Lifestyle
RED I RAD

Tri savjeta za bacanje nepotrebnih stvari

objavljeno prije 9 dana i 8 sati

Generalno čišćenje kuće ili stana, takozvana generalka obično se veže za proljeće (naravno, čistimo i češće, no nekako je prirodnije to činiti kada prozori mogu biti… više »

STRAŠNO!!

Čega sve ima u našoj krvi?

objavljeno prije 9 dana i 10 sati

Nova studija, objavljena u časopisu Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis pokazala je da u krvi zaista ima kofeina. Znanstvenici su uzeli uzorke više ispitanika i u… više »

AROMATERAPIJA

Riješite se glavobolja i prehlade eteričnim uljem eukaliptusa

objavljeno prije 9 dana i 12 sati

Eterično ulje eukaliptusa dobiva se iz lišća istoimenog drveta koje raste u Australiji. Lišće se suši, drobi  i destilira pri čemu otpušta ovo dragocjeno ulje… više »

SAVJETI

Kako vježbati da sagorite najviše kalorija?

objavljeno prije 9 dana i 14 sati

Znanstvenici su proučavali koju količinu energije ljudi troše tijekom vježbanja te su tako utvrdili koji su treninzi najbolji za sagorijevanje kalorija. Naravno, treba imati da… više »

ZANIMLJIVO

Otkrivena tajna jakog imuniteta

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Imunitet je naš prirodni obrambeni sustav kojeg treba, kao i sve ostalo, njegovati i zdravo hraniti kako bi bio dovoljno snažan da nas sačuva od izazova virusa i bakterija koje se… više »

LAŽI

Zdrave namirnice koje to nisu

objavljeno prije 10 dana i 8 sati

Zdrava prehrana obuzela je svijet, pa se kupuje sve i svašta, obično ono što na sebi ima velika slova koja tvrde da je "zdravo", "organsko", "prirodno"... no, među šumom… više »

ZANIMLJIVO

Danas je najgori dan za kretanje na dijetu

objavljeno prije 10 dana i 10 sati

Dijeta se može započeti bilo kada, no, ipak postoji jedan dan kad to ne biste trebali napraviti - utorak. Znanstvenici, naime, tvrde kako je baš utorak najgori dan u tjednu za promjenu… više »

SAZNAJEMO

U Centru Cvjetni otvorena prodavaonica Espadrij maison

objavljeno prije 10 dana i 12 sati

Espadrij maison Store u Zagrebu nudi cjelokupnu žensku, mušku i dječju kolekciju kućnih papuča i prekrivača. Uz poznate uzorke leoparda I trendi plišanog krzna, kolekcija… više »

NARAVNO!

Zašto bi trebalo raditi od 10?

objavljeno prije 10 dana i 12 sati

Posao je, željeli mi to ili ne, obaveza koju ne možemo izbjeći iz jednostavnog razloga - treba nam lova. Osim ako niste lik koji uzgaja svu svoju hranu i striže ovce za odjeću negdje u… više »

MLJAC

Pripremite zdrav i ukusan doručak

objavljeno prije 10 dana i 14 sati

Doručak je najvažniji obrok u danu iz jednostavnog razloga - daje nam energije za jutro, pali naše unutarnje procese i od njega ovisi kako će nam zapravo izgledati dan. Stoga, evo pet… više »

PRIPAZITE

Gripa - koje se komplikacije mogu pojaviti

objavljeno prije 11 dana i 5 sati

Sezona gripe u Hrvatskoj je počela, a do sad su bolest potvrdili kod 12 pacijenata. Među njima su tri pacijenta s teškim komplikacijama na bolničkom liječenju. Komplikacije su… više »

ZAPAMTITE!

Mozak i menopauza - što se sve zbiva?

objavljeno prije 11 dana i 8 sati

Možda znate što se događa s vašim tijelom tijekom menopauze, no nitko zapravo ne govori o onome što se događa s vašim mozgom. Većina žena razmišlja… više »

BLIŽI SE...

Jeste li među onima koji vole darivati ili više volite primiti dar?

objavljeno prije 11 dana i 9 sati

Blagdanski šoping samo su rijetki među nama obavili kad su gužve u trgovinama male i kad treba - a to je puno ranije nešto što dođe prosinac i s njim pritisak kupnje u… više »

MYTHBUSTERS

3 mita o srčanim bolestima

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Srčane bolesti jedne su od glavnih uzročnika smrti u svijetu, a hrana koju jedete može igrati glavnu ulogu u razvoju rizika od njih. Ugledna klinika Mayo navodi što… više »

PRIRODNO

Sokovi koji će vam srediti probavne probleme

objavljeno prije 11 dana i 12 sati

Zatvor je jedna od najčešćih probavnih tegoba koja nam stvarno stvara velike probleme. Kronični zatvor može uvelike narušiti kvalitetu života, no postoje prirodne metode koje… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh