Lifestyle
MA DA?

Kokosovo ulje je sve samo ne zdravo?

objavljeno prije 1 mjesec

Kokosovo ulje nije dugo izdržalo status supernamirnice koju treba stavljati u sve i sva u kuhinji - naime, dr. Karin Michels, profesorica na Harvard TH Chan školi za javno zdravstvo i… više »

IMA LI TOGA? :)

5 zamjena za kavu

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Kava je omiljeni napitak ne samo zbog okusa i mirisa - ona nas budi, podiže krvni tlak i ubrzava rad srca. Ako osjećate pad energije, ne morate piti kavu ili jesti slatkiše, umjesto… više »

ZAPAMTITE :)

Najčešće pogreške zbog kojih ne mršavimo

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Dijete i gubitak kilograma nekima idu bez problema, no većina i dalje ima probleme - muče se i trude, ali vaga stoji i ne miče se prema dolje... a problem je u najvećem broju slučajeva… više »

MYTHBUSTERS

5 mitova i istina o veganskoj prehrani

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Veganstvo je postalo IN, čak i kod nas, a nerijetko se mogu pročitati članci o utjecaju konzumiranja mesa na životinje i planet, čak i u mainstream medijima. Veganski način prehrane… više »

EHHH...

Kako reagirate na stresne situacije?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Stres je, nažalost, postao sastavni dio naše svakodnevnice,nešto što nas okružuje svaki dan, u raznim situacijama. Kao što ste primjetili, svatko od nas reagira… više »

SAVJETI

Njega kože počinje - u tanjuru

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Koža nije samo najveći organ na našem tijelu, već i najbolji pokazatelj načina života i zdravstvenog stanja. Prvi znakovi zdravstvenih problema mogu se primjetiti na tenu, no… više »

ZANIMLJIVO

Zašto ogladnimo nakon alkohola?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Kad pijete, više jedete - to ste do sada vjerojatno već svi shvatili. No, znate li zašto se to događa?  "Istraživanja pokazuju da će ljudi konzumirati više hrane… više »

ISPROBAJTE

BRAT - dijeta za ljude s probavnim problemima

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

BRAT je nova dijeta koju liječnici i nutricionisti preporučuju osobama s akutnim probavnim tegobama. Ime je dobila prema početnim slovima namirnica koje uključuje: bananas (banane), white… više »

SAZNAJEMO

Savjeti i trikovi za što duži preplanuli ten

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Budući da preplanula koža nakon izlaganja suncu aktivira pigment boje u epidermalnom (vrhu) sloju kože, preplanuli ten traje između šest i deset dana. Produljite preplanulost s… više »

STVARNO?

Premalo sna je loše kao i previše?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Premalo sna je, to znaju svi, opasno, no znate li i da nije zdravo spavati previše? Naime, u opsežnoj američkoj studiji ustanovljeno je da osobe koje noću spavaju sedam sati imaju 3,7… više »

SAVJETI

5 prirodnih rješenja za suhu kožu

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Suha koža je zapravo normalna koža kojoj nedostaje  vlaga u vanjskom sloju. Ako se ne liječi, suha koža može pucati.  Održavanje suhe kože vlažnom je važno, ali neki… više »

MLJAC

Borovnice - supervoće za vaš organizam

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Borovnice nisu samo fini plodovi koje obožavamo jesti ili stavljati u kolače - novo istraživanje sugerira da sok od borovnice poboljšava snagu mozga kod starijih… više »

MA DA?

Dijete bez ugljikohidrata skraćuju život?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

U zadnje su vrijeme u Europi i sjevernoj Americi vrlo popularne low carb dijete koje se temelje na smanjenom unosu ugljikohidrata, poput Atkinsonove ili Paleo dijete,… više »

MMMM

Miris kave dovoljan je da vas podigne

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Kava je omiljena u bilo koje dob dana, a ima onih koji je u sebe nataču tijekom cijelog dana, što definitivno nije zdravo - par šalica dnevno je sjajna stvar, no desetak je i… više »

NABAVITE IH!

4 biljke koje čiste zrak

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Sobne biljke odlično izgledaju u svakoj prostoriji, a osim njihove dekorativnosti, neke biljke također djeluju kao prirodni pročišćivači zraka. Između ostaloga, dobro ih je držati u… više »

skrolaj na vrh