Lifestyle
ZANIMLJIVO :)

BMI vam ne govori ništa važno

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

BMI iliti sveprisutni indeks tjelesne mase većina ljudi uzima zdravo za gotovo - ako ste po tome u kategoriji normalnog, sve je u redu... ali, zapravo nije. BMI se utvrđuje na temelju visine… više »

AHA!

5 savjeta za rješavanje stresa

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Stres ne samo da štetno utječe vaše mentalno i emocionalno zdravlje, nego je izravno povezan s vašim srcem i raznim bolovima u leđima i glavi. Niste niti svjesni… više »

ZAPAMTITE!

Sjemenke lana prava su riznica zdravlja

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Sjemenke lana obično jedemo na kruhu, nekom od onih "bio" i "domaćih" koje viđamo u trgovinama, no bilo bi nam pametnije malo više koristiti ovu prirodnu riznicu zdravlja. Naime, one… više »

MA DA?

Novac vas može ubiti - doslovno

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Posao je važan ne samo za ukupnu kvalitetu života, već je jedan od ključnih elemenata zdravlja, pokazala su posljednja istraživanja. Preciznije, moglo bi se reći da materijalizam… više »

ZAPAMTITE!

Kako se peru zimski kaputi?

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Čišćenje zimskog kaputa nije samo pitanje dobre higijene, već ćete mu tako i produžiti "rok trajanja". Briga za zimske kapute će povećati njihovu dugovječnost u… više »

ISPROBAJTE :)

5 vježbi za savršene trbušnjake

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Vježbanje nam je uvijek muka, no rado bismo vidjeli svoje tijelo isklesano i u vrhunskoj formi. No, to ipak ne ide tek tako - potrebno je proliti određenu količinu znoja i posvetiti vremena… više »

PITANJE

Umjetni zaslađivači - da ili ne?

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Analizu mnogobrojnih istraživanja na tu temu naručila je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) kako bi sastavila smjernice za upotrebu umjetnih zaslađivača, poput stevije i… više »

MYTHBUSTERS

5 mitova o mršavljenju

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Mitova o mršavljenju ima gotovo jednako kao i savjeta za skidanje viška kilograma, pa nije nemoguće da se jednostavno izgubite u njima i vlastitim pogreškama stojite na… više »

UČINKOVITO!

Kako spriječiti prehladu i gripu?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Vježbanje može pomoći da izgubimo težinu, smanjimo stres i poboljšamo zdravlje našeg srca. Ali također može imati još jednu skrivenu… više »

SAVJETI

Oslobodite se loših navika u 5 koraka

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Navike nisu loša stvar jer pomažu mozgu da stvori sigurnu rutinu. No, neke od njih su štetne, primjerice u slučajevima kada zbog tuge posežemo za hranom ili za cigaretom zbog… više »

EH, DA...

Zašto se kava pije nakon doručka?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Jutarnja kava mnogima je ključan trenutak nakon buđenja - tvrde da bez nje ne mogu niti oči otvoriti, a kamoli nešto smisleno raditi tijekom dana. No, uz to ide i problem - većina… više »

Trebali bi raditi puno manje... jer ćete biti jednako učinkoviti

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Radno vrijeme je nezgodna stvar - na papiru je jedno, u praksi drugo (naravno, dulje), a na žiro računu najčešće ono prvo... ako i toliko. No, ima li uopće svrhe ostajati desetak sati… više »

BRAVO

Znakovi da ste uspjeli u životu

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Uspjeh je relativna stvar, a ovisi o tome kako gledate na svijet - svi smo mi često zauzeti svakodnevnim aktivnostima zbog čega zaboravimo zastati na tren i uživati u malim… više »

HE HE

Mamurluk ne prestaje? Evo što radite pogrešno

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Mamurluk, je najgori dio dobrog izlaska... fino ste se zabavili, popilo se koju previše i to vam tada nije toliko smetalo, ali ujutro... majko mila! Mamurluk obično traje nekoliko sati… više »

SAVJETI

5 dodataka za vodu koji jačaju zdravlje

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Čaša vode, one najobičnije iz slavine, najbolji je prijatelj vašeg organizma, a ona može postati još blagotvornija dodate li joj začine ljekovitih svojstava navedene u… više »

skrolaj na vrh