Lifestyle
SAZNAJEMO

Njega nakon sunčanja: Kako nahraniti kožu i održati boju

objavljeno prije 9 dana i 13 sati

O čemu maštamo nakon višesatnog sunčanja? O osvježavajućem tušu, naravno. Ok, i o kriški lubenice! Neka prvi korak njege nakon sunčanja traje koliko god vam… više »

HMMM...

Treba li vježbati gladan?

objavljeno prije 9 dana i 15 sati

Prevladava mišljenje da je za kvalitetno odrađen trening potrebno unijeti dovoljno ugljikohidrata. Međutim, sada je ta 'navika' dovedena u pitanje - istina je… više »

VJEŽBE

Kako zadržati oštar um?

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Zadržati bistar um u poznijim godinama nije jednostavno, ali na svu sreću postoji više načina na koje možemo mozak dovoljno zabaviti da ostane aktivan i oštar. Primjerice,… više »

MA DA?

Naša prva sjećanja su - fake?!

objavljeno prije 9 dana i 19 sati

Znanost nas nerijetko šokira, ali činjenica da su prvi prizori kojih se sjećamo nestvarni zvuči pretjerano. Međutim, znanstvenici sa Sveučilišta na Bradfordu tvrde da je… više »

LJEPOTA

Par korisnih trikova s maskarom

objavljeno prije 9 dana i 21 sat

Maskara je neizbježan dio svake kozmetičke torbice, a kako bi olakšale njeno korištenje u nastavku vam donosimo nekoliko trikova. Vodootpornu maskaru je teško ukloniti s… više »

EHHH...

Pivo, zamislite, ne vole svi, evo i zašto

objavljeno prije 10 dana i 12 sati

Pivo je nekima najljepša stvar koja se može dogoditi nakon posla, a za druge prava noćna mora. Međutim, postoji znanstveno objašnjenje zašto neki ljudi ne mogu… više »

Banana
WOW!

Hrana uklanja bol u mišićima kao i lijekovi

objavljeno prije 10 dana i 15 sati

Naporan trening može imati velike koristi za organizam, no jednako tako može završiti bolovima u mišićima, ne baš tako popularnim muskulfiberom. Uz to, jake upale… više »

ISPROBAJTE :)

Starenje je moguće usporiti

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Starenje je proces u životu svakog živog bića koji je zapravo nemoguće izbjeći ili zaobići. Naravno, od davnina ga mnogi pokušavaju zaustaviti ili usporiti različitim metodama kao… više »

HALUCINACIJE

5 namirnica koje će vam zavrtjeti glavom

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Halucinacije obično vezujemo uz konzumaciju opojnih droga, no vjerovali ili ne, u svojoj kuhinji imate namirnice koje mogu imati jednak učinak ako ih pretjerano konzumirate. Stoga, evo 5… više »

EHHH...

5 pogrešaka zbog kojih ne mršavite

objavljeno prije 10 dana i 21 sat

Mršavljenje vam ne ide, iako se trudite - pazite da ne jedete prekasno, izbacili ste ugljikohodrate, pijete dovoljno vode, krećete se više, no prije, ali kilogrami ostaju?… više »

STVARNO?

Soda bikarbona - najjeftiniji saveznik za ljepotu lica

objavljeno prije 11 dana i 12 sati

Soda bikarbona često se pojavljuje kao saveznik u ljepoti, a otkrili smo kako je najbolje možete iskoristiti za lijepo lice.  Soda, koja nam je vječno negdje u kuhinji, može… više »

ZAPAMTITE :)

Preporuke stručnjaka za ljetnu prehranu

objavljeno prije 11 dana i 15 sati

Ljeto postavlja nove izazove pred naše tijelo i zdravlje, baš kao i svako drugo doba godine, stoga treba dobro pripaziti koju hranu i kako pripremljenu jedemo. Jedite svježe i… više »

VAŽNO! :)

4 razloga zašto se sjajno biti teta ili ujak

objavljeno prije 11 dana i 19 sati

Postali ste ponosna teta, ujak, stric? To je genijalno, znamo, imate pun mobitel slika slatkih nećaka i ponekad potrošite previše na njih, no osim toga vaša je uloga puno… više »

SAVJETI

Hrana za kontrolu krvnog tlaka

objavljeno prije 11 dana i 21 sat

Povišeni krvni tlak uzrokuju mnogi čimbenici koji su izvan naše kontrole, poput dobi, obiteljske povijesti, spola i rase. Ali postoje i čimbenici koje možete kontrolirati,… više »

SAVJETI

Pogreška koju svi radimo na vrućinama

objavljeno prije 12 dana i 14 sati

Vrućine nisu jednostavne za podnijeti, čak ni mladima, a o starijima da i ne govorimo, stoga ne čudi da se svi pokušavaju rashladiti kako znaju i umiju, radeći u najvećem broju… više »

skrolaj na vrh