Lifestyle nema prethodne stranice
SAVJETI

Zdravi i lagani doručak po mjeri

objavljeno prije 15 sekundi

Doručak je najvažniji obrok dana jer nam pruža energiju potrebnu za uspješan početak dana. Odabir zdravog doručka može pozitivno utjecati na našu produktivnost, koncentraciju i… više »

EH, DA...

Što se događa kad popijete pivo ili vino?

objavljeno prije 12 sati i 24 minute

Vremena su se definitivno promijenila - još ne tako davno se čaša vina ili boca piva dnevno smatrala poslasticom na kraju dana. Studije su godinama sugerirale da čaša… više »

MLJAC

Zašto bi trebali jesti ciklu?

objavljeno prije 18 sati i 23 minute

Cikla se smatra superhranom, a nakon novog otkrića postala je još cjenjenije povrće. Naime, znanstvenici su otkrili da ispijanje 250 mililitara soka od cikle svaki dan može značajno… više »

SAVJETI

Najopasnija prehrana na svijetu

objavljeno prije 21 sat i 23 minute

Opasnosti zapadnjačke prehrane za ljudski organizam su i više nego poznate. Kako se pokazalo, od šest popularnih tipova prehrane, upravo zapadnjački stil može dovesti do raka… više »

KOSA

Top 5 savjeta za prekrasnu i njegovanu kosu ovo ljeto

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Trendovi se stalno razvijaju, dolaze i odlaze, a malo je onih koji ostave trag i zadrže se godinama kao beauty statement žena različitih ukusa i stilova. Jedan takav upravo je balayage. Ova… više »

SAVJETI

Jedan od boljih doručaka bez kolesterola

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Visoki kolesterol može uzrokovati brojne visokorizične zdravstvene probleme, poput srčanog i moždanog udara. Osim lijekovima, jedan od načina kako se kolesterol može kontrolirati jest… više »

SAVJETI

Hrana koja čuva zglobove

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Stvar je ozbiljna, jer zdravi zglobovi su ono što želite cijeli život - ne treba posebno objašnjavati koje sve probleme možete imati ako vam zglobovi nisu zdravi i koliko je… više »

SAVJETI

Zašto trebamo jesti vlakna?

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Prehrambena vlakna vrlo je važna za zdravlje probave, ali i jačanje imunološkog sustava. Vlakna koja konzumiramo dijele se na dvije vrste - topiva i netopiva. Obje vrste vlakna… više »

SAVJETI

Dobre i loše strane vojničke dijete

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Vojnička dijeta je kratkoročni plan prehrane dizajniran za brzi gubitak težine, a njezin jelovnik od 1600 kalorija dnevno ili manje savršen je za one koji žele smanjiti unos kalorija… više »

SAVJETI

Jutarnji tuš - ledeni, naravno...

objavljeno prije 3 dana

Ova praksa je poznata kao uranjanje u hladnu vodu, vrsta krioterapije ili hladne terapije - koja se može koristiti u medicinske ili terapeutske svrhe na razne načine. To se može učiniti… više »

COOL

Zašto opet volimo retro naočale tankih metalnih okvira?

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Sunčane naočale nosimo tijekom cijele godine, a opet ljeti malo više pažnje posvećujemo baš ovom modnom detalju. Uz minimalističke ljetne odijevne kombinacije, naočale su te… više »

COOL

Ovo su boje ljeta koje volimo na odjeći, dodacima i u domu

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Plava za more i nebo, narančasta za citruse i sočno voće, zlatna za najljepše zalaske sunca. Boje ljeta uvijek nas odnose u maštanje o Mediteranu i njegovim sunčanim plažama,… više »

SAVJETI

Prehrana koja će vas pomladiti za 20 godina

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

U svijetu gdje se svi bore protiv starenja, pravilna prehrana može biti ključ za očuvanje mladosti. Iako ne postoji čarobni napitak koji će vas vratiti u mladost, postoje prehrambene navike… više »

SAVJETI

Inkluzivni odmori za LGBTQ+ zajednicu

objavljeno prije 3 dana i 21 sat

Istraživanje svijeta trebalo bi biti uzbudljivo i lijepo iskustvo svima, uključujući LGBTQ+ osobe. No u stvarnosti je diskriminacija i dalje jedan od glavnih razloga za brigu tijekom cijelog… više »

SAVJETI

Kako skuhati najbolju kavu?

objavljeno prije 3 dana i 23 sata

Kava je nezaobilazan dio jutarnjeg rituala mnogih ljudi diljem svijeta. Postoji mnogo načina za pripremu kave, ali nekoliko metoda ističe se kao najbolji načini za postizanje savršenog… više »

skrolaj na vrh