Lifestyle
SAVJETI

Počnimo se zdravo hraniti

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Preferencije i stilovi života kao i apetiti potpuno razlikuju. No, kada ljudi žele početi s zdravim prehrambenim navikama, često si postavljaju nedostižne ili neodržive ciljeve. Dijetetičarka… više »

MLJAC

Održivost u svakom zalogaju

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Nestlé je predstavio prvu KitKat čokoladu napravljenu od kakaa dobivenog od obiteljskih poljoprivrednih domaćinstava na Obali Bjelokosti, uključenih u Nestlé Income Accelerator… više »

SAVJETI

5 navika koje mogu produljiti život

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Stručnjakinje su podijelile pet glavnih navika koje mogu pomoći da što dulje živimo. Zapravo su vrlo jednostavne za uvođenje u svakodnevicu. Izazovite svoj mozak - kako… više »

DORUČAK

Namirnice koje nisu za doručak... ni uopće, kad smo kod toga

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Doručak je glavni obrok dana, a tu obično napravimo takvu hrpu porešaka da nije ni čudo da gotovo svi imamo problema s debljinom. Dakle, ako slušamo neke dobre liječnike,… više »

Kosa, krevet, spavanje
SAVJETI

Što treba jesti za dobar san?

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

San i spavanje su izuzetno važne stvari, a mnogi ovdje imaju problema svaku večer... no, sve više dokaza pokazuje da opći obrasci prehrane mogu utjecati na kvalitetu sna. U SAD-u,… više »

SAVJETI

Misija: zdravo mršavljenje

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Dakle, blagdani su prošli, sljedeći cilj bi trebao biti - skinuti zarađeni višak kilograma. mati pravu hranu, pića i recepte na dohvat ruke. Zdravi izbori čine veliku razliku.… više »

PRIPAZITE

Hladno je, treba paziti na sebe!

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Kratki dani i hladne zimske temperature potiču mnoge da traže toplinu u zatvorenim prostorima, što dovodi do znatno veće fizičke neaktivnosti i povećanog rizika od srčanih bolesti.… više »

SAVJETI

Arganovo ulje - još jedna prirodna genijalna stvar

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Ulje argana poznato je i popularno pod nazivom ''marokansko ulje' koje se dobiva iz oraščića, plodova drveta argana. Sadrži zasićene i nezasićene masne kiseline (linolna, alfa… više »

SAVJETI

Kako treba drijemati?

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Mnogi od vas nakon ručka malo prilegnu, pogotovo vikendima - no, važno je da shvatite pravilnu tehniku ​​drijemanja jer ako to učinite pogrešno, mogli biste se osjećati umorno i… više »

SAVJETI

Što bi trebali pojesti prije jutarnjeg vježbanja?

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Jutarnja tjelovježba zahtijeva nevjerojatnu energiju, ali što trebamo pojesti da bismo je dobili? Ako želimo povećati svoju razinu energije tijekom vježbanja, važno je voditi računa o… više »

ZNATE LI?

Nije pravo vrijeme za prodaju automobila

objavljeno prije 6 mjeseci

Vrijeme prodaje automobila ovisi o nekoliko faktora kao što su vrsta vozila, lokacija i trenutačna situacija na tržištu. Međutim, odabir pravog doba godine također vam može… više »

ZANIMLJIVO

Kako riješiti podočnjake?

objavljeno prije 6 mjeseci

Podočnjaci mogu imati različite uzroke, uključujući nedostatak sna, genetiku i lošu prehranu. Neadekvatna prehrana može čak pogoršati probleme s podočnjacima. Međutim, promjena… više »

FORA

Filmovi godine kao omiljene kave

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Ako je i vama omiljeni dio godine sezona nagrada, vjerujemo kako ste već pogledali dobar dio filmova koji se natječe na velikim holivudskim dodjelama. Počelo je sa Zlatnim globusima, a veliko… više »

SAVJETI

Pića koja bi trebali izbjegavati

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Pića mogu biti prikriveni krivci za debljanje jer često sadrže prazne kalorije iz dodanih šećera i nemaju osjećaj sitosti koji dolazi od konzumiranja cjelovite hrane bogate hranjivim… više »

COOL

Hollywood Spectra - da budete ljepši

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Inovativan i snažan, Hollywood Spectra vodeći je svjetski laserski uređaj ultrakratkog pulsa 1064/532nm koji rješava brojne probleme kože. Po prvi put dostupan je u Hrvatskoj, i to… više »

skrolaj na vrh