Lifestyle
SAVJETI

Ljepota na prirodan način

objavljeno prije 16 dana i 5 sati

Prirodna ljepota je najbolja moguća, naravno, a da biste je postigli, prvi korak koji morate napraviti je zdravo se hraniti. Najvažniji rezultat zdrave prehrane je sjajna koža,… više »

STVARNO?

Nedruštvenost je znak visoke inteligencije

objavljeno prije 17 dana i 1 sat

Ako spadate u one koji se zamišljaju kako žive kao pustinjak u prirodi umjesto u prenapučenom gradu ili da čitate knjigu na osami umjesto da plešete u… više »

LOŠE :)

Zašto nas toliko privlači slatka i pržena hrana?

objavljeno prije 17 dana i 3 sata

Nezdrava hrana je loša za organizam, to znamo svi, no bez obzira na sve nerijetko ćemo slasno zagristi u neki hamburger ili smazati cijelu kutiju keksa... zašto? Znanstvenici… više »

SAVJETI :)

Kada treba piti vodu i koliko?

objavljeno prije 17 dana i 5 sati

Zdravo je piti vodu, to vjerojatno svi znamo, no znate li kada? Naime, dok je jedni piju za vrijeme objeda, drugi će piti poslije, a treći će vodu piti sasvim odvojeno od jela. Protivnici… više »

EH, DA... :)

Zašto vam ormari ne mirišu?

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

Ormari puni odjeće ponekad odaju mirise koji nam se definitivno ne sviđaju - svi znamo onaj mirist ustajalosti koji nam ne odgovara, no znate li zašto je tome tako? To se događa jer… više »

SAVJETI :)

Kako prepoznati prve simptome trudnoće?

objavljeno prije 18 dana i 3 sata

Prepoznati da se radi o trudnoći, naročito u samom početku, nije uvijek jednostavno. Ipak, određene okolnosti i neki rani simptomi mogu upućivati na trudnoću.   Obzirom na… više »

PRIPAZITE :)

Štetna kozmetika koju treba izbjegavati

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Ono što ljudi često zaboravljaju je da proizvodi koje stavljaju na svoju kožu brzo ulaze u krvotok i talože se u njihovom tijelu, a kozmetički proizvodi sadrže supstance koje… više »

MYTHBUSTERS

Jabučni ocat - istine i zablude

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Jabučni ocat vratio se zadnjih godina kako na naslovnice, tako i u kućanstva, no uz to se pojavila i gomila (polu)informacija o njegovim "magičnim" učincima na zdravlje... koje nisu… više »

ZNATE LI?

Što nam sve radi pušenje

objavljeno prije 19 dana i 1 sat

Tobacco Body, u suradnji s Cancer Societyjem iz Finske, detaljno je prikazao oštećenja na tijelu uzrokovana pušenjem. Pogledajte interaktivnu web stranicu koju su razvili… više »

DOĐITE

Posjet Pivskom muzeju i Grif Mikropivovari

objavljeno prije 19 dana i 2 sata

Grad Zagreb bogatiji je za novu turističku ponudu u obliku organiziranog obilaska Pivskog muzeja i Grif Mikropivovare. Organizirani posjeti takve vrste idealni su za sve pivske entuzijaste,… više »

ISPROBAJTE

Kako učinkovito isprati pesticide s voća

objavljeno prije 19 dana i 3 sata

Soda bikarbona iliti natrijev bikarbonat, sastojak koji sve domaćice imaju u svojem kućanstvu ima nebrojeno primjena, a američki znanstvenici tvrde da jenjezina upotreba u… više »

ZAPAMTITE!

Hrana koja kontrolira tlak

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Hipertenzija ili visoki krvni tlak, može uzrokovati oštećenje krvnih žila što dovodi do bolesti srca, bolesti bubrega, moždanog udara i drugih problema. Hipertenzija… više »

ISPROBAJTE :)

Kako postati jutarnji tip za mjesec dana?

objavljeno prije 19 dana i 20 sati

Noćna ptica? Ne možete se dići ujutro prije deset bez teške muke i jada, osjećate se pospano i tek vas treća kava budi? Nije rijetkost... no, treba vam samo mjesec dana da to… više »

ZANIMLJIVO!

Može li pivo produljiti životni vijek?

objavljeno prije 20 dana i 1 sat

Omiljeno i osvježavajuće pivo vjerojatno je alkoholno piće s najdužim „stažem" u ljudskoj povijesti. Egipatska legenda kaže da je izumitelj piva bio Oziris, bog plodnosti, zemlje i… više »

MLJAC

Tamna čokolada čuva mozak i jača imunitet

objavljeno prije 20 dana i 3 sata

Tamna čokolada je fina... slažete se? E, pa osim toga je i jako dobra za zdravlje, što su dvije nove studije nedavno predstavljene na konferenciji u San Diegu i objavljene u… više »

skrolaj na vrh
= { id: "a2f08c266", // ENGAGEMENT ZONE format: "0x0" };