Lifestyle
GUME

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

objavljeno prije 12 dana i 14 sati

Goodyear je predstavio novu cjelogodišnju gumu Vector 4Seasons Gen-3, čime je dopunio svoju višestruko nagrađenu seriju cjelogodišnjih guma. Zahvaljujući brojnim… više »

BRAVO

NIVEA osigurava donacije

objavljeno prije 12 dana i 15 sati

Beiersdorf, kompanija koja stoji iza branda NIVEA, u sklopu svog programa pomoći u hitnim situacijama u razdoblju krize zbog COVIDA 19, donirala je 340.000,00 kuna kao podršku trima… više »

kockanje kasino ovisnost

Zadnji dani prije otvaranja kockarnica

objavljeno prije 12 dana i 21 sat

Po najnovijim vijestima Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od sljedećeg ponedjeljka bismo se mogli vratiti u što normalniji život, a to uključuje i otvaranje kockarnica… više »

MLJAC

Borovnice - supervoće za vaš organizam

objavljeno prije 13 dana i 22 sata

Borovnice nisu samo fini plodovi koje obožavamo jesti ili stavljati u kolače - novo istraživanje sugerira da sok od borovnice poboljšava snagu mozga kod starijih… više »

MLJAC

Jeste li već popili kavu?

objavljeno prije 14 dana i 18 sati

Na Instagramu je „otvoren" prvi online kafić u Hrvatskoj pod nazivom Filip's coffee shop kao odlična virtualna destinacija za sve koji obožavaju provoditi vrijeme ispijajući kavu i… više »

LIJEČENJE IZOLACIJE

Proljetna detoksikacija na prirodan način

objavljeno prije 15 dana i 15 sati

Proljeće je vrijeme novog rasta i buđenja prirode, pa se jednako tako treba probuditi i organizam, jer smo zimu proveli trpajući u sebe masniju i težu hranu, a izolacija na koju smo bili… više »

PROBLEMI

Kako motivirati djecu i mlade na vježbanje

objavljeno prije 16 dana i 19 sati

Proteklo razdoblje pandemije koronavirusa značajno je utjecalo na smanjenje tjelesne aktivnosti, a nužno ograničavanje kretanja potpuno je ispraznilo parkove i igrališta te ionako… više »

SJAJNO!

Jagode - sjajan desert, još bolja kozmetika

objavljeno prije 18 dana i 3 sata

Počela je sezona jagoda i kako je uvoz otežan i u običnim supermarketima možete nabaviti domaće jagode, a brojni OPG-ovi ih i dostavljaju, evo kako ih sve možete koristiti.  Jagode su,… više »

ZANIMLJIVO

Vježbajte mozak promjenom dnevne rutine

objavljeno prije 24 dana i 7 sati

Ako vam svaki dan nalikuje prethodnom postoji mogućnost da ste upali u rutinu i da je vaš mozak za obavljanje svakodnevnih aktivnosti uključio opciju automatskog pilota. Kao što… više »

MLJAC

Kupine - vitaminska bomba i izvor zdravlja

objavljeno prije 24 dana i 18 sati

Kupine, ljetni plod koji štite dugi trnovi na granama biljke sjajan su izvor zdravlja - evo pet najvažnijih sastojaka: Antioksidansi - kupine sadrže visoke razine antioksidansa.… više »

STVARNO?!

Aerobne vježbe dobre su za mozak

objavljeno prije 25 dana i 15 sati

Nadamo se da ste svi na internetu ili preko ZOOM-a pronašli neki način održavanja tjelesne kondicije u ovim vremenima izolacije. Ako jeste, imamo za vas odličnu vijest. Vježbanje,… više »

PROBAJTE

Sjemenke lana - zrnca zdravlja

objavljeno prije 26 dana i 17 sati

Linolna (omega-6), oleinska (omega-9), palmitinska te alfa linolenska kiselina (omega-3). Vitamini B1, B2,C fitosteroli,minerali kalcij, selen, bakar, željezo, cink, natrij, magnezij, fosfor,… više »

GOMILANJE KALORIJA

Kavu i čaj treba piti - bez šećera i dodataka

objavljeno prije 27 dana i 11 sati

Kava i čaj među najpopularnijim su napitcima u svijetu. Postoje različita mišljenja o kalorijskim vrijednostima kave i čaja, no američki stručnjaci kažu da su oba napitka gotovo… više »

KORISTAN HORMON

Melatonin je odličan za našu kožu

objavljeno prije 29 dana i 14 sati

Hormon melatonin ključan je u ciklusu spavanja. Kada počne padati mrak u mozak stiže signal da je svjetlos promijenjena pa  oslobađa melatonin, stvarajući potrebu za snom. Melatonin je… više »

SAVJETI

Proljetne alergije - što NE smijete jesti da ne pogoršate stvar

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Proljetne alergije nastaju zbog raznih alergena koji lete zrakom, no uz to možemo stvar napraviti još gorom ako jedemo pogrešnu hranu, tvrde nutricionisti. Najbolji trik za… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh