Iza ogledala
PTICE

Tisuće ptica palo s neba u novogodišnjoj noći

objavljeno prije 14 godina

Kako kažu stanovnici, i inače tijekom noći preko gradića prelijeću tisuće i tisuće ptica, tako da Stara godina nije bila nikakva iznimka. Ono što je u cijelo priči čudno jest činjenica… više »

VESELO, VESELO

Astrologija - Hrvatska u 2011.: Nova korupcijska otkrića, prijete potresi i nove bolesti

objavljeno prije 14 godina

Prošetali smo i kroz 2010. te uspjeli zadržati glavu na ramenima. Mnogi smatraju kako smo nakon smjene ministara i s bivšim premijerom u istražnom zatvoru dodirnuli dno dna, te… više »

DOBILI SMO DOKAZE?

Novi Zeland nakon 50 godina objavio tajne podatke o NLO-ima

objavljeno prije 14 godina

Novozelandska vlada je objavila dokumente o NLO-ima koji su 50 godina držani u strogoj tajnosti. Radi se o podacima koji obuhvaćaju razdoblje od 1954. do 2009. Na gotovo 2000 stranica nalaze… više »

KONAČNI SUSRET?

SETI: Tri divovska svemirska broda dolaze na Zemlju 2012.

objavljeno prije 14 godina

Vlade su tako počele ustoličavati specijalne urede za zračnu obranu te tajne laboratorije za proučavanje ovog fenomena. Nije tajna da ove službe imaju šansu proučavati fragmente… više »

DUHOVNO IZLJEČENJE

Čudo, autosugestija ili nešto treće?

objavljeno prije 14 godina

No, ove godine, tijekom posjeta britanskog duhovnog iscjelitelja, Delia Knox iznenada je ustala i prohodala. I od tada ova 46-godišnjakinja samostalno hoda. Knox, čiji je čudesni… više »

EFEKT SJENE

Astronomi tragaju za vanzemaljskim drvećem

objavljeno prije 14 godina

Astronomi vjeruju da su pronašli formulu koja će im omogućiti da dokažu postojanje stabala izvan našeg Sunčevog sustava. Vanzemaljsko drveće mogla bi, naime, otkriti sjena koju… više »

MISTERIOZNA SONDA

Netko je prije Armstronga bio na Mjesecu!?

objavljeno prije 14 godina

Službena fotografija Nase "AS11-40-5854HR" koja je snimljena tijekom misije "Apollo 11" podignula je prašinu 41 godinu nakon što je Neil Armstrong napravio prve korake po… više »

MIKROSVIJET

Pristup drugim dimenzijama teži od očekivanog

objavljeno prije 14 godina

Mnogi teoretičari nadaju se da će LHC akcelerator, koji se nalazi u blizini Ženeve, doista stvoriti mikroskopske crne rupe kratkog vijeka trajanja. One kao takve ne bi bile prijetnja Zemlji,… više »

ŠTO SKRIVAJU?

Tajne šifre koje nikad nisu dekodirane

objavljeno prije 14 godina

Različite metode kriptiranja počele su se razvijati vrlo rano. Stari Egipćani su, na primjer, robovima tajne poruke urezivali u kožu obrijane glave, čekali da kosa ponovno naraste te robove… više »

PREDVIĐANJA

Astrolozi za 2011. predviđaju bolju godinu od 2010., više terorizma i raskol u Googleu

objavljeno prije 14 godina

Ako možemo vjerovati zvijezdama, 2011. će biti bolja i nježnija od godine na izmaku. Između siječnja i travnja ćemo se boriti s potencijalno razornim planetarnim silama, ali će se stanje… više »

TAJANSTVENI KOD

Biblija skriva tajna upozorenja o nuklearnom ratu

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Drosnin je toliko zabrinut da je prije nekoliko dana čak dobio cijelu stranicu u New York Timesu s naslovom "Zašto Bijela kuća ne dopušta predsjedniku da pročita ovo pismo?"… više »

ELITA UPRAVLJA SVIJETOM

Glavne teme tajanstvene skupine Bilderberg 2010.

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Članovi tajanstvene skupine Bilderberg neslužbeno se sastaju jednom godišnje kako bi iza zatvorenih vrata raspravljali o našim sudbinama. O tome koliko su moćni najbolje govori… više »

MISTERIJE SVEMIRA

Masivni crni objekt s ruba Sunčevog sustava ipak postoji?

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Oblak je udaljen oko 150 milijardi km od Sunca i proteže se oko 3 svjetlosne godine, te sadrži milijarde kometa, od kojih su većina mali i skriveni. A sada novi proračuni sugeriraju kako… više »

PRIJE 30 GODINA

John Lennon ubijen je na današnji dan prije 30 godina

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Da je živ, John Lennon imao bi 70 godina. Ubijen je na današnji dan prije točno 30 godina u New Yorku. Uz sjećanje na njegove pjesme, Beatlese i ideje koje je zastupao, aktualno je i… više »

NLO-I

Stručnjak predviđa dolazak aliena 2011.

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Dolaze!  Umirovljeni oficir Norada, Stanley Fulham, tvrdi da će NLO-i posjetiti Moskvu početkom siječnja 2011., a tjedan dana kasnije trebali bi se pojaviti i u Londonu. Cilj dolaska je… više »

skrolaj na vrh