Lifestyle
COOL

Ispeglajte bore na prirodan način

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Bore i starenje idu ruku pod ruku... ili možda ipak ne? Godinama nije baš moguće pobjeći, no bore su druga priča - tu je botoks, estetska kirurgija, skupe kreme od bogtepitaj čega... A… više »

ZNATE LI?

5 načina kako vam kolagen pomaže

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Kolagen nije samo sastojak kojim vas privlače da kupite raznorazne proizvode za ljepotu - to je protein koji se nalazi u vezivnom tkivu i kostima. Kako se radio o jednom od najvažnijih… više »

BRRR

Kako se riješiti straha od javnog nastupa

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Javni nastup nekima je kao popiti čašu vode, nekima se javlja lagana nelagoda, dok ima i onih kojima sama pomisao na to izaziva navalu anksioznosti. Ovdje se čak ne radi o tome da… više »

MMMM

Dobar razlog za jutarnju kavu

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Jutarnja kava većini je ljudi obavezan ritual, iako znamo da je nije dobro piti na prazan želudac, a i nema nekog velikog učinka prvih sat vremena nakon buđenja što se tiče davanja… više »

MRCINE

Brabham BT62 hypercar

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Brabham BT62 hypercar predstavljen je javnosti u Londonu što je znak povratka jednog od najslavnijieg imena u povijesti automobilskog sporta, a i ovaj put je fokusiran na stazu. Odmah… više »

MLJAC

Zašto nam trebaju proteini?

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Koja je uopće funkcija proteina? Sama riječ potječe od grčke riječi „protos" što znači prvi element. Oni su osnova mišića, kože, kose, noktiju, mozga, krvi, odnosno… više »

EH, DA... :)

Zašto nam je na moru toliko lijepo?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

More sanjamo cijele godine - zašto? Zato što podsvjesno znamo da će nam biti dobro i da ćemo, barem na kratko, uživati. No, ne samo zato što tada nećemo raditi, već zato… više »

MA DA?

5 minuta vježbanja dnevno je - sjajno!

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Vježbanje je stalna tema koja zanima sve koji imaju dovoljno svijesti da se brinu o sebi i trude se živjeti zadravo, no ostaje jedno vječno pitanje - koliko treba vježbati da bi to imalo… više »

7 KORAKA

Stres - kako ga otjerati od sebe

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Stres nas ubija na mali milijun različitih načina, zato ga i zovemo tihim ubojicom - negativni utjecaji na naše psihofizičko zdravlje su toliko različiti da ponekad možemo pomisliti da… više »

ZNATE LI?

Zašto treba jesti za stolom

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Obrok je ozbiljna stvar, ma koliko vi mislili da možda i nije baš svaki - treba sjesti za stol, staviti hranu na tanjur i mirno i polako je pojesti... zašto, pitate se? E, pa… više »

STRUJA

Sisak domaćin izložbe električnih i hibridnih automobila

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Sisak je u znaku solarnih i električnih automobila, najveće manifestacije te vrste u regiji koja je u petak počela otvaranjem izložbe električnih i hibridnih automobila u gradskoj… više »

MMMM

Lavanda - čudesni lijek s polja

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Lavanda je biljka koja oduvijek fascinira svojim izgledom i mirisom - vidjeti polje lavande u punom cvatu predivna je slika, a očaravajući miris čest je saveznik mirisnih šampona za… više »

DOBRO JE ZNATI

Trebamo li jesti prije ili nakon vježbanja?

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Postoje brojne polemike oko toga je li pametnije jesti prije ili nakon vježbanja. Važno je jesti prije vježbanja kako bismo se pripremili na fizičku aktivnost, pogotovo ako se bavimo… više »

ZNATE LI?

Celulit - ključan sastojak za uklanjanje narančine kore

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Celulit je jedan od najvećih neprijatelja ljepote, jer narančinu koru nitko ne voli niti imati, a niti vidjeti. Možda niste opsjednuti teretanom i nemate mišićavo tijelo, ali vam… više »

SJAJNO!

Wow efekt uz NIVEA Fresh Revive suhe šampone

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Ubrzani tempo života i brojne obaveze najveći su neprijatelj čiste, mirisne i njegovane kose. Iako se većina žena uz svježe opranu i stiliziranu kosu osjeća lijepo i samouvjereno, užurbana… više »

skrolaj na vrh
= { id: "a2f08c266", // ENGAGEMENT ZONE format: "0x0" };