Lifestyle
WOW!

Koliko je stvarno važna zdrava prehrana?

objavljeno prije 17 dana

Nezdrava prehrana uzrokuje oko 11 mlijuna smrti godišnje, pokazala je studija objavljena u časopisu The Lancet u kojoj su znanstvenici analizirali prehrambene navike ljudi u… više »

ISPROBAJTE :)

Sreća na prirodan način

objavljeno prije 17 dana i 3 sata

Serotonin, hormon sreće u mozgu koji je povezan s boljim raspoloženjem i generalno većim zadovoljstvom nije samo rješenje za monotoniju. Naime, serotonin ima dodatne beneficije za… više »

SAVJETI

Problemi s kožom rješavaju se - prehranom

objavljeno prije 17 dana i 7 sati

Koža je najbolji pokazatelj načina života i zdravstvenog stanja. Na tenu se mogu primijetiti prvi znakovi zdravstvenih problema, ali i nekvalitetnog izbora hrane. Međutim, za svako… više »

ISPROBAJTE :)

Recept za mršavljenje - doručak kasnije, večera ranije

objavljeno prije 17 dana i 9 sati

Doručak se obično proglašava najvažnijim obrokom u danu i preporučuje se jesti prije nego što krenete na posao, no cijela priča lagano pada u vodu kad se pogledaju rezultati… više »

depresija ljubav problemi mu
ZAPAMTITE!

Kako prepoznati depresiju kod tinejdžera?

objavljeno prije 18 dana

Depresija je ozbiljan zdravstveni problem koji se najčešće javlja tinejdžerskoj dobi, odnosno za vrijeme puberteta kada dolazi do fizičkih i psihičkih promjena kod mladih.… više »

EH, DA... :)

Sličnosti i razlike njege muškaraca i žena

objavljeno prije 18 dana i 3 sata

Unatoč činjenici da je industrija ljepote jedna od najstarijih kada je poduzetništvo u pitanju, dugo se vjerovalo kako je to isključivo područje plasmana proizvoda vezano uz žene, te… više »

JEL' VAS 'ZELA?

Halucinacije - o čemu se tu zapravo radi?

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Halucinacije se najčešće povezuju s nekim mentalnim problemima ili drogom, no zapravo to baš i nije cijela istina... jer neka neurološka stanja koja nisu bolesti mogu… više »

EH, DA... :)

Loše navike zbog kojih nemate love

objavljeno prije 18 dana i 7 sati

Nedostatak novaca čini nas nesretnim, a kad se to pretvori u trajno stanje počinje nam ugrožavati život, pokazao je cijeli niz istraživanja. No, izgleda da smo si za takvu situaciju ipak… više »

ODLIČNO

Orasi su prava riznica zdravlja

objavljeno prije 18 dana i 9 sati

Orasi imaju najveći udio omega-3 masnih kiselina i polifenola, nutrijenata s jakim antiupalnim svojstvima od svih orašastih plodova, što ih čini izuzetno zdravima. Od ranije je… više »

IDEMO!

Hodajte sat vremena tjedno i promijenite život na bolje

objavljeno prije 19 dana

Hodanje je blagotvorno za cijeli organizam i zdravlje, a koliko, to zapravo do sada nismo niti znali - studija provedena na Sveučilištu Northwestern i objavljena u… više »

EH, DA... :)

Zdrava hrana koja deblja

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Zdrava hrana ponekad nas ponese, priznajte - znate da je zdravo i da to trebate konzumirati, pa onda prilično nekritički natrpate tanjur i navalite kao da nema sutra... što će, u… više »

SAVJETI

Post je sjajan, no ipak ne baš svima

objavljeno prije 19 dana i 7 sati

Povremeni post donosi brojne pozitivne učinke na naše psihičko i fizičko zdravlje, a kako smo već u razdoblju korizme - periodu odricanja i posta, nije loše provjeriti kroz koje… više »

SAVJETI

5 vrsta namirnica za prevenciju dijabetesa

objavljeno prije 19 dana i 9 sati

Zdrava prehrana igra veliku ulogu u prevenciji dijabetesa tipa 2, potvrdila je studija čiji su rezultati objavljeni u časopisu Nutrients. Poznato je da treba rafiniranu rižu zamijeniti… više »

SAVJETI

Što će vam sigurno donijeti ugodniju starost?

objavljeno prije 20 dana i 5 sati

Starenje je neizbježan dio života od kojeg mnogi zaziru, no ono ne mora nužno biti bolno. Uz jednu malu naviku možemo značajno poboljšati kvalitetu života u starijoj dobi.… više »

SAVJETI

Kako se čuva voće i povrće

objavljeno prije 20 dana i 7 sati

Najbolji savjet o tome kako se hrana ispravno čuva svježom nekoć se prenosio s koljena na koljeno. Današnja generacija, odrasla na grickalicama, kao da je zaboravila kako upiti tako… više »

skrolaj na vrh