Lifestyle
O, DA...

Pravilnim vježbanjem utegnite grudi

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Za lijepe i čvrste grudi važna je briga i njega kroz cijeli život. A najviše brige i njega im je potrebno za vrijeme trudnoće i klimakterija, kada im se događaju najveće promjene.… više »

SAVJETI

Prirodna maska za lice je rješenje

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Ako vam je koža lica umorna, dehidrirana, oštećena suncem, puna akni ili bora, ili ako želite zadržati lijepu i mladenačku kožu, njegujte lice na prirodan način. Vaše lice biti… više »

SAVJETI :)

7 savjeta kako početi skidati kile

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Mršavljenje je, barem većini ljudi, teška tlaka - kile se teško skidaju, a lako dobivaju. Naravno, svatko od nas zna jednu osobu koja može jesti sve i nema problema s… više »

SAVJETI :)

Fali vam energije? Evo što trebate jesti

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Energija vam ponekad pada (zapravo, većini nas uvijek pada u nekom trenutku), a to je obično tijekom popodneva, taman kad bi trebali završiti neki posao i krenuti kući. No, ne ide vam… više »

ZNATE LI?

Koliko možete/smijete popiti kave dnevno?

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Bilo da se radi o konzumaciji kave ili energetskih pića, postoje brojna oprečna i suprotna stajališta. Mnogi ne mogu ni zamisliti kako bi preživjeli dan bez ukusnog okrepljujućeg… više »

MLJAC :)

Kewood radionce finih stvari

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Stigla je jesen, a to znači samo jedno - vrijeme je za umatanje u omiljenu dekicu i poslijepodnevni ritual uživanja u najdražem toplom napitku i kolačićima, sve dok je vani tmurno i hladno… više »

IDEMO ;)

Najbolji je jutarnji trening

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Jutarnja vježba je, osim za mršavljenje, dobra i za izlučivanje hormona sreće, koji je odgovoran za ugodan početak dana. Jutarnjom tjelovježbom ćete u ranim jutarnjim satima biti dobro… više »

HE HE

Zašto muškarcima treba voće i povrće?

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Muškarac i voće i povrće obično ne idu zajedno, barem ne ako niste vegetarijanac ili vegan - "frajeri" misle da uz meso idu ćevaši kao povrće, a najbliže što tome mogu… više »

AHA!

Vrijeme je za šetnju šumom

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Šuma je najveći dar koji je čovjek mogao dobiti jer boravak u prirodi blagotvorno utječe na zdravlje, a najpozitivniji utjecaj postiže se boravkom i šetnjom šumom.… više »

NESICA

Pijete li nesicu ili samo tursku?

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Kad imamo vremena, obično ćemo skuhati tursku kavu, no u brzini će se smiješati instant kava, popularna nesica (iako ne mora biti prava nesica, naravno...) Megan Meyer, direktorica… više »

ZAPAMTITE!

Manje soli - više zdravlja

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Nema hrane bez soli - ako je zaboravimo staviti, sve nam ima neki bljutavi okus, pa je dodajemo... a zapravo je već ima unutra u raznoraznoj hrani koja je gotovo ili barem skoro gotova.… više »

STVARNO?

Savjet koji naizgled nema veze s mršavljenjem

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Svi želimo biti mršavi i lijepi, no prilično često zaboravimo jednu izuzetno važnu stvar koja, naizgled, nema veza s mršavavljenjem - držanje tijela. No, bivši trener… više »

MMMM

Najbolji zdravi čajevi

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Čajevi su velikom broju ljudi vrijeme za uživanje i mir, a osim toga su poznati po tome da blagotvorno utječu na zdravlje, ublažavaju stres i podižu energiju kad ste umorni. No, kako odabrati… više »

MLJAC

Zašto bi stvano trebali redovno jesti ribu

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Ribe su izuzetno zdrava hrana, pa je šteta što većina Hrvata ne jede ribe u većim količinama. Naime, osim što su pune bjelančevina, vitamina i minerala, također imaju… više »

ISPROBAJTE IH

5 supernamirnica za borbu protiv stresa i tjeskobe

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Uobičajene količine stresa s kojima se svakodnevno borimo još su više zbog pandemije i zaključavanja, tako da tako velike količine stresa i tjeskobe mogu direktno utjecati na… više »

skrolaj na vrh