Lifestyle
SAVJETI :)

Hrana koja skida kilograme i kolesterol

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

Vrijeme je da uključite grahorice i mahunarke u svoju prehranu, naročito ako imate želju riješiti se tih nekoliko kilograma viška. Naime, nedavna studija pokazala je da samo… više »

ZNATE LI?

7 pravila pranja ruku

objavljeno prije 13 dana i 3 sata

Pranje ruku jedna je od ključnih stvari u održavanju higijene i zdravlja - osim što je važno pravilno oprati ruke nakon putovanja javnim prijevozom, odlaska u trgovinu i ostalih mjesta… više »

STVARNO?

Žene ne bi trebale raditi duže

objavljeno prije 13 dana i 5 sati

Žene koje su radile više od 45 sati tjedno imale 63% veći rizik od dijabetesa u usporedbi s onima koji su radili 35 do 40 sati tjedno, pokazalo je najnovije istraživanje. Istraživači… više »

ZNATE LI?

Zašto nam zuji u ušima?

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Stalno zujanje u ušima neugodno je, ali nema mjesta panici jer nije nužno riječ o kroničnom tinitusu, već može biti posljedica stresa i napetosti te će proći kada prebrodimo ta… više »

SAZNAJEMO

Izrazi svoj stil uz NIVEA Black & White Invisible Fashion Edition dezodoranse i zaboravi na mrlje

objavljeno prije 14 dana i 2 sata

Duga premišljanja pred ogledalom i odluka "što obući" razlog je zbog kojeg mnoge žene gube živce. Podsjetimo se još jednom, odluka za crno - bijelo odjevnu kombinaciju… više »

MMMM

Popularni zeleni eliksiri ljepote i dugovječnosti

objavljeno prije 14 dana i 3 sata

Zeleno za zdravlje, a sokovi i smoothiji za novi trend zdravog življenja. Pa tako zeleni sokovi i smoothiji postaju sve neizostavniji dio naše zdrave kulture življenja. Popularizaciji… više »

SAVJETI

Doručak koji radi više štete nego koristi

objavljeno prije 14 dana i 5 sati

Doručak je, ili bi barem trebao biti, najzdraviji obrok u danu. Ako je kvalitetan, pokrenut će organizam i pomoći nam da izdržimo sve napore do sljedećeg obroka. No, nažalot,… više »

PRIPAZITE :)

Kako prepoznati lažnu šminku na internetu?

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

YouTube tutorijali u kojima popularne make up vizažistice vješto barataju skupocjenom šminkom koja može doseći cijenu od čak 250 dolara popularniji su nego ikad. Gledajući ih… više »

MLJAC

Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran

objavljeno prije 14 dana i 23 sata

Dva i pol metra duga i 230 kilograma teška tuna koju su pred gostima filetirali sushi majstori i bačva sa sakeom koju se razbilo posebnim maljem za sreću - tradicija Japana itekako je… više »

Umjereno sunčanje je zdravo
SAVJETI

Pripremite se za sunčanje

objavljeno prije 14 dana i 23 sata

Topliji dani su stigli, pa je vrijeme da se pripremimo za sunce koje nam može i naštetiti ako mu se izlažemo previše i bez zaštite, piše HRT. Višesatno… više »

ZNATE LI?

Zašto moramo paziti na unos soli?

objavljeno prije 15 dana i 3 sata

Sol je nužna za preživljavanje - naša se tijela oslanjaju na natrij za kontrakcije mišića, transmisije živaca i sustave za balansiranje tjelesnih tekućina, zajedno s drugim… više »

ZANIMLJIVO!

Život u gradu donosi - sreću?!

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

Grad donosi taj neki užurbani stil života koji mnogima ne odgovara i stalno zazivaju odlazak u prirodu, no istraživanje je pokazalo da se i u takvom načinu života može pronaći - sreća. Sreća… više »

WOW!

Što najbolje oporavlja mišiće nakon vježbanja?

objavljeno prije 15 dana i 22 sata

Vježbanje je naporna stvar, a većina nas će nakon toga posegnuti za vodom, dobar dio za raznim izotoničnim napitcima, no ima jedna stvar koja je za to najbolja na svijetu - čokoladno mlijeko.… više »

EH, DA...

Kako prepoznati da samo što niste pukli k'o kokica

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Psihički slom vreba na sve koji su izloženi velikim količinama stresa, ma koliko jaki naizgled bili... Ovo su znakovi koji pokazuju da vam se baš to dogodilo i da treba prikočiti… više »

OPA!

Za 7 dana do ravnog trbuha

objavljeno prije 16 dana i 3 sata

Ravan trbuh želja je svima prije nego što se odluče pokazati tijelo na plaži, no većini to ipak izgleda kao nemoguća misija... a nije. Naravno, samo za one čiji šlauf odavno… više »

skrolaj na vrh
= { id: "a2f08c266", // ENGAGEMENT ZONE format: "0x0" };