Lifestyle nema prethodne stranice
SAVJETI

Zaspite jednostavnije uz 2 grickalice

objavljeno prije 10 sati i 33 minute

Svi koji imaju problema sa spavanjem mogu riješiti to na neki način - možda bi naši obroci prije spavanja mogli biti glavni krivci. Izbor hrane može imati značajan utjecaj na… više »

SAVJETI

Dva dodatka prehrani za bolji i brži metabolizam

objavljeno prije 13 sati i 32 minute

Dakle, prvo malo školice - učinkovit metabolizam odnosi se na sposobnost tijela da pretvara hranu i piće u energiju, osiguravajući optimalnu upotrebu hranjivih tvari i minimalno… više »

SAVJETI

Zašto vam ne treba slana hrana?

objavljeno prije 18 sati i 5 minuta

Upravo to je po prvi put dokazala recentna studija američkog Sveučilišta Tulane, objavljena u časopisu Mayo Clinic Proceedings, ispitujući povezanost dodatnog soljenja začinjene… više »

zdrav i osvežavajući ljetni obrok - salata
SAVJETI

Što se jede kad je vani vruće?

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Stoga se preporučuje konzumiranje hrane koja će vas hidrirati, osvježiti i nahraniti, ali istovremeno neće opteretiti vaš probavni sistem. Izbjegavati alkohol i kofein Posebnu pažnju… više »

SAVJETI

Jutarnji čaj za bolje zdravlje

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Biljni čajevi mnogim ljudima su kvalitetna i omiljena alternativa za kavu, a osim što su ukusni i imaju umirujući učinak na tijelo, čajevi su i vrlo zdravi. Mnogi čajevi pomažu s… više »

STVARNO?

Ubrzo ćemo živjeti 5 godina dulje

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Predviđa se da će se ukupni očekivani životni vijek ljudskog roda produljiti sa 73,6 godina 2022. godine na oko 78,1 godinu 2050., što je produljenje od 4,5 godine.… više »

SAVJETI

Tajna najsretnijih ljudi na svijetu

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Svi mi bi se trebali potruditi kako bi bili sretniji. To može uključivati zarađivanje više novca, traženje boljeg posla i slično. Međutim, istraživačica Stephanie Harrison, koja je… više »

SAVJETI

Opasnosti keto dijete

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Keto dijeta, poznata i kao ketogena dijeta, postala je iznimno popularna zbog svojih navodnih prednosti u mršavljenju i poboljšanju razine energije. Međutim, kao i svaka dijeta,… više »

SAVJETI

Kakav bi zdrav doručak trebao biti?

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

Doručak je najvažniji obrok dana, a kvalitetan doručak može pozitivno utjecati na vaše zdravlje, energiju i produktivnost tijekom cijelog dana. Raznolika i uravnotežena prehrana ujutro… više »

STVARNO?

Produljuje li nam se životni vijek?

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Kako se navodi u studiji koju su liječnici temeljili na 88 čimbenika rizika i s njima povezanim zdravstvenim ishodima za 204 zemlje od 1990. do 2021. godine, muškarcima će se on… više »

SAVJETI

Zašto je bolje raditi od kuće? Zbog zdravlja!

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Rad od kuće je i nakon korone ostao kao normalna pojava, što je zapravo dobro za sve one koji mogu tako raditi. "Radnici koji moraju biti prisutni na radnom mjestu dvostruko se… više »

ZANIMLJIVO

Kako očistiti organizam i ubrzati metabolizam

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Znate i sami da je dobro ponekad malo pročistiti organizam raznoraznim tekućinama, a baš ove dvije su odlične za to. Uz pomoć bogatih i hranjivih sastojaka poput voća, povrća, začina i… više »

SAVJETI

Tri suhe šljive dnevno za zdravlje

objavljeno prije 5 dana i 16 sati

Suhe šljive su, bez sumnje, najbolje sušeno voće. Za razliku od svježih šljiva, suhe šljive mogu se čuvati oko šest mjeseci. Kada se čuvaju u hladnjaku, u… više »

SAVJETI

Načini prehrane koji smajuju opasnost od karcinoma

objavljeno prije 6 dana i 13 sati

"Uz smanjenje kardiovaskularnih čimbenika rizika kao što su krvni tlak i kolesterol, ova analiza pronašla je "zaštitni učinak" za određene vrste raka, uključujući jetru,… više »

KAVICA

Najzdravija kava na svijetu je...

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

Znate li zašto stručnjaci često pomažu ljudima koji žele izgubiti salo na trbuhu? Zato što se ova vrsta sala, također poznata kao visceralna mast, može nakupiti i dovesti do… više »

skrolaj na vrh