Lifestyle
STRUJA

Vespa Elettrica - legenda na struju

objavljeno prije 26 dana i 17 sati

Vespa Elettrica je klasična legendarna Vespa koja je prešla na čistu struju, a o njoj smo pisali krajem prošlog ljeta kao novi model u ponudi Piaggio skutera i čemu možete… više »

VESELJE

Spontanost je bolja od organiziranosti?

objavljeno prije 26 dana i 17 sati

Organizirane osobe ponose se time što uvijek znaju što trebaju napraviti i kada, pa kad im dan ide kao po špagici ponekad s visoka gledaju na "kampanjce" koji spontano… više »

SAVJETI

Najjednostavniji recept za mršavljenje

objavljeno prije 26 dana i 19 sati

Gubitak kilograma posljedica je dobre volje i želje, no jednako tako i prave strategije, tvrdi liječnik John Morton, stručnjak za mršavljenje i i kirurg na Sveučilišu Stanford… više »

STVARNO?

Bojite li se biti sretni?

objavljeno prije 27 dana i 10 sati

Sreću zazivamo gotovo svakog dana, no znate li da se neki ljudi boje sreće? Da, postoji i takva fobija, vjerovli ili ne, a zove se čerofobija. Izraz je izveden iz grčke rijeli "chairo",… više »

SAZNAJEMO

Otkrijte zašto u ovom dizajnerskom uredu svi vole ponedjeljak

objavljeno prije 27 dana i 11 sati

Ponekad se teško vratiti u radnu rutinu nakon vikenda, no ovom zagrebačkom uredu ni ponedjeljak nije problem. Riječ je o uredu velike međunarodne softverske tvrtke, u kojem se već na… više »

EH, DA...

Zašto ne možemo skinuti salo s trbuha?

objavljeno prije 27 dana i 13 sati

Salo na trbuhu nije samo estetski, već primarno zdravstveni problem, no ako ga jednostavno ne možete skinuti, znajte da za početak morate biti zdravi. Naime, s obzirom na to da se masna tkiva… više »

MLJAC

Smoothie za zdravu probavu

objavljeno prije 27 dana i 15 sati

Smoothie za dobru probavu i zdrava crijeva napravljen je za jednu hollywoodsku zvijezdu, no bez obzira na to, bit će učinkovit svima. Istina, sastojci nisu toliko jednostavni koliko bismo… više »

PROVJERITE

5 znakova da vam je pao imunitet

objavljeno prije 27 dana i 17 sati

Stres, manjak sna i bolesti slabe imunitet. Glavni pokazatelj stanja imunosnog sustava je koliko često ste bolesni i koliko vam treba da ozdravite.  Ako ulovite baš svaki virus… više »

SAVJETI

Boje će vam popraviti raspoloženje

objavljeno prije 27 dana i 19 sati

Zamislite da svaki dan dođete na posao i čim uđete u ured osjećate se bolje, poletnije i sretnije? Iako će većini ovo zvučati kao znanstvena fantastika, stručnjaci tvrde da je to itekako… više »

Zbunjenost, razmišljanje
SAVJETI

5 koraka za rješavanje loših navika

objavljeno prije 28 dana i 13 sati

Kao što smo usvojili svoje loše navike stalno ih ponavljajući, jednako tako možemo uvježbati i način da ih se riješimo, smatraju znanstvenici sa Sveučilišta… više »

NOVOSTI

Ambiciozni planovi Volkswagena s E-automobilima

objavljeno prije 28 dana i 13 sati

Čovjeka mora iznenaditi kad neki menadžer Volkswagena izjavi nešto poput ovoga: "Globalno zatopljenje je u punom tijeku i VW je dio problema." A upravo to je izjavio Ralf Pfitzner,… više »

Foto: Pexels
SAVJETI

Ricinusovim uljem protiv ispadanja kose

objavljeno prije 28 dana i 19 sati

Ako ste i vi među onima koji su uništili i trajno prorijedili obrve pretjeranim čupanjem, prorijedili trepavice šminkanjem i neredovitim skidanjem maskare te ako vam se kosa… više »

HE HE

Najbolji lijek za stres je - maženje s kućnim ljubimcima

objavljeno prije 29 dana i 10 sati

Stres je samo jedna od boleština modernog doba na koje medicina nema adekvatan odgovor - ma kakve vi pilulice uzimali, on će se gomilati u vama i uzrokovati ili eksplozije emocija ili… više »

STVARNO?

Pretilost je opasnija za muškarce

objavljeno prije 29 dana i 13 sati

Pretilost je postala prava pošast koja hara svijetom - a onaj dio svijeta gdje je nema je pothranjen, pokazuju sva relevantna istraživanja. Iako je u našim krajevima jednostavno… više »

SAVJETI

Kako spriječiti magljenje vjetrobrana

objavljeno prije 29 dana i 13 sati

Dosta velik broj vlasnika automobila, osobito onih starijih godišta, žale se kako im se neprestano magle stakla u unutrašnjosti kabine. Pri tom ni velik broj sredstva za… više »

skrolaj na vrh