Kazalište
COOL

Harry Potter i ukleto dijete na daskama West Enda

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Harry Potter i ukleto dijete stiže na kazališne daske prestižnog West Enda u ljeto 2016. godine, a količina fanova koji jedva čekaju predstavu unaprijed garantira hit. Fokusirana na… više »

NAJAVE

"Posljednji dani mira" Ivana Vidića premijerno u Teatru &TD

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Komad Posljednji dani mira je nastao na narudžbu Umjetničke organizacije Ruždjak i Perković (RUPER-a) koja se profilirala kao jedina trupa u Hrvatskoj koja praizvodi… više »

GLASAJTE!

Objavljene nominacije za Teatar.hr Nagrade Publike 2015.

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Nezavisno kazalište: BADco Montažstroj Mala scena VRUM Teatar Poco Loco   Novi dramski tekst:  Ivana Šojat Kuči: Elza hoda kroz zidove Ivor Martinić: Bojim se da se… više »

PREDSTAVE

Profesor Baltazar-put oko svijeta ove subote u Griču

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Predstava Tvornice lutaka, Profesor Baltazar- put oko svijeta na rasporedu je u subotu, 17. listopada u 11 sati na Sceni Grič, Jurišićeva 6.  Profesor Baltazar je… više »

GLASAJTE!

Počeo je četvrti izbor za Teatar.hr Nagrade Publike

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Prvi krug glasanja za laurete Teatar.hr Nagrada Publike započinje točno u 12 sati 1. listopada na adresi http://nagrada.teatar.hr, a dobitnici će biti poznati na koncu najuzbudljivijeg… više »

NAJAVE

Obustava radova Umjetničkog kolektiva MONTAЖ$TROJ

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Umjetnički kolektiv MONTAЖ$TOJ polako se približava isteku 25. godišnjice svoga djelovanja. U ovoj godini svojim smo kazališnim izvedbama oduševili publiku u Zagrebu,… više »

NAJAVE

Tvornica lutaka otvara novu sezonu

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Vesela družina kazališta Tvornice lutaka od ove subote opet zabavlja zagrebačku djecu i njihove roditelje. Subotnje matineje u 11 sati na sceni Grič okupljalište su svih… više »

PREDSTAVE

Tko se u Kerempuhu smije, najslađe se smije

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

U utorak (22.9.) i u nedjelju (27.9.) u 20 h pogledajte hit predstavu „SPEKTAKLUK" u izvedbi i režiji najpoznatijeg hrvatskog glumačkog dvojca Tarika Filipovića i Renea Bitorajca.… više »

66. DLJI

Otvorene 66. Dubrovačke ljetne igre

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Dubrovnik je ponovno u znaku Ljetnih igara nakon svečanog otvaranja, a ceremonija otvaranja ove godine razlikovala se uvelike u odnosu na prijašnje godine. Tako režiju potpisuje Ivan… više »

INMUSIC 2015

Tri vrhunske predstave na repertoaru INteatra

objavljeno prije 4 godine

I ove godine INmusic festival, uz glazbene izvođače, posjetiteljima pruža brojne druge sadržaje među kojima je i već dobro poznati INteatar - maleno festivalsko kazalište s velikim… više »

KUM

Kazalište u Močvari - Jean Genet: Sluškinje

objavljeno prije 4 godine

Dramska skupina "Erkave" i Udruga studenata povijesti povijesti Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu "Ivan Lučić Lucius" predstavljaju "Sluškinje" (Jean Genet) u srijedu, 10.… više »

RADIONICA

Montažstroj poziva na radionicu Nedovršeni

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Montažstroj vas poziva na sudjelovanje u radionici u sklopu projekta »Nedovršeni«. Ako vas zanimaju problemi zdravstvenog sustava, urbanizma i borbe za javna dobra,… više »

1948. - 2015.

Umro je Zvonimir Zoričić

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Zvonimir Zoričić, prvak Drame HNK i poznati kazališni, televizijski i filmski glumac umro je noćas u 67. godini života, priopćila je njegova matična kazališna kuća. … više »

PREDSTAVE

Dim, decibeli i revolucija na repertoaru ZKM-a

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Zagrebačka publika ponovno ima priliku pogledati predstavu A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? umjetničkog kolektiva Montažstroj. Ova predstava koja ujedinjuje elektronsku glazbu i frenetični ples,… više »

PREDSTAVE

Što sve (ne)radimo kad ostanemo Sami u kući

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Tako nekako bi mogli najjednostavnije opisati situaciju kada djeca ostanu sama kod kuće. Dječja mašta sve može, i nema joj kraja. O tome u svojoj najnovijoj predstavi "Sami u… više »

skrolaj na vrh