Lifestyle
COOL :)

Zašto je dobro razgovarati sam sa sobom

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Jeste li i vi jedan od onih koji hodaju po cesti i razgovaraju sami sa sobom (pritom ne mislimo na one koji imaju bežične slušalice pa pričaju s ekipom na mobitel)? Ili ne možete… više »

ZANIMLJIVO

Zašto zapravo plačemo i utječemo li time na druge?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Dečki ne plaču, jedna je od rodno pristranih rečenica s kojima se svaki muškarac suočio barem jednom u djetinjstu, a dobar broj njih toga se tvrdoglavo drži i u odraslom dobu. No,… više »

PRIPAZITE

5 loših navika od kojih se možete razboljeti

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Bakterije se nalaze svugdje oko nas, štoviše, i na nama bez neke pretjerane štete, ali ako im dozvolimo da se razmnože postat će prijetnja našem zdravlju.… više »

EH, DA... :)

Zašto smo mamurni i nespretni

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Mamurluk je uobičajena posljedica "nestašluka" s pićem noć prije, a znamo da je to vjerojatno najgrozniji osjećaj kojeg možemo doživjeti - glavobolja, vrtoglavica, želja za povraćanjem… više »

GRR

Zvukovi bolje objašnjavaju osjećaje od riječi

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Osjećaje je, barem tako kažu, teško izraziti riječima, no unatoč toj činjenici mi se i dalje trudimo objasniti nekome kako se osjećamo upravo na taj način i - teško… više »

SAVJETI

Pjevajte i slušajte glazbu, dobro je za vas

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Glazba je, kako kaže Dražen Siriščević, zvonka radost, no osim toga je u kombinaciji s pjevanjem prava pravcata terapija za kognitivne i emocionalne sposobnosti, a uz to pridonosi… više »

STVARNO?

Maslinovo ulje ipak je lošije od biljnog za kolesterol?

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Kolesterol je postao jedan od najčešćih neprijatelja zdravlja - bez obzira na to koliko ga jedni promicali, a drugi osuđivali i stalno snižavali razine koje su prihvatljive. Uglavnom,… više »

SAZNAJEMO

Mekana koža bez masnih tragova na odjeći

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Dolaskom jeseni i hladnijeg vremena dani postaju sve kraći, manje vremena provodimo na otvorenom, izvlačimo debele džempere i omiljene čizme. Kako se mijenja priroda, pripremamo se za dolazak… više »

SAVJETI

Kako izgledati sjajno u pedesetima

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Koža je najveći organ kojeg često uzimamo zdravo za gotovo, no čim stignemo u srednje godine sva nebriga stiže na naplatu... Male borice, pigmentacija i smanjen tonus prve su stvari koje… više »

FORA :)

5 trikova za manje kalorija tijekom obroka

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Skidanje viška kilograma nije uvijek jednostavno, a ponekad uz sav trud kile jednostavno ne idu dolje. Upravo se u takvim situacijama okrećemo trikovima koji mogu zazvučati… više »

UPS

Cyberchondria - imate li je i vi?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Dr. Google najčešće je pitani liječnik u zadnje vrijeme, izgleda... naime, napredak tehnologije uvelike je utjecao na način života - i pozitivno i negativno. Internet nas je, među… više »

STVARNO?

Izbjegavate ugljikohidrate? Nije baš pametno...

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Ugljikohidrati se zadnjih godina nalaze tamo gdje su prije bile masti - na vrhu lista nepoželjnih namirnica, ali izgleda da su tamo postavljeni bez valjanog razloga. Naime, istraživanje je… više »

SAVJETI :)

Čaj koji topi masno tkivo

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Mršavljenje pomoću čajeva nije nova stvar, štoviše, kod svakog travara i u biljnim ljekarnama moći ćete pronaći neki takav pripravak, no ovaj recept za mršavljenje… više »

GOMILA!!

Koliko lica možemo zapamtiti?

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Znate ono kad gledate u nekoga i sigurni ste da ga/nju poznajete, ali niste sigurni otkud? Ili kad vam netko kaže da pamti imena, ali s licima mu ide teže? E, nije istina - svatko od nas… više »

PRIRODNO

Kosa jače opada ujesen - znate li zašto?

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Ako ste primjetili da vam je kosa počela pojačano opadati, vjerojatno ste se zabrinuli i počeli razmišljati što se događa, a odgovor je jednostavan i prirodan - stigla je jesen.… više »

skrolaj na vrh