Lifestyle
SAZNAJEMO

LUNA fofo, vaš mali pametni savjetnik za ljepotu

objavljeno prije 21 dan i 17 sati

Najveći svjetski beauty tech brand FOREO predstavio je najmanjeg, a najpametnijeg savjetnika za ljepotu, uređaj koji radi uz pomoć aplikacije te personalizira vašu njegu kože - LUNA… više »

RESTRUKTURIRANJE

Ford prestaje proizvoditi neke modele

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Ford Motor Co prestat će proizvoditi pojedine modele automobila u sklopu planiranog restrukturiranja poslovanja, izjavili su izvori za The Times. Ford će prestati proizvoditi modele Mondeo,… više »

DOĐITE

Tisućljeća kulinarstva u Arheološkom parku u Budinjaku

objavljeno prije 21 dan i 19 sati

Javna ustanova „Park prirode Žumberak-Samoborsko gorje" održat će radionice „Tisućljeća kulinarstva" 08. i 09. rujna 2018. godine u Arheološkom parku u Budinjaku. Cijena… više »

ISPROBAJTE

Tjelovježba, i to umjerena, spašava od depresije

objavljeno prije 21 dan i 20 sati

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) procjenjuje da više od 300 milijuna ljudi živi s depresijom. Liječenje obično uključuje lijekove, psihoterapiju, kognitivnu… više »

SAZNAJEMO

NIVEA Hyaluron CELLular Filler linija – odabir Monice Bellucci!

objavljeno prije 21 dan i 21 sat

Monica Bellucci, simbol bezvremenske ljepote i ženstvenosti, novo je lice NIVEA Hyaluron CELLular Filler linije u kampanji koju potpisuje francuski režiser i fotograf Bruno Aveillan, a… više »

ZNATE LI?

Motivacija se mijenja s godinama

objavljeno prije 21 dan i 22 sata

Motivacija je jedna od najvažnijih stvari u životu - pokreće nas, tjera stalno naprijed i prma ciljevima koje smo si zadali, no kako se ona mijenja s godinama? Razumljivo, normalno je da se… više »

oči su čovjekova fascinacija od samog početka kulture
SAVJETI :)

Spriječite pojavu bora oko očiju

objavljeno prije 22 dana i 2 sata

Kada je riječ o koži lica svi teže mladolikom izgledu pa i ne čudi što kod starenja prvo primijetimo bore koje se pojavljuju na području oko očiju. Oko očiju je koža jako tanka, a… više »

MLJAC

Srijemski doručak – novi gastronomski brend u srcu Šibenika

objavljeno prije 22 dana i 21 sat

Čvarci i kulen umjesto engleske kobasice s grahom? Švargl umjesto crnog pudinga? Makovnjača umjesto muffina? Da srijemski doručak može biti sastavni dio turističke ponude u čitavoj… više »

ZEZATE NAS?!

Lijenost je dobra jer - produžava život?!

objavljeno prije 22 dana i 22 sata

Dobre vijesti za sve one koje se može nazvati lijenčinama (iako se oni vjerojatno brane da samo "pomno planiraju") - nova znanstvena istraživanja pokazala su da je lijenost jedan od… više »

MA DA?

Akne nas zapravo štite od - bora?

objavljeno prije 23 dana

Akne su jedan od najgorih problema s kojima se suočavamo u tinejdžerskoj dobi i teško da nas može utješiti izreka akne u mladosti - manje bora u starosti. Naravno, razlog je… više »

STVARNO?

Mladolik izgled ne postižete kremicama

objavljeno prije 23 dana i 22 sata

Mladolik izgled, preciznije, lice bez bora san je svake žene (a i dobrog dijela muškaraca, ma što vi mislili o tome...). U te se svrhe razvila cijela grana kozmetičke industrije… više »

PROBLEMI?

VW u novim problemima - tek pola modela zadovoljava nove standarde

objavljeno prije 23 dana i 23 sata

Od rujna ove godine automobili u Europskoj uniji moraju zadovoljiti standarde koji se provjeravaju novom Svjetskom procedurom harmoniziranog testiranja lakih vozila (WLTP). Taj je regulatorni… više »

HMMM...

Čuva li čokolada i kožu?

objavljeno prije 24 dana

Čokolada, posebno ona tamna s velikim udjelom kakaa, već je odavno skinuta s liste nepoželjnih namirnica zbog blagotvornog utjecaja na zdravlje. Dokazano je da je odlična za mozak, razine… više »

HMMM...

Meso i sir ipak su dobri za zdravlje?

objavljeno prije 24 dana i 2 sata

Svako malo neka se namirnica nađe na tapeti i onda krene opća paljba prema njoj, a među njima su u zadnje vrijeme bili crveno meso i mliječni proizvodi kojima su se vadila i najopskurnija… više »

MA DA?

Sanjarenje isto ima značenje

objavljeno prije 24 dana i 17 sati

Sanjarenje je nekima svakodnevnica, dok drugi misle da se radi o djetinjarijama koje su odavno prerasli. Ipak, to nije baš istina - vrlo često na taj način opuštamo i odmaramo… više »

skrolaj na vrh