Lifestyle
EH, DA...

Kako sami sebe činimo nesretnima

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Većina nas ima jednu vrlo lošu naviku - nesvjesno radimo stvari koje nam smanjuju osjećaj radosti. Bez ikakve namjere, oni konstatno ponavljaju postupke koji u njima bude… više »

MLJAC

5 prijedloga za zdrav voćni doručak

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Doručak je najvažniji obrok u danu, pa bi trebao biti i najzdraviji, a kako je voće oduvijek jedna od najzdravijih alternativa za ukusan i hranjiv doručak, trebalo bi ga obavezno uvrstiti u… više »

ZNATE LI?

Kad smijemo jesti što želimo?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Dijeta gotovo po definiciji podrazumijeva odricanje od neke vrste hrane, na prvom mjestu kaloričnih ugljikohidrata i masnoća koji najviše debljaju. Ipak, za one kojima to jednostaavno… više »

HEH...

Jeste li hipohondar?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Stalno tražite pomoć liječnika i konzultirate se oko baš svake boljke? Pogađate, radi se o hipohondriji - poremećaju kod kojeg je osoba potpuno zaokupljena strahom od teške i… više »

ZAPAMTITE!

Znakovi da ste negativna osoba

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Svatko od nas ponekad se ustane na pogrešnu nogu i cijeli dan je raspoloženje na nuli... a nije neki problem ni kad se to ponovi sutradan, pogotovo ako ste u prilično stresnom… više »

ZNATE LI?

5 razloga da prestanete gristi nokte

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Grickanje nokata loša je navika, a uz povećane količine stresa i tjeskobe ova praksa može postati sve intenzivnija Međutim, to nije tako bezopasno kako se možda čini. Osim… više »

SAVJETI :)

Skinite višak oko trbuha na jednostavan način

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Salo nakupljeno na području trbuha nije samo estetski problem, već može povećati rizik za razvoj mnogih ozbiljnih bolesti. Istraživanja koja se u Americi redovito provode pokazuju… više »

TRENDOVI

Što ćemo jesti za 10 godina i kako će na taj odabir utjecati tehnologija?

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Dr. Morgaine Gaye futurologinja je koja se specijalizirala na temu prehrane. Dr. Gaye istražuje nadolazeće promjene u konzumaciji namirnica i predviđa što ćemo jesti za 5 do 10 godina.… više »

ZNATE LI?

5 stvari koje štete vašem tijelu

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Nezdrave navike nisu uvijek one jako očite, pa ako mislite da znate što sve šteti vašem tijelu, vjerojatno se varate. Iznenadili biste se kad bismo vam rekli da mnoge te… više »

MLJAC

Doručak koji skida kilograme i daje ljepotu

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Vitka linija za plažu je i dalje moguća ukoliko imate tek onih par tvrdoglavih kilograma viška, a godišnji počinje za desetak dana... samo trebate paziti što doručkujete.… više »

DA?

Što nam treba uz kremu za sunčanje?

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Krema za sunčanje najomiljenija je zaštita u ljetnim mjesecima, no istraživanje je pokazalo da to niti izbliza nije dovoljno - oni koji su koristili samo kremu za… više »

SAVJETI :)

Biljke koje morate imati u svom domu

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Biljke u domu treba pozorno birati kako bi napravile sve što želimo od njih, a kako je vlaga jedan od većih problema, evo četiri biljke koje će nam pomoći u sprječavanju dodatnog… više »

Foto: Pexels
OBITELJ

Redoslijed rođenja važan je za odrastanje

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Redoslijed rođenja igra vrlo važnu ulogu u razvoju djece jer se iz perspektive i pozicije u kojoj jesu razvijaju njihove emocije, a redoslijed određuje i kako se obitelj odnosi prema… više »

SAVJETI :)

Hrana koja čuva kožu

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Koža je najbolji pokazatelj načina života i zdravstvenog stanja. Na tenu se mogu primijetiti prvi znakovi zdravstvenih problema, ali i nekvalitetnog izbora hrane. Međutim, za svako… više »

HE HE

Kako natjerati mozak da ne voli nezdravu hranu?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Možemo li ikako utjecati na svoj mozak kako ne bi želio nezdravu hranu? Nedavno istraživanje pokazalo je da je to itekako moguće. Hamburger, pizza, prženi krumpirići, torte, kolači... Rastu… više »

skrolaj na vrh