Lifestyle
PRIPAZITE

Čime zapravo hranimo djecu?

objavljeno prije 11 dana i 15 sati

Ogroman broj djece trpi ozbiljne posljedice zbog loše ili nezdrave prehrane, upozorio je UNICEF u ovogodišnjem Izvještaju o stanju djece u svijetu - najmanje jedno od… više »

PRIPAZITE

Čupate sijede? Nemojte...

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

Sijeda kosa je, tako kažu, šarmantna kod muškaraca, makar se čak i Goran Višnjić farba u smeđe... no, kod žena je - katastrofa (barem tako misli većina žena). Recept je… više »

ISPROBAJTE

Vježbe istezanja su ključ zdravlja

objavljeno prije 12 dana i 11 sati

Kardio i vježbanje utezima stalno nam je negdje u glavi. Međutim, one najjednostavnije vježbe - vježbe istezanja, često zaboravljamo i ne doživljavamo ih kao ključni dio kvalitetnog… više »

ZANIMLJIVO

Stariji vozači ne kupuju električne automobile

objavljeno prije 12 dana i 11 sati

Novo istraživanje pokazuje da mnogi vozači stariji od 55 godina zaziru od kupovine električnog vozila. Dvojbe vezane uz domet vozila jedan su od glavnih razloga zbog kojih stariji od 55… više »

MYTHBUSTERS

5 mitova o vježbanju

objavljeno prije 12 dana i 13 sati

Vježbanje je, naravno, dobro za zdravlje, ali ne trebate pretjerivati. Posvećenost od sto pedeset posto može biti i nezdrava. Postavljajte si izazove kako biste bili zdraviji, ali pazite i da… više »

ZNATE LI?

Zašto banana nije dobar doručak

objavljeno prije 12 dana i 15 sati

Banana je omiljena namirnica koju uvijek jedemo nekako usput - ujutro izletimo iz kuće s bananom u ruci i pojedemo je na putu do posla, kad smo "samo malo" gladni također ćemo oguliti jednu,… više »

SAVJETI

Riješite se manjka samopouzdanja

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

Manjak samopouzdanja u nekim je situacijama potpun normalan, ali ako se osjećate kao da vam generalno nedostaje samopouzdanja, imate problem koji hitno treba riješiti. Upravo iz tog… više »

SAVJETI

Kako ostati zdrav s minimum truda

objavljeno prije 13 dana i 8 sati

Postoji mali milijun savjeta o tome kako ostati zdrav i atraktivan: računati kalorije, baviti se sportom, jesti manje i slično. Ali znanstvenici imaju drugačije stajalište.… više »

STRUJA

Ford Mustang Mach-E

objavljeno prije 13 dana i 9 sati

Struja ulazi u legendarne američke muscle car pa su i oni postali električni, ali ide se i korak dalje pa je ova kategorija automobila sada dobila i svoju SUV verziju. Prvi put u posljednjih… više »

Foto: Pexels
ZANIMLJIVO :)

Crtanjem osvještavamo svoje ciljeve

objavljeno prije 13 dana i 11 sati

Zacrtali ste cilj, ali nikako da ga ostvarite? Problem je u tome što vam se možda čini da su ciljevi koje ste postavili jasni i precizni, no kada krenete u realizaciju, ne znate otkud… više »

SAVJETI

5 koraka do ravnog trbuha

objavljeno prije 13 dana i 13 sati

Višak hrane na tanjuru uvijek je bolje baciti nego pojesti, tvrde stručnjaci, te dodaju kako je to idealan recept za ravan trbuh. Ovo je pet jednostavnih promjena u navikama za ravan i… više »

ZZZZ

Sve dobrobiti spavanja

objavljeno prije 13 dana i 15 sati

Spavanje je, nažalost, postalo pravi luksuz, jer kad nam uzmanjka vremena, krast ćemo ga od sna, što nije dobro.  Za dobro funkcioniranje organizma nužan je kvalitetan… više »

SPAS?

Zelene površine u gradovima produžuju život

objavljeno prije 14 dana i 6 sati

Stanovnici gradova žive dulje ako stanuju u zelenijim četvrtima, navodi se u studiji koja povezuje zelene zone s nižom stopom preuranjene smrti. Blagodat stabala u gradovima odavna je poznata… više »

STRUJA

Tesla predstavio prvi električni pick-up

objavljeno prije 14 dana i 10 sati

Tesla je predstavio svoje prvo električno pick-up vozilo koje s futurističkom četvrtastom karoserijom olovnosive boje izgleda poput oklopnog vozila, dok kalifornijska tvrtka pokušava… više »

Veliki koraljni greben
EH, DA... :)

Oceani su spas od gladi

objavljeno prije 14 dana i 11 sati

Primjenom tehnoloških rješenja i boljim upravljanjem oceani bi mogli proizvoditi šest puta više hrane nego što proizvode danas, kažu znanstvenici u… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh