Lifestyle
MA DA?

Špinat je toliko dobar da ga treba - zabraniti?!

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Kemikalija hidroksiekdison ili ekdisteron, koja se nalazi u povrću povećava snagu sportašima i da bi trebao biti zabranjen kao doping. Špinat je zdrav, i to ne samo zato… više »

MA DA?

Čokolada nas ipak ne usrećuje?

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Čokolada podiže raspoloženje, tvrdi se u mnogim člancima i studijama, no izgleda da to ipak nije istina. Naime, u časopisu „Planta mexica" je 2018. godine objavljen rad koji je… više »

EH, DA...

Higijena se teško zanemaruje

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Higijenske navike nisu nam jača strana, to smo već nebrojeno puta čuli o pranju ruku, no novi podaci bacaju još goru slku...  Naime, čak 45 posto Amerikanaca nosi… više »

WOW!

Propolis - čudo iz košnice

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Propolis je zajedničko ime za smjesu smolastih supstanci koje pčela sakuplja sa cvjetova različitih biljaka. Pčele ga sakupljaju i miješaju sa sekretom svojih žlijezda, enzimski ga… više »

SAVJETI

5 sjajnih kardio vježbi koje nisu trčanje

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Trčanje se smatra najučinkovitijom kardio vježbom jer ne samo da sagorijeva gomilu kalorija, već mnogi kažu da čini dobro i njihovom mentalnom zdravlju. S druge strane, nije idealno… više »

STVARNO?

Popodnevna kava deblja više od jutarnje

objavljeno prije 4 dana i 10 sati

Popodnevna kava mogla bi biti uzrokom unošenja suvišnih kalorija pa bi oni kojima popodne kava treba za podizanje energije morali pripaziti da im taj užitak ne podigne i… više »

SAVJETI

Vitamin K za mladolik izgled

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Vitamin K sprječava prijevremeno starenje, jača kosti (što je vrlo bitno kod žena u menopauzi kada uslijed naglog pada razine estrogena kosti gube gustoću i raste rizik od… više »

PRIPAZITE

Skrivena depresija - problem s kojim se teško suočiti

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Skrivena depresija bolest je koju nije lako uočiti, a ima vrlo snažne posljedice na život pojedinca.  Naravno, radi se o ljudima koji se svim silama trude nabaciti masku sreće kako ne bi… više »

SAZNAJEMO

Beauty transformacija nakon ljeta

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Morske radosti, sunce i vjetar u kosi napunili su naše energetske baterije. Razina hormona sreće je u zelenom. Međutim, stanje kože lica, tijela i kose je u žarko crvenoj zoni!… više »

LOOL

Kada nam djeca stvarno donesu sreću

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Većina roditelja kaže da im sinovi i kćeri donose veliku radost, no većina dosadašnjih istraživanja upućuje na to da su djeca istodobno velik izvor stresa, tjeskobe i financijskih… više »

Eterično ulje
MMMM

Lavanda - zdravlje opojnog mirisa

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Lavanda je dobila ime od latinske riječi "lavare", što znači prati, jer se dodavala kupkama, vodi za pranje lica i vodi za pranje rublja kao miris i ljekovita biljka. … više »

PROŠETAJTE

Parkovi podižu moral, prošetajte!

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Zelenilo je dobro za zdravlje, stoga ne čudi cijeli niz istraživanja na tu temu...Poznato je da parkovi u gradovima hlade i čiste zrak te apsorbiraju plinove koji zagrijavaju planet, a sada… više »

SAZNAJEMO

Revolucionarna formula NIVEA Beauty Elixir deomilk dezodoransa

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Standardi ljepote danas su viši nego ikad. Kako bi se osjećale lijepo i ženstveno, žene puno vremena posvećuju njezi svoga tijela i jednostavno ne prihvaćaju da ijedan dio njih bude… više »

STVARNO?

Donesite odluku bacanjem novčića

objavljeno prije 5 dana i 15 sati

Donošenje odluka ponekad može biti prava noćna mora, a zadnja stvar koju bi većina ljudi napravila je prepuštanje odluke slučaju - ipak, jedna švicarska studija kaže da… više »

SAVJETI

Pet osnovnih pravila njege zuba

objavljeno prije 5 dana i 17 sati

Dosljedna briga za čistoću zuba pridonosi boljem raspoloženju i boljem izgledu, to vjerojatno znaju svi. No, znate li da je loša oralna higijena direktno povezana s povećanim rizikom… više »

skrolaj na vrh