« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
DUHOVNO IZLJEČENJE

Čudo, autosugestija ili nešto treće?

POGLEDAJTE VIDEO - Postala je paralizirana kada je pijani vozač udario u njezin automobil na Božić 1987.

Delia Knox
Delia Knox (Youtube)
Više o

sveti duh

,

čudo

,

bioenergija

,

delia knox

,

nathan morris

,

duhovno izlječenje

No, ove godine, tijekom posjeta britanskog duhovnog iscjelitelja, Delia Knox iznenada je ustala i prohodala. I od tada ova 46-godišnjakinja samostalno hoda. Knox, čiji je čudesni trenutak ozdravljenja postao hit na Youtubeu kaže: "Ovo je promijenilo moj život. Osjećam se poput djeteta koje raste, jer su stvari koje su nekad bile velike sada tako malene. Prepoznajem Božju moć ne samo u svom vlastitom životu, nego i diljem svijeta."

Nesreća koja ju je vezala za stolicu 23 godine dogodila joj je nakon što se vraćala kući iz crkve. Poslije toga je izgubila sav osjećaj u nogama i gotovo svu nadu da će ponovo hodati. Kada je odlučila pohoditi skup propovjednika Nathana Morrisa, nije imala pojma kako se izliječenja događaju. "Da budem iskrena, izbjegavala sam takve susrete. No onda je Morris pozvao mog supruga naprijed i nisam imala pojma što će se dogoditi. Nisam željela da ispadne scena kad Nathan bude molio za mene. Onda sam iznenada osjetila glas za koji sam znala da je Sveti Duh koji mi je govorio: Ustani!, i dobila sam osjećaj u nogama", prisjeća se Delia.

"Hodala sam i hodala, i osjetila da sam ušla u drugo područje. Završila sam na podu, a netko mi je dodirivao noge i po prvi put osjetila sam koljena." Snimka pokazuje molitvu, te čudesan trenutak kada Delia ustaje iz kolica i počinje hodati.

22.12.2010. 09:20:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ZaradiOnline
    22.12.2010. 11:59
    nešto treće
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh