Lifestyle
SAVJETI

Namirnice pune proteina za zdravo mršavljenje

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Uravnotežena prehrana je jako bitna ako želimo ostati zdravi. Jedenje namirnica koje su bogate bjelančevinamamože nam pomoći u mršavljenju jer se, zbog osjećaja sitosti,… više »

ZANIMLJIVO

Sindrom kroničnog umora povezan je s imunitetom?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Stalno ste umorni? Imate dojam da se budite umorniji nego što ste bili prije spavanja, a tijekom dana osjećate se kao da vas je pregazio autobus? Najvjerojatnije imate sindrom… više »

bu?enje nesanica
KASNIJE :)

Kada bi trebala počinjati škola?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Većina školaraca spava dulje ako im jutarnja nastava počinje kasnije, to je logično, no manje je poznato da dulji san ima pozitivan učinak na njihovo zdravlje, sreću i ocjene. U… više »

ZAPAMTITE!

Trebamo li vježbati kad smo prehlađeni?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Prehlada nas može prilično zeznuti ako se pojavi u pogrešno vrijeme - nije baš najuputnije ići na poslovne sastanke i slična mjesta puno nosa koji curi kao pokvarena pipa, a… više »

MA DA?

Tko rano rani, stvarno dvije sreće grabi

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Rano buđenje mnogima pada izuzetno teško, a s druge strane svi znamo barem jednu osobu koja se redovito budi u zoru i cijeli dan je vesela i raspoložena... pa se pitamo i kako i… više »

PRIPAZITE :)

Koliko se prosječno udebljamo preko blagdana?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Blagdani su doba uživanja, ako ni u čemu drugome, onda u hrani - dobro je poznato da ćemo se odreći svega prije od blagdanskih delicija, ma koliko one nezdrave bile. Jednako tako, znamo da je… više »

ZNATE LI?

Zašto se cijepimo protiv sezonske gripe?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Sezonska gripa neizbježna je posljedica dana s niskim temperaturama. Samo prošle sezone zabilježeno je gotovo 65 tisuća oboljelih od gripe. Kako je cijepljenje protiv ove zarazne… više »

SAVJETI

Zimski uvjeti na cesti - pravila i savjeti

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Pravilnikom o tehničkim uvjetima vozila u prometu na cesti („NN" br. 85/16.) propisano je sljedeće: - Pod zimskom opremom motornih vozila kategorije M i N čija najveća dopuštena… više »

SAVJETI

Maslinovim uljem do zdrave i sjajne kose

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Maslinovo ulje koristi se od pamtivijeka ne samo kao izuzetno zdrava hrana, već i kao jedan od glavnih saveznika u očuvanju ljepote. Zahvaljujući svojim prirodnim njegujućim i ljekovitim… više »

BRRR

Namirnice koje će nas ugrijati zimi

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Zimske hladnoće obično odbijamo toplom odjećom, no znate li da pomoću određenih namirnica možete povećati temperaturu tijela, poboljšati vlastiti imunitet, mentalne sposobnosti,… više »

SAVJETI

Tri novogodišnje odluke za svaku ženu

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Prosinac predstavlja onaj dio godine kada se sve oko nas šareni i sjaji kako bismo u pozitivnom duhu ispratili godinu za nama i optimistično dočekali novu. Blagdansku atmosferu ovih… više »

ISPROBAJTE :)

5 vježbi za brzi trening

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Kratki i eksplozivni trening upravo je ono što vam treba - možete ga bez problema sigurno ugurati u svoj raspored bez obzira u kakvoj gužvi bili. Da unaprijed odbijemo sve moguće… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
STVARNO?

Nemojte potiskivati ljutnju, dobra je za vas!

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Izbjegavate li i vi negativne emocije, kakav je sada trend? Pravite se da ste dobre volje, iako niste, nadajući se da ćete to postati? E, griješite! Stručnjaci… više »

ZNATE LI?

Zašto treba jesti ugljikohidrate?

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Dijete koje se baziraju na izbacivanju ugljikohidrata pravi su hit, a ugljikohidrati glavni neprijatelj naše linije i zdravlja, no je li to stvarno tako? Ako poslušamo… više »

HE HE

Bourbon sirup za kašalj za odrasle

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Muči vas kašalj? Ako ste se pripremali na neku od inačica špinanog šećera i sličnih neukusnih varijanti koje bi vas trebale oporaviti, zaboravite - evo pravog recepta za… više »

skrolaj na vrh