehrane. Zbog toga nije neobično što mnogi od nas konzumiraju… više »

SAVJETI

Jedan dobar uskršnji ručak

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Janjetina se tradicionalno najčešće nalazi na stolu za Uskrs, a kako se radi o blagdanskom jelu, svaka domaćica (ili domaćin) ima svoj najbolji recept u kojem je uvijek neki… više »

MLJAC

Napravite muffine od mrkve, odlični su!

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Vrijeme je da se napravi neki kolač, a zapravo tijekom Uskrsa se baš i ne jedu klasični kolači... pa što ćemo sada? Jednostavno, napravit ćemo muffine od mrkve ;) Kolači od… više »

USKRS

Što se jede za Uskrs diljem Hrvatske?

objavljeno prije 21 dan

Uskrs je pred nama i naravno da ne može proći bez bogate blagdanske trpeze, a iako postoje neka jela koja će se uglavnom naći na svakom stolu, tu su i neka jela koja su tipična za različite… više »

skrolaj na vrh