Lifestyle nema prethodne stranice
Foto: Pexels
KAVICA? NE ;)

Jutarnji napitci umjesto kave

objavljeno prije 25 minuta

Jutarnja kava je zakon... no, nekima zapravo ne paše, pa evo par jutarnjih napitaka koji će to napraviti bolje od kofeina. Ledeni čaj s timijanom - za vrijeme hladnijih dana… više »

SAVJETI

Je li zdrava kava bez kofeina?

objavljeno prije 14 sati i 52 minute

Porast zabrinutosti oko sigurnosti kave bez kofeina počeo je krajem 2023. godine kada su razne organizacije kao što je Environmental Defense Fund (EDF) pokrenule peticije za… više »

SAVJETI

Voćem protiv lošeg kolesterola

objavljeno prije 19 sati i 52 minute

Takozvani 'dobar kolesterol' pomaže našem tijelu da pravilno funkcionira, ali prekomjerne razine 'lošeg kolesterola' i drugih tvari mogu dovesti do stvaranja plakova u… više »

SAVJETI

Čaj od maslinovg lišća za dug život

objavljeno prije 21 sat i 51 minutu

Masline se ističu i bogatstvom vitamina i minerala koje sadrže, što ih čini važnim prehrambenim sastojkom. Od davnina se masline koriste kao lijek za mnoge bolesti, čak za više… više »

SAVJETI

Pripremite kožu za sunčanje prirodnim putem

objavljeno prije 1 dan

Naravno da svi žele otići na more i kupati se i sunčati... no, prije izlaganja kože suncu, treba je potaknuti da aktivira vlastiti zaštitni mehanizam. U površinskom sloju kože… više »

DR. HAUSCHKA

Ljetna preporuka za hidratiziranu i nahranjenu kožu

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Ljeto je vrijeme kada, više no ikada, želimo izgledati i osjećati se svježe i blistavo. No, topli vremenski uvjeti i izloženost suncu mogu izazvati razne izazove za našu kožu.… više »

COOL

Uživajte u ujednačenoj i blistavoj koži

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Velik broj žena bori se s manjkom samopouzdanja zbog neujednačene boje kože i tamnih mrlja na svome licu te skrivaju svoju prirodnu ljepotu pod slojevima teške šminke. NIVEA… više »

MMMM

Dobre strane jutarnje kave

objavljeno prije 2 dana

Jutarnja šalica kave budi nas za cijeli dan te također daje poticaj milijardama 'prijateljskih' mikroba koji žive u probavnom sustavu. Prema sve većem broju istraživanja,… više »

SAVJETI

Hrana koju treba izbjegavati navečer

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Nadutost je čest problem koji može uzrokovati nelagodu, posebno navečer kada se tijelo priprema za odmor. Razni faktori mogu pridonijeti nadutosti, uključujući prehranu, stil života i… više »

MLJAC

Hrana koja život čini boljim

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Vlakna su iznimno zdrava, to valjda već svi znamo. Osim što pomažu u prevenciji raka i kardiovaskularnih bolesti, sposobna su za sebe vezati nezdrave tvari prisutne u hrani. Prema… više »

COOL

Ultimativni ljetni proizvod

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Lijepa i zdrava kosa zahtijeva više od dobrog šampona i regeneratora - potreban joj je kompletan režim njege koji uključuje hidrataciju, dubinsko hranjenje i kvalitetnu… više »

STVARNO?

Ksilitol je izuzetno opasan

objavljeno prije 3 dana

Istraživači klinike Cleveland, predvođeni kardiologom Stanleyjem Hazenom, potvrdili su povezanost visoke razine cirkulirajućeg ksilitola s povišenim trogodišnjim rizikom od… više »

MLJAC

Superhrana za svaki dan - maslinovo ulje

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Izraz superhrana često se spominje posljednjih godina kada je u pitanju zdrava prehrana. Neki stručnjaci kažu da tako nešto zapravo ne postoji jer nijedna hrana ne može magično… više »

SAVJETI

Provjerite savjete za bezbrižnu ljetnu vožnju

objavljeno prije 3 dana i 22 sata

Bliže se ljetni godišnji odmori, a s njima i razdoblje istraživanja novih destinacija i otkrivanja nepoznatih putova. Kako bi vam ljetna vožnja bila ugodnija, Goodyear je pripremio… više »

MLJAC

Najbolji ljetni doručak

objavljeno prije 4 dana

Ljeto je vrijeme kada priroda nudi svoje najsočnije plodove, a to je savršena prilika da svoj doručak učinite zdravim, osvježavajućim i hranjivim. U ovom članku, predstavit ćemo vam… više »

skrolaj na vrh