Lifestyle
SAJMOVI

Abeceda ljepote: najpoznatiji svjetski brendovi dolaze u Zagreb

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Apsolutni hit u beauty tretmanima, danski brend DermaOxy, premium francuska kozmetika GERnetic, kozmetologija svjetskog glasa MCCM Medical Cosmetics, maderoterapija - noviji tretman u borbi… više »

MA DA?

Jezik je ipak - očinski?

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Materinski jezik jedan je od pojmova koje uzimamo zdravo za gotovo - znači da djeca usvajaju govor od majke i to je tako... osim ako nije! Naime, stručnjaci predvođeni Meghan Zang na… više »

MA DA?

Superjunaci nisu dobri za djecu?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Superjunaci bi trebali davati pozitivne lekcije kako dobro pobjeđuje zlo... no, je li to baš tako? Izgleda da nije, tvrdi novo istraživanje koje pokazuje da takvi filmovi zapravo… više »

COOL :)

Kako boje odjeće utječu na zdravlje?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Boje izazivaju nekontroliranu reakciju u vašoj podsvijesti, no ne i samo to  - utječu i na ekspanziju, nadahnuće i produktivnost! S obzirom da boje imaju ogroman utjecaj na… više »

SAVJETI

Kako do ravnog trbuha?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Ravan i čvrst trbuh pokazatelj je zdravlja, a i nije loš adut za privlačenje osoba koje vam se sviđaju. Naime, osim estetike, ravan trbuh ukazuje na čvrste mišiće koji će pomoći… više »

SAVJETI

Jesensko voće koje topi masne naslage

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Voće je najbolji način za topljenje viška kilograma - zamijenite obrok njime i problema s kilogramima nema. Kako je najbolje jesti sezonsko, donosimo pretežno takvo, no kako i tropsko… više »

SAZNAJEMO

Novi piling za tijelo s potpisom Olivala

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Redoviti piling osnova je njege kože lica i tijela. To je postupak kojim uklanjamo odumrle rožnate stanice kože pa je nakon njega koža glatka i spremna za daljnje tretiranje. Uklanjanjem… više »

ZABORAVITE IH!

Koliko su stvarno štetna energetska pića

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Energetska pića i dalje su izuzetno popularna, čak i kod mlađih tinejdžera unatoč svim istraživanjima koja su ustanovila da imaju štetan utjecaj na zdravlje. No, ako spadate u one koji… više »

ZABAVNO

Brzi test inteligencije od samo 5 pitanja

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Test inteligencije ne mora nužno biti težak i zahtjevan, dovoljno je da vam malo prodrma vijuge i da nakon njega sami zaključite koliko ste stvarno pametni. Ukratko, na sljedećih pet pitanja… više »

COOL

Legićima protiv anksioznosti i depresije

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Roditelji su pod stresom čak šest puta dnevno zahvaljujući zahtjevima njihove male djece. To i nije toliko iznenađujuća statistika, no znanstveni dokazi također… više »

POKRENITE SE!

5 razloga za jesensko vježbanje

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Jesen je stigla, dani su sve kraći (a i hladniji), pa većina ljudi automatski počinje sve manje izlaziti iz kuće - što je potpuno pogrešno, ako pitamo stručnjake. Naime, u… više »

sijeda kosa
EH, DA...

5 načina za sprječavanje preuranjenih sijedih

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Sijeda kosa oduvijek je znak da smo počeli starjeti, no samo u slučaju da se počne pojavljivati nakon četrdesete, tvrde stručnjaci naglašavajući da prerane sijede mogu… više »

COOL

Kava, čokolada i vino s jednim dodatkom postaju - superhrana

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Čokolada je odlična za zdravlje, jednako kao i crno vino i kava... ako govorimo o kavi bez šećera, crnoj čokoladi i pravom, domaćem vinu koje nije neki čudni delanec. Zajedničko im je… više »

EH, DA... :)

Jesu li istinski skupe kreme učinkovitije od jeftinijih?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Futurolozi upozoravaju - budućnost beauty industrije bit će u personalizaciji proizvoda te će svaki kupac imati svoju vlastitu liniju kozmetičkih sadržaja kojima će njegovati svoje lice i… više »

Foto: Pexels
ISPROBAJTE :)

Dijeta 5/2 možda je baš za vas

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Dijeta je riječ koja će vrlo skoro zavladati tražilicama, što zbog onih koji se žele pripremiti za blagdanske prepune stolove i dočekati ih tanji, što zbog onih koji se već… više »

skrolaj na vrh