Lifestyle
CIAO, BELLA

Jeste li spremni na putovanje kroz vrijeme sa šalicom kave u ruci?

objavljeno prije 22 dana i 22 sata

Kada je u pitanju hrana, ponekad poželimo eksperimentirati s novim začinima i receptima, dok već sutradan žudimo za ponovnim otkrivanjem autentičnih okusa koji nas vraćaju u prošlost.… više »

ČUVAJTE SE

Kako nastaje moždani udar?

objavljeno prije 23 dana

Moždani udar može imati i kobne posljedice, a dobar dio ljudi morat će se mučiti s raznoraznim tegobama cijeli život - pa kako onda zapravo nastaje? Srce kuca brzo i povremeno zastaje, puls… više »

JEDITE ZDRAVO!

Kako promijeniti prehranu da budete mentalno zdravi

objavljeno prije 23 dana i 20 sati

Jedete li zdravo? Naime, kvalitetna i raznolika prehrana ojačat će imunitet i učiniti nas fizički zdravijima, a pozitivno će djelovati i na naše raspoloženje. U knjizi How to Eat… više »

PRIPAZITE

Kako ubijate svoje srce?

objavljeno prije 23 dana i 22 sata

Ubojica broj jedan u Americi su srčane bolesti. Lako možete promijeniti svoje navike kako bi smanjili rizik od razvoja kardiovaskularnih bolesti. Ovo je pet stvari koje će vas sigurno dovesti… više »

depresija ljubav problemi mu
ISPRAVITE IH!

Pet vrlo loših navika

objavljeno prije 24 dana

Holistička potraga za zdravljem mogla bi nam dati jedan od najvažnijih odgovora. Stvari koje radimo svaki dan utječu na nas - na naše srce,težinu, mozak i imunološki sustav.… više »

PRIPAZITE

Znakovi da vam fali željeza

objavljeno prije 24 dana i 18 sati

Pripazite na ove signale koje vam tijelo šalje jer oni mogu ukazivati na to da vam fali željeza: Hladni dlanovi i stopala - tijelo tjera crvene krvne stranice prema najbitnijim… više »

MLJAC

Volite li kupus? Trebali bi...

objavljeno prije 24 dana i 20 sati

Kupus je, zahvaljujući svojoj hrskavoj teksturi, jedan od glavnih sastojaka mnogih ukusnih jela. Spada u istu obitelj povrća kao brokula, karfiol, prokulica ili kelj.  "Kupus je čudesno… više »

MLJAC

Slobodno navalite na ananas!

objavljeno prije 25 dana

Ananas je sjajan izvor vitamina C i nije bogat kalorijama. Zato i je odličan izvor vitamina i minerala, ali i vlakana koji doprinose sitosti i kontroli težine. Volite li ananas, možda će vas… više »

STVARNO?

Kava ipak ima nezgodne učinke?

objavljeno prije 25 dana i 15 sati

Kava nam je dnevni napitak izbora, definitivno - pijemo ga svaki dan, na svim mjestima i u bilo koje vrijeme... no, je to ipak malo previše? Istraživači su zaključili da što… više »

EH, DA... :)

Kako se riješiti valunga?

objavljeno prije 25 dana i 18 sati

Valunge muči gotovo svaku ženu koja je u menopauzi - noćni naleti vrućine su prava noćna mora i ne znaju kako ih se riješiti... no, izgleda da znanstvenici imaju kvaliteno… više »

ZANIMLJIVO :)

Što je zapravo placebo?

objavljeno prije 25 dana i 22 sata

Placebo efekt povremeno donosi neočekivane ishode ne znači da bi njegovu moć trebalo precjenjivati - niti pokušavati da mu nađemo mjesto u medicinskoj njezi pacijenata, upozoravaju… više »

Koliko imamo pravih Facebook prijatelja? / Pexels
HMM ;)

Otkrivamo li previše svoju intimu?

objavljeno prije 26 dana

Jedno pitanjce - gdje je granica stvarnosti, a gdje postaje virtualni svijet. Zašto smo skloni svoj privatni život ponuditi nepoznatim ljudima?  Javne osobe i diktiraju određen… više »

MOGLI BI...

Vježbate li popodne?

objavljeno prije 26 dana i 15 sati

Kad vam je draže vježbati? Ujutro ili popodne/navečer? I jedan i drugi način vježbanja je sjajan (zato što vježbate), no i jedni i drugi imaju dobar razlog za fizičke aktivnosti u… više »

STVARNO?

Kakvu sreću tražimo?

objavljeno prije 26 dana i 21 sat

Pogrešno je shvaćanje da glavni životni događaji diktiraju sreću i tugu i jako je rasprostranjeno. Sreća je sintetička - ili ju stvarate ili ne. Sretni ljudi imaju navike… više »

KATASTROFA?

Možemo li ostati bez krumpira?

objavljeno prije 27 dana i 17 sati

Krumpir, taj lako uzgojeni gomolj koji je gotovo glavna prehrana Europljana (iako je došao iz Južne Amerike) mogao bi postati glavi problem klimatskih promjena - naime, mogli bi ga… više »

skrolaj na vrh