Lifestyle
MLJAC

Srijemski doručak – novi gastronomski brend u srcu Šibenika

objavljeno prije 20 dana i 22 sata

Čvarci i kulen umjesto engleske kobasice s grahom? Švargl umjesto crnog pudinga? Makovnjača umjesto muffina? Da srijemski doručak može biti sastavni dio turističke ponude u čitavoj… više »

ZEZATE NAS?!

Lijenost je dobra jer - produžava život?!

objavljeno prije 20 dana i 23 sata

Dobre vijesti za sve one koje se može nazvati lijenčinama (iako se oni vjerojatno brane da samo "pomno planiraju") - nova znanstvena istraživanja pokazala su da je lijenost jedan od… više »

MA DA?

Akne nas zapravo štite od - bora?

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Akne su jedan od najgorih problema s kojima se suočavamo u tinejdžerskoj dobi i teško da nas može utješiti izreka akne u mladosti - manje bora u starosti. Naravno, razlog je… više »

STVARNO?

Mladolik izgled ne postižete kremicama

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Mladolik izgled, preciznije, lice bez bora san je svake žene (a i dobrog dijela muškaraca, ma što vi mislili o tome...). U te se svrhe razvila cijela grana kozmetičke industrije… više »

PROBLEMI?

VW u novim problemima - tek pola modela zadovoljava nove standarde

objavljeno prije 22 dana

Od rujna ove godine automobili u Europskoj uniji moraju zadovoljiti standarde koji se provjeravaju novom Svjetskom procedurom harmoniziranog testiranja lakih vozila (WLTP). Taj je regulatorni… više »

HMMM...

Čuva li čokolada i kožu?

objavljeno prije 22 dana i 1 sat

Čokolada, posebno ona tamna s velikim udjelom kakaa, već je odavno skinuta s liste nepoželjnih namirnica zbog blagotvornog utjecaja na zdravlje. Dokazano je da je odlična za mozak, razine… više »

HMMM...

Meso i sir ipak su dobri za zdravlje?

objavljeno prije 22 dana i 3 sata

Svako malo neka se namirnica nađe na tapeti i onda krene opća paljba prema njoj, a među njima su u zadnje vrijeme bili crveno meso i mliječni proizvodi kojima su se vadila i najopskurnija… više »

MA DA?

Sanjarenje isto ima značenje

objavljeno prije 22 dana i 18 sati

Sanjarenje je nekima svakodnevnica, dok drugi misle da se radi o djetinjarijama koje su odavno prerasli. Ipak, to nije baš istina - vrlo često na taj način opuštamo i odmaramo… više »

MLJAC!

Zagreb Burger Festival – guštanje do zadnjeg okusnog pupoljka

objavljeno prije 22 dana i 21 sat

Ljubitelji hamburgera uskoro će doći na svoje, na  Strossmayerovom trgu 13. rujna počinje Zagreb Burger Festival. U samo tri godine postao je najposjećenije hrvatsko street food… više »

MA DA?

Godišnji odmor određuje duljinu života?

objavljeno prije 22 dana i 21 sat

Svi znamo barem jednog lika koji se ili hvali ili žali da ne ide na godišnji, a ako ćemo vjerovati znanstvenicima, tako si značajno skraćuje život. Naime, prema njihovim tvrdnjama,… više »

ISPROBAJTE

Tjelovježbom do zdravog duha

objavljeno prije 22 dana i 23 sata

Tjelovježba nije samo dobra za tijelo i organizam u cjelini, već i za psihu. To je poznato svakome tko se rekreativno bavio bilo kojom vrstom sporta. Osjećaj nakon treninga je… više »

SAVJETI :)

Podignite energiju bez slatkoga i kave

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Kava je omiljena dizalica u bilo koje doba dana, a naročito ujutro kad prvom šalicom pokušavamo ubaciti organizam u radnu temperaturu za naporan dan... naravno, ni kasnije… više »

ISPROBAJTE

Organski piling koji će vas preporoditi

objavljeno prije 23 dana i 18 sati

Koža je najveći organ našega tijela koji ima vrlo važan zadatak - štiti organizam od vanjskih utjecaja. Kako zapravo predstavlja prvu crtu obrane, izuzetno je važno voditi… više »

STVARNO?

Važnije je kada jedete, nego što i koliko?

objavljeno prije 23 dana i 21 sat

Mršavljenje nije toliko jednostavna stvar kao što se čini - jedem manje, pa se kilogrami tope. Naime, nije važno samo što i koliko se jede, već i kada. Studija provedena… više »

ZANIMLJIVO

Možete li doživjeti stotu?

objavljeno prije 24 dana i 1 sat

Zdravo starenje zapravo je pravi san svima - kako u poznim godinama biti lucidan i aktivan, a ne jadan i bolestan pitanje je koje se sve više postavlja, a znanstvenici su se potrudili… više »

skrolaj na vrh