« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana
COOL

Hollywood Spectra - da budete ljepši

U zagrebačkoj Poliklinici Mazalin prvi u Hrvatskoj možete isprobati brojne mogućnosti Hollywood Spectra uređaja, uključujući slavni Carbon Peel, odnosno Hollywood Facial tretman

Hollywood Spectra
Hollywood Spectra (Arhiva)
Više o

Hollywood Spectra

,

poliklinika Mazalin

Inovativan i snažan, Hollywood Spectra vodeći je svjetski laserski uređaj ultrakratkog pulsa 1064/532nm koji rješava brojne probleme kože. Po prvi put dostupan je u Hrvatskoj, i to ekskluzivno u zagrebačkoj Poliklinici Mazalin u suradnji sa sestrinskom firmom. Ovaj vrhunski uređaj postavlja novi standard u estetskoj medicini, nudeći klijentima bezbolno iskustvo i vrhunske rezultate.

Uređaj pomaže u tretiranju neželjenog pigmenta, liječenju melazme, revitalizaciji kože, aktivnih akni i mrljica od akni, opeklina od sunca, pa sve do uklanjanja višebojnih tetovaža, uz Hollywood Spectru svi su tretmani bezbolni, a isti dan nakon tretmana spremni ste za izlazak, bez potrebe za oporavkom.

Popularizirale su ga Angelina Jolie, Kim Kardashian i Jennifer Aniston jer zbog svoje nevjerojatne brzine i praktičnosti trenutno osvježava lice, pružajući mu blistav sjaj, a sada je po prvi puta dostupan i kod nas. Slavni Hollywood Facial, odnosno Carbon Peel tretman je za lice koji pomoću maske od aktivnog ugljena smanjuje vidljivost pora, pružajući prirodan sjaj te postiže ujednačen tonus. Holivudski piling predstavlja savršeno rješenje za kožu u svim prigodama te istovremeno potiče proizvodnju kolagena, doprinoseći pomlađivanju lica. Neovisno o tipu kože, Hollywood Spectra uz tim stručnjaka poliklinike pruža vrhunsku njegu, bezbolne tretmane i vrhunske rezultate.

Dolazak Hollywood Spectra uređaja nastavak je višegodišnje suradnje renomirane zagrebačke Poliklinike Mazalin te kompanije Lutronic, specijalizirane za estetsku medicinu i lasersku tehnologiju.

Ako želite biti jedni od prvih u Hrvatskoj koji će ekskluzivno isprobati ovaj impresivni uređaj i njegove rezultate, naručite se za svoj termin u Poliklinici Mazalin na mail: estetika@poliklinika-mazalin.hr

17.01.2024. 15:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh